Odpowiedź od Loftndecor
Bij LoftnDecor.com vind je luxe design spiegels voor elke ruimte in huis. Grote spiegels voor in de hal, staande spiegels voor de slaapkamer, organische en asymmetrische spiegels als eyecatcher, en passpiegels en wandspiegels in goud, brons, wit, zwart of randloos. Onze spiegels zijn zorgvuldig geselecteerd op design en kwaliteit en worden veilig verpakt en snel geleverd.
Rijsdijk 146, 3161 EW, Rhoon, Holandia

Odpowiedź od Loftndecor
Ik heb voor het eerst bij deze website gewinkeld en ze hebben mijn spiegel binnen twee dagen bij mij thuis geleverd. Ze zijn erg klantvriendelijk; ik raad ze zeker aan.

Odpowiedź od Loftndecor
Goede klantenservice. Na levering wat vragen over hoe te bevestigen. Goed geholpen, snel contact en goede service. De spiegel is ook erg mooi. Ik zal het resultaat nog delen met Loftdecor.

Odpowiedź od Loftndecor
We hadden een spiegel besteld en deze werd gebroken door DHL geleverd.
Door snelle, goede service ontvingen wij de volgende dag via GLS alweer een nieuwe spiegel.
Super service !!

Odpowiedź od Loftndecor
Loftndecor has unique mirrors.
A mirror for every taste!

Odpowiedź od Loftndecor
I wanted to buy an mirror but i couldnt find one until i saw these mirrors. The quality of these mirrors are really inredible. I strongly recommend these mirrors.

Odpowiedź od Loftndecor
Ik ben erg blij met mijn spiegel. Verzending en verpakking werd ook goed geregeld.