Lotteri24.se

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

A fun free lottery game to play every day, to relax, and give hope to win something nice. Until now only free scratch games, no cash, but I have not lost hope. Adverts I need to click sometimes don't... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd och glad att jag är medlem i Lotteri24. Jag har fått bra och snabba svar deras Supporter, Jag har vunnit mycket vinster och kan med högsta betyg rekommendera alla gå med Lotteri24... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag började spela på Lotteri24.se och kunde inte lägga av. Det var lätt att komma underfund med hur spelen fungerade. Enkelt. Nu är jag PLUSmedlem och sidan spelar nu automatiskt mina dagliga spel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En mycket bra och rolig sajt med massor av olika spel! Många gratisspel och vinstchanser, och VILL man vinna så kan man, MEN med en nypa tålamod ska tilläggas, det ska inte vara hur lätt som helst:) K... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Musisz wiedzieć

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snabba svarstider och en god förståelse

Jag ville inte ha några förutfattade meningar, men det var lite svårt. Dock blev jag förvånad över att jag hade så fel. Jonas som tog hand om mig var snabb på att svara. Han var saklig och tillmötesgående. Min upplevelse var riktigt bra och över förväntan.

Andreas

27 marca 2014

Hej Andreas,

Tack för ditt trevliga omdömme.

Vi är glada för att höra omkring din upplevelse i samband med att du kontaktade vår kundtjänst och vi hoppas att du får mycket nöje med vår hemsida i framtiden.

Oceniono na 3 z 5

Krångligt men trevlig hjälpsam support

Det var komplicerat att motta en välkomstgåva via Lott24. Ringde support en engelktalande kvinna personal gav mig fel info så fick kontakta mailsuppoert, det blev en lång utdragen mailkontakt. Var tvungen skriva in bankdetaljer vilket känns otryggt. Men fick trevlig och god hjälp av support och får min gåva hemsänd! :)

26 marca 2014

Hej Karin,

Det var tråkigt att höra att du angavs felaktiga uppgifter från vår telefoniska avdelning. Det är självklart något som vi tar till oss och givetvis strävar vi alltid efter att ge våra kunder rätt svar när de ringer in till oss.

För att motta en ev. välkomstgåva eller vinst skall samtliga uppgifter uppdateras inom 14 dagar. Detta eftersom Lotteri24 alltid vill försäkra sig om en korrekt och punktlig leverans av diverse välkomstgåvor, skall hela profilen alltid godkännas innan gåvan skickas iväg.

Det var bra att det ordnade upp sig och att du som helhet fick en bra behandling.

Ha en trevlig dag.

Oceniono na 4 z 5

Lite krångligt, men de höll vad de lovade :)

Tycker det var lite märkligt att behöva fylla i uppgifter om bankkonto innan jag kunde motta gåvan efter att ha fyllt i en kundundersökning. Har inte provat spelet men är nöjd med min eltandborste och det trevliga bemötandet från supporten på Lotteri24 :)

24 marca 2014

Hej Åse,

Som min kollega från kundtjänsten förklarade så skall samtliga uppgifter uppdateras inom 14 dagar för att man skall kunna motta en ev. gåva/vinst från Lotteri24.se. Detta eftersom Lotteri24 alltid vill försäkra sig om en korrekt och punktlig leverans av diverse välkomstgåvor, skall hela profilen alltid godkännas innan gåvan skickas iväg.

Vi är glada för att höra att du är nöjd med välkomstgåvan som skickades ut till dig samt din upplevelse med vår kundtjänst.

Vi hoppas du får ett stort nöje av vad Lotteri24.se kan erbjuda i form av spel, frågesporter, Sudoko osv :-)

Lycka till och ha en fortsatt trevlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Ett jätte roligt korrekt spel.

Man kan inte hitta så många spel där man kan vinna t.o.m större summor utan investering.
Ett spännande spel med mycket varierande spelmöjlighet. Med en bra tävlingsada.
Först jag trodde inte att man kan vinna torts att man ser på listan hur många personer har vunnit hittils. Men när min dotter sen jag har vunnit nästan samtidig då började jag tro. Jag kan tacka den tro att jag har vunnit flera gånger i sistonde tiden.
Om man läser genom spel reglerna noga får man ingen överraskning. De är lätt lästa och enkla. Jag tror inte att de är olagliga.
En koorekt spel.
Jag har rekommenderat till flera person och de njter också detta spelet.
Mvh: ABB

21 marca 2014

Hej Andrea,

Vi är glada för att höra att du uppskattar vår hemsida och de spel som vi erbjuder. Grattis till vinsten ännu en gång och kul att höra omkring din dotters upplevelse.

Jag skall försäkra dig om att våra spel upprätthålls inom lagen för spel och vi hoppas du även får ett stort nöje med Lotteri24.se i framtiden.

Lycka till och ha en fortsatt trevlig dag.

Oceniono na 1 z 5

Bondfångeri

Lotteri24 verkar väldigt oseriöst.
Att man måste vänta innan man ens FÅR säga upp medlemskapet är förmodligen dessutom olagligt.

22 grudnia 2013
Oceniono na 3 z 5

Kul tidsfördriv :)

. ..jätte simpelt & kul om man gillar spel, dessvärre har jag ej tid lr ro till sådant här.
Men återkommer säkerligen till just denna då stunden känns rätt :)

16 sierpnia 2013

Rekommenderas!

Jag började spela på Lotteri24.se och kunde inte lägga av.
Det var lätt att komma underfund med hur spelen fungerade. Enkelt. Nu är jag PLUSmedlem och sidan spelar nu automatiskt mina dagliga spel om jag inte hinner. Dessutom är det kul att kunna välja bort mina oturstal :)
Rekommenderar Lotteri24.se för alla spelsugna!

10 stycznia 2012

Hej Sonja,

Tack så mycket för ditt omdömme av Lotteri24.se. Vi är jätteglada att vår hemsida faller i ditt intresse och vårt fokus är alltid att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder vilket jag kan se att vi har lyckats med.

Vi önskar dig all lycka i framtiden och du är självklart alltid när som helst välkommen tillbaka till Lotteri24.se!

Mvh Maria Lindholm - Supporter

Förälskad...

Lotteri24 är en supertrevlig hemsida, där du alltid kan vinna mängder med pengar. Det är gratis och enkelt att anmäla sig. Jag tror jag är förälskad.

10 stycznia 2012

Hej Snorre,

Tack så mycket för ditt trevliga omdömme. Vi är glada att vi kan leverera en hemsida som faller dig i smaken.

Lycka till med dina spel i framtiden!

Mvh Maria Lindholm - Supporter

Bra!

Jag tycker att Lotteri24.se är jättebra. Älskar lotto spel..

16 września 2011

Hej Bo,

Tack så mycket för ditt omdömme. Det är trevligt att se att du älskar lotto och att du därmed väljer Lotteri24.se som den hemsida du önskar att spela på.

Lycka till i framtiden!

Mvh Maria Lindholm – Supporter

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej