Fijne ervaring ! Kreeg mijn spullen optijd binnen en was zoals o.d foto's en de geuren waren perfect zowel de auto parfum als de lichaams parfum zelf ! Ga zoieso vaker hier bestellen heb dit liever in... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super goeie parfum top kwaliteit blijft lang zitten.. leuke mensen die de tijd voor je nemen.. kortom goeie service en kwaliteits parfum
Ik heb de Erba Pura parfum gekocht en deze ruikt identiek, blijft zelfs nog langer ruiken dan de echte!! Hiervan ook de autoparfum later aangeschaft. De eigenaar is erg vriendelijk en snel in het verz... Zobacz więcej
Heerlijke Parfum en ook de parfum voor in de auto is geweldig! De parfum blijft super lang hangen. In de supermarkt en zelf buiten krijg ik vaak complimenten, oh mevrouw wat ruikt u lekker! Echt een a... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Geuren zorgen voor belevenis, een herinnering en maken alledaagse momenten bijzonder, haast koninklijk. Onze geuren zorgen voor extra bewustwording tijdens jouw dagelijkse routine. Ze creëren sfeer en romantiek, in huis, in de auto, maar ook voor jezelf. Het is onze passie om deze luxe en exclusieve ervaring op alle momenten van jouw leven aan je mee te kunnen geven. Of je nu een cadeau aan jezelf of aan een ander wilt geven, wij hebben het perfecte cadeau voor in huis, in de auto of op je lichaam. Je geeft met onze Leales geuren meer dan een cadeau. Je laat zien dat diegene belangrijk voor je is en er mag zijn. Je geeft een gevoel, een herinnering.. bewustwording. We doen niets liever dan jou een koninklijke ervaring geven met onze geuren. Pak een momentje, sluit je ogen, en adem diep in. Ruik de heerlijkste Leales geuren en ontspan. We zijn er voor je en dragen de idealen van respect en waardering uit met onze producten en in ons contact. Een ideaal dat we graag met je delen, dus: behave royal, shine bright and wear Leales! Onze geuren zijn geïnspireerd op designer geuren. Met onze Leales collectie maken wij deze luxe geuren betaalbaar. Wij gebruiken dezelfde geurnoten, waardoor de geur vergelijkbaar is, maar zetten daarbij net een stapje extra voor jou. Onze geuren bevatten namelijk de hoogste geurconcentratie en sterkste aroma’s. Zo bevatten onze parfums zelfs 40% geurolie (extrait de parfum), zodat jij gedurende heel de dag en nacht kunt shinen met jouw parfum. Draag Leales en kies de parfum die perfect bij jouw unieke karakter past. Met onze Leales parfum kan je jouw innerlijke stralende kracht naar buiten dragen. Shine bright, en laat de wereld genieten van jouw aanwezigheid en jouw heerlijke Leales geuren.
Dane kontaktowe
Holandia
- losleales.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Heerlijke geurstokjes
Ik heb de geurstokjes op het toilet staan en ze ruiken mega lekker! De geur blijft lang hangen en de stokjes gaan lang mee! Langer dan andere geurstokjes. Super blij mee!
Absolute Topgeuren
Heerlijke geuren voor een betaalbare prijs, van Aqua tot Creed, aanrader de autoparfum van Aqua is top
Heerlijke geuren!
Heerlijke geuren en blijven gedurende de dag goed hangen.
Netjes in omgang en behulpzaam bij vragen over de parfum’s.
Een autoparfum die je lang blijft ruiken
Een autoparfum die je na drie maanden nog steeds ruikt. Heerlijke geur, mooie uitstraling en gaat super lang (bij mij dus al drie maanden) mee!
Ik heb de autoparfum als cadeau…
Ik heb de autoparfum als cadeau ontvangen. Heerlijk en een echte aanrader!
Heerlijke autoparfum
Laatst een heerlijke autoparfum cadeau gekregen. Fijne geur, niet te overheersend, en een mooie uitstraling. Voor herhaling vatbaar!
Fijne parfum en auto parfum veel
Fijne parfum en auto parfum veel
verschillende geuren blijft lang hangen en krijg dagelijks nog complimentjes zeker een aanrader!!
Wat een geweldig lekker parfum
Wat een geweldig lekker parfum, en blijft de hele dag ruiken . En die auto parfum zo heerlijk . 🥰
Een fijne ervaring in de auto en een aanrader!
Ik maakte nooit gebruik van een autoparfum. Nu wel dus. De geur is prettig en heel aangenaam. Een fijne ervaring voor in de auto. Zeer aan te raden!
Heerlijk en goede kwaliteit
Heerlijk! Ik had de autoparfum, geur bleef heel lang goed, zelfs toen de vloeistof al op was. Echt een aanrader!
Super luchtje
Super luchtje, blijft lang zitten zelfs na het douchen ruik je hem nog. Ook vind in het erg goedkoop voor wat je krijgt.
Al meerdere keren een bestelling geplaatst en elke keer opnieuw positief verrast. De luxe uitstraling van de producten, de langdurige geur die vrij komt, het is echt een feestje om deze producten te gebruiken, zowel in huis als in de auto. Ook al vaker een product cadeau gegeven aan naasten, ook zij zijn helemaal tevreden!
Allemaal geurtjes voor in de taxi's…
Allemaal geurtjes voor in de taxi's gekocht. Ruiken heerlijk en zijn niet te overheersend. Ik zal dit zeker blijven doen!! Een aanrader 😀
Heerlijke parfums en auto aroma’s.
Heerlijke parfums en auto aroma’s.
Mijn auto ruikt altijd heerlijk en de parfum blijft goed zitten echt een aanrader en betaalbaar.
Een super tevreden klant
Ik ben super tevreden met het mooie lekker ruikende autoparfum wat ik binnen heb gekregen. De geur bleef weken aanhouden ook ondanks de warme zomer tot op heden. De service en communicatie was erg goed! Ik ga hier zeker vaker bestellen en ik raad iedereen Losleales.nl ook aan!
Super geurtjes😍 voor zowel de auto als…
Super geurtjes😍 voor zowel de auto als huisgeurtjes. Ze ruiken ook lang
Enthousiast
Mijn favourite geurtje hier besteld en ik ben er erg tevreden.
De geur blijft lang zitten.
Wat ook echt een aanrader is zijn de autogeuren en die blijven ook goed hangen in de auto 👌🏼 Kortom ik ben super tevreden
Zoveel geuren beschikbaar die ook nog…
Zoveel geuren beschikbaar die ook nog eens super lekker en lang ruiken! Ik ben zo fan
Geweldige kwaliteit en uitstekende service
De uitstraling van het flesje is verfijnd. De geuren zijn aangenaam, niet te sterk. De geur merk je op maar overheerst niet. De service omtrent vragen en/of verzending is ook uitstekend.
Niet van echt te onderscheiden 🫶✨
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.