Banner for Loftdeur.nl

Loftdeur.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

6 maanden wachttijd , 6 maanden geld weg . Verkeerde deur geleverd , of ik weer 6 maanden wilde wachten ... geld wel terug maar mijn god hee . Wel heel triest allemaal. Dus nul controle in de tussenti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze deur (paar jaar oud) was kapot gegaan toen wij een weekend weg waren (waarschijnlijk door verbouwing van de buren). Ik heb naar loftdeur gemaild op maandagavond, op dinsdagochtend kreeg ik al te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Inmiddels 5 deuren bij hun besteld nog nooit problemen gehad. En de laatste 4 wordt ook zeker weer bij hun besteld.

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca drzwi
  2. również w kategorii:
  3. Drzwi wewnętrzne
  4. Magazyn drzwi
  5. Sklep z drzwiami

Napisane przez firmę

Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn op dit moment razend populair, heb jij er al één in huis? Loftdeur.nl is de specialist in stalen- en houten binnendeuren in Nederland. Onze collectie kenmerk zicht door een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs en altijd levering zonder afleveringskosten. Laat u inspireren!

Dane kontaktowe

Promotion box for Loftdeur.nl

Lees hier de ervaring van Lonneke!

We zijn helemaal happy met onze nieuwe keuze!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

719 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

good product

good product, good price!

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Thank you for the positive review!

Makelijk te bestellen

Makelijk te bestellen, vragen worden beantwoord en juiste levering op afspraak.

3 grudnia 2024

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, bij montage zagen we een kleine beschadiging aan een deurgreep maar dat was heel snel opgelost. Onze volgende deur zullen we hier ook bestellen.

4 grudnia 2024

Aan te radem

Overzichtelijke website, eenvoudige bestelmethode, nette prijd en snelle levering

Oceniono na 5 z 5

Levering duurde iets langer dan gehoopt…

Levering duurde iets langer dan gehoopt maar dat maakt de kwaliteit van de deur zeker weer goed... duidelijke montage instructie erbij en alles ziet er superrrrrr uit als het is gemonteerd

Oceniono na 1 z 5

Brengen bedragen in rekening en leveren vervolgens geen werkzaamheden...

Dit is werkelijk waar het meest onprofessionele bedrijf waar wij ooit zaken mee hebben gedaan. Zolang je gewoon een deur online besteld en laat leveren (zie; zelf monteren) dan zal het best prima zijn. Maar we waarschuwen echt: laat de montage niet door Loftdeur zelf doen. Je betaald €400!! euro voor een montage, het is ongeveer een half uur werk, door professionals die dit hele dag doen waarschijnlijk nog korter. Al een belachelijke prijs natuurlijk. Echter heeft bij ons de montage niet plaatsgevonden omdat er een miscommunicatie was over het kozijn. Kan gebeuren, maar we moesten alsnog €400 betalen terwijl er niets gemonteerd is?? Hoe verzin je het. Vervolgens wilde ze wel terugkomen voor een nieuwe montage afspraak maar dan moesten we WEER €400 betalen. Echt van de zotte, wij hebben een heel huis verbouwd en met geen enkel bedrijf problemen gehad maar Loftdeur slaat echt alles. Wij hebben nog redelijkerwijs voorgesteld om €200 voor de voorrij kosten te betalen omdat de montage niet heeft plaatsgevonden maar dit bedrijf incasseert gewoon een volledig bedrag voor werkzaamheden die niet plaatsvinden. Meerdere keren contact proberen op te nemen maar de eigenaresse is werkelijk waar zó arrogant dat wij ons sterk afvragen hoe je een bedrijf kan runnen met deze houding. Klanten negeren, belachelijk maken en 5 keer jezelf verschuilen achter een slap leverancier bedrijf. Zoals 3 reviews hieronder ook staat; ga alsjeblieft een andere leverancier zoeken, maar ik geloof niet dat het daaraan ligt. Ze zijn zelf gewoon te gierig om iets terug te geven. Klant is hier afgrond, geen koning.

10 grudnia 2024
Opinia niezależna

Beste Robin,

Erg jammer dat u het zo heeft ervaren. Ik zal even opsommen wat er precies gebeurt is:

- U heeft een offerte van ons ontvangen voor een standaard maat deur inclusief montageservice.
- U bent akkoord gegaan met de offerte en de montageservice is voor u ingepland.
- Omdat het een standaard maat deur betreft bent u zelf verantwoordelijk dat de sparing de juiste maat heeft zodat de montage daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.
- Uw sparing had niet de juiste maatvoering waardoor de deur en het kozijn dus niet passend was. Deze fout ligt dus bij u zelf.
- Wij werken samen met een externe montagepartij welke ontzettend vakkundig zijn. Wij huren hen in voor een hele dag en reserveren daarin een dagdeel om de montage bij mensen uit te voeren. Mocht er dus onverhoopt iets niet uitgevoerd kunnen worden ben ik dat dagdeel kwijt en kan ik dit ook niet doorschuiven naar een andere klant omdat dat planning technisch niet mogelijk is. Wij betalen voor dit dagdeel dus ook de externe partij en dit omvat de reiskosten, reistijd en de geplande montagetijd.
- Op de website (bij het product zelf en in de algemene voorwaarden) wordt tevens vermeld dat wij geen kosten crediteren indien sparingen niet op maat zijn.

Kortom; De fout ligt in dit verhaal bij jezelf en het zou ons inziens niet terecht zijn als wij extra kosten moeten gaan maken omdat u een fout gemaakt heeft. Als de fout bij ons had gelegen zijn wij de eerste die het probleem oplossen en de kosten dan voor lief nemen. Dat is hier niet het geval.

Goed gedaan !

De bestelde en spoedig geleverde deur is van prima kwaliteit, en tegen een zeer gunstige prijs.
Bij aankomst van de koerier was niemand thuis, werd ik opgebeld met de vraag waar ik het (grote) pakket wilde en werd aldus netjes in de tuin achter gelaten.

7 listopada 2024

Teleurstellend op alle fronten

Een schuifdeur eiken met stalen rand op maat besteld. De geleverde deur was krom aan de zijkanten en sloot daardoor niet aan. Ook zaten er gaten in het hout. We houden wel van een beetje robuuste uitstraling, maar willen niet dat er licht door de gaten schijnt. Ook de planken verschilden van afwerking en waren qua grootte niet consistent. Na een stuk of 10 telefoontjes werd de deur uiteindelijk opgehaald door de leverancier van Loftdeur. Zij maken dit namelijk niet zelf maar werken met een externe leverancier. Een week of drie later werd de deur weer terug bezorgd. Loftdeur had geen idee wat hun leverancier aan de deur had gerepareerd. Je verzint het niet. Gelukkig was de deur nu wel recht, en de planken netjes verdeeld. Maar met een totaal andere afwerking. Het is een bijelkaar geraapt zootje. Helaas ook nooit meer iets van Loftdeur gehoord en moedeloos van de talloze emails en telefoontjes besloten dat het ons teveel energie kost om er weer achteraan te gaan. Oja, en het frame vd geleverde deur is dikker dan die op de foto. Loftdeur weet dat, maar ik zie nog steeds dezelfde foto op de site staan. Jongens kom op, dat je met een éénpitter als leverancier werkt is al tricky, maar zorg op z'n minst dat je foto's kloppen met wat er geleverd wordt. En als het fout gaat, verschuil je dan niet achter je leverancier, maar onderneem zelf actie en los het netjes op. Zonde van onze Euro 1014 en alle tijd die we hieraan verloren hebben.

7 listopada 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het heeft spijt ons zorgvuldig te horen dat uw bestelling niet aan de verwachtingen voldaan is. Dit is absoluut niet de kwaliteit en service waar wij voor staan, en we begrijpen hoe frustrerend dit proces voor jou moet zijn geweest.

Wij waarderen uw opmerking over de foto's op de website. Dit is iets waar we meteen mee aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat wat je ook effectief lijkt te zijn met wat je ontvangt. Daarnaast gaan we intern onze processen met onze leverancier herzien, zodat deze situatie zich niet herhaalt.

Als er nog iets is wat wij kunnen doen om je situatie te verbeteren, willen we dat graag weten. Nogmaals onze excuses voor de teleurstelling en ongemakken die je hebt ervaren. We hopen dat we vertrouwen in de toekomst kunnen terugwinnen.

Aanrader

Duidelijke beschrijving op de site en een super mooie deur binnen gekregen. Geeft ons huis een hele andere look.

4 listopada 2024

Oceniono na 5 z 5

Mooie kwaliteit en snelle levering…

Mooie kwaliteit en snelle levering tegen Black Friday prijs is boven verwachting en hoewel de koerier het pakket beschadigd en incompleet afleverde werd dit snel hersteld door Loftdeur. Gaan er wat moois van maken, bedankt

29 listopada 2024

Perfect

Goede service, pro-actief.

30 października 2024

Oceniono na 4 z 5

Bestelling kwam in twee delen.
Was prettig geweest als dit gemeld was.

25 listopada 2024

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, mooie lamp.
Toen niet bleek te passen eenvoudig te retourneren en vlotte afwikkeling.

24 października 2024

Loft vol lof

Beste Allemaal, de showroom bezocht en we wisten wat we zouden willen.De leverancier stond ons keurig te woord en gaf voorbeelden van andere deuren, de bestelling gedaan wat glad verliep,in die zelfde week opgehaald en alles stond klaar.De deur is makkelijk te monteten Ennis een plaatje innons huis.wij zijn vol lof over deze deur

22 października 2024

Oceniono na 5 z 5

We zijn persoonlijk onze loftdeur gaan bestellen…

We zijn persoonlijk onze loftdeur gaan bestellen en dat ging heel vriendelijk en vlot. De loftdeur werd snel geleverd en we kregen nog goede tips voor het plaatsen van de deur.
Fantastisch bedrijf!👍 een absolute aanrader! 🥳

16 października 2024

Oceniono na 4 z 5

Goede uitleg op locatie.

Goede uitleg op locatie.
Goede service met leveren, en een hele fijne en mooie deur.

17 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej