6 maanden wachttijd , 6 maanden geld weg . Verkeerde deur geleverd , of ik weer 6 maanden wilde wachten ... geld wel terug maar mijn god hee . Wel heel triest allemaal. Dus nul controle in de tussenti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Onze deur (paar jaar oud) was kapot gegaan toen wij een weekend weg waren (waarschijnlijk door verbouwing van de buren). Ik heb naar loftdeur gemaild op maandagavond, op dinsdagochtend kreeg ik al te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Inmiddels 5 deuren bij hun besteld nog nooit problemen gehad. En de laatste 4 wordt ook zeker weer bij hun besteld.
Reakcja na opinię
Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn op dit moment razend populair, heb jij er al één in huis? Loftdeur.nl is de specialist in stalen- en houten binnendeuren in Nederland. Onze collectie kenmerk zicht door een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs en altijd levering zonder afleveringskosten. Laat u inspireren!
Schoorgras 20, 5986 PK, Beringe, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Makelijk te bestellen, vragen worden beantwoord en juiste levering op afspraak.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Snelle levering, bij montage zagen we een kleine beschadiging aan een deurgreep maar dat was heel snel opgelost. Onze volgende deur zullen we hier ook bestellen.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Snelle levering en goed compleet product voor een redelijke prijs. Alles prima dus!

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Overzichtelijke website, eenvoudige bestelmethode, nette prijd en snelle levering

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Levering duurde iets langer dan gehoopt maar dat maakt de kwaliteit van de deur zeker weer goed... duidelijke montage instructie erbij en alles ziet er superrrrrr uit als het is gemonteerd

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Dit is werkelijk waar het meest onprofessionele bedrijf waar wij ooit zaken mee hebben gedaan. Zolang je gewoon een deur online besteld en laat leveren (zie; zelf monteren) dan zal het best prima zijn. Maar we waarschuwen echt: laat de montage niet door Loftdeur zelf doen. Je betaald €400!! euro voor een montage, het is ongeveer een half uur werk, door professionals die dit hele dag doen waarschijnlijk nog korter. Al een belachelijke prijs natuurlijk. Echter heeft bij ons de montage niet plaatsgevonden omdat er een miscommunicatie was over het kozijn. Kan gebeuren, maar we moesten alsnog €400 betalen terwijl er niets gemonteerd is?? Hoe verzin je het. Vervolgens wilde ze wel terugkomen voor een nieuwe montage afspraak maar dan moesten we WEER €400 betalen. Echt van de zotte, wij hebben een heel huis verbouwd en met geen enkel bedrijf problemen gehad maar Loftdeur slaat echt alles. Wij hebben nog redelijkerwijs voorgesteld om €200 voor de voorrij kosten te betalen omdat de montage niet heeft plaatsgevonden maar dit bedrijf incasseert gewoon een volledig bedrag voor werkzaamheden die niet plaatsvinden. Meerdere keren contact proberen op te nemen maar de eigenaresse is werkelijk waar zó arrogant dat wij ons sterk afvragen hoe je een bedrijf kan runnen met deze houding. Klanten negeren, belachelijk maken en 5 keer jezelf verschuilen achter een slap leverancier bedrijf. Zoals 3 reviews hieronder ook staat; ga alsjeblieft een andere leverancier zoeken, maar ik geloof niet dat het daaraan ligt. Ze zijn zelf gewoon te gierig om iets terug te geven. Klant is hier afgrond, geen koning.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
De bestelde en spoedig geleverde deur is van prima kwaliteit, en tegen een zeer gunstige prijs.
Bij aankomst van de koerier was niemand thuis, werd ik opgebeld met de vraag waar ik het (grote) pakket wilde en werd aldus netjes in de tuin achter gelaten.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Een schuifdeur eiken met stalen rand op maat besteld. De geleverde deur was krom aan de zijkanten en sloot daardoor niet aan. Ook zaten er gaten in het hout. We houden wel van een beetje robuuste uitstraling, maar willen niet dat er licht door de gaten schijnt. Ook de planken verschilden van afwerking en waren qua grootte niet consistent. Na een stuk of 10 telefoontjes werd de deur uiteindelijk opgehaald door de leverancier van Loftdeur. Zij maken dit namelijk niet zelf maar werken met een externe leverancier. Een week of drie later werd de deur weer terug bezorgd. Loftdeur had geen idee wat hun leverancier aan de deur had gerepareerd. Je verzint het niet. Gelukkig was de deur nu wel recht, en de planken netjes verdeeld. Maar met een totaal andere afwerking. Het is een bijelkaar geraapt zootje. Helaas ook nooit meer iets van Loftdeur gehoord en moedeloos van de talloze emails en telefoontjes besloten dat het ons teveel energie kost om er weer achteraan te gaan. Oja, en het frame vd geleverde deur is dikker dan die op de foto. Loftdeur weet dat, maar ik zie nog steeds dezelfde foto op de site staan. Jongens kom op, dat je met een éénpitter als leverancier werkt is al tricky, maar zorg op z'n minst dat je foto's kloppen met wat er geleverd wordt. En als het fout gaat, verschuil je dan niet achter je leverancier, maar onderneem zelf actie en los het netjes op. Zonde van onze Euro 1014 en alle tijd die we hieraan verloren hebben.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Duidelijke beschrijving op de site en een super mooie deur binnen gekregen. Geeft ons huis een hele andere look.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Mooie kwaliteit en snelle levering tegen Black Friday prijs is boven verwachting en hoewel de koerier het pakket beschadigd en incompleet afleverde werd dit snel hersteld door Loftdeur. Gaan er wat moois van maken, bedankt

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Bestelling kwam in twee delen.
Was prettig geweest als dit gemeld was.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Makkelijk te bestellen, mooie lamp.
Toen niet bleek te passen eenvoudig te retourneren en vlotte afwikkeling.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Beste Allemaal, de showroom bezocht en we wisten wat we zouden willen.De leverancier stond ons keurig te woord en gaf voorbeelden van andere deuren, de bestelling gedaan wat glad verliep,in die zelfde week opgehaald en alles stond klaar.De deur is makkelijk te monteten Ennis een plaatje innons huis.wij zijn vol lof over deze deur

Odpowiedź od Loftdeur.nl
We zijn persoonlijk onze loftdeur gaan bestellen en dat ging heel vriendelijk en vlot. De loftdeur werd snel geleverd en we kregen nog goede tips voor het plaatsen van de deur.
Fantastisch bedrijf!👍 een absolute aanrader! 🥳

Goede uitleg op locatie.
Goede service met leveren, en een hele fijne en mooie deur.

Odpowiedź od Loftdeur.nl
Goede en nette uitleg in de mooie showroom. Bezorging ook netjes en vriendelijke man