Banner for Loftdeur.nl

Loftdeur.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

6 maanden wachttijd , 6 maanden geld weg . Verkeerde deur geleverd , of ik weer 6 maanden wilde wachten ... geld wel terug maar mijn god hee . Wel heel triest allemaal. Dus nul controle in de tussenti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze deur (paar jaar oud) was kapot gegaan toen wij een weekend weg waren (waarschijnlijk door verbouwing van de buren). Ik heb naar loftdeur gemaild op maandagavond, op dinsdagochtend kreeg ik al te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Inmiddels 5 deuren bij hun besteld nog nooit problemen gehad. En de laatste 4 wordt ook zeker weer bij hun besteld.

Oceniono na 5 z 5

Beste Allemaal, de showroom bezocht en we wisten wat we zouden willen.De leverancier stond ons keurig te woord en gaf voorbeelden van andere deuren, de bestelling gedaan wat glad verliep,in die zelfde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca drzwi
  2. również w kategorii:
  3. Drzwi wewnętrzne
  4. Magazyn drzwi
  5. Sklep z drzwiami

Napisane przez firmę

Stalen schuifdeuren en scharnierdeuren zijn op dit moment razend populair, heb jij er al één in huis? Loftdeur.nl is de specialist in stalen- en houten binnendeuren in Nederland. Onze collectie kenmerk zicht door een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs en altijd levering zonder afleveringskosten. Laat u inspireren!

Dane kontaktowe

Promotion box for Loftdeur.nl

Lees hier de ervaring van Lonneke!

We zijn helemaal happy met onze nieuwe keuze!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

719 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

Goede duidelijke website

Goede duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Goede communicatie. Snelle levering.

22 listopada 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk ging en dat de levering snel was. We hopen u graag opnieuw van dienst te mogen zijn!

Fast alles perfekt

Lieferung, Verpackung und Schnelligkeit sind unübertroffen gut gewesen. Montage war auch schnell und einfach erledigt.
Kleine Kritikpunkte: Wir haben über einen Freund in Holland bestellt, weil die Tür dort deutlich günstiger war. Warum muss das so sein? Die Scheiben der Tür haben wir bis heute noch nicht schlierenfrei bekommen. Haben wir ein falsches Reinigungsmittel verwendet, oder ist dort eine Art Schutzschicht aufgebracht?

10 października 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Vielen Dank für Ihr freundliches Feedback und die positive Bewertung!
Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung, der Verpackung und der einfachen Montage zufrieden sind.

Gerne gehen wir auch auf Ihre Anmerkungen ein:

Preisunterschiede zwischen Ländern
Preise können je nach Land variieren, da unterschiedliche Steuern, Transportkosten und Marktbedingungen gelten. Wir verstehen, dass dies verwirrend sein kann, und nehmen Ihr Feedback gerne mit.

Schlieren auf dem Glas
Diese Beschwerde erhalten wir nur sehr selten, aber natürlich kann sie dennoch einmal vorkommen. Bitte nehmen Sie Kontakt mit uns auf, damit wir dies gemeinsam mit Ihnen lösen können.

Nochmals vielen Dank für Ihre Rückmeldung – wir schätzen Ihr Vertrauen sehr!
Bei weiteren Fragen stehen wir Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung.

Alles is prima geregeld

Alles is prima geregeld, netjes op tijd geleverd en ze denken mee met de klant.

20 października 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Goedemiddag, bedankt voor uw mooie review!

Oceniono na 5 z 5

Snelle en goede levering en…

Snelle en goede levering en klantenservice.

28 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn dat de levering snel was en u onze service als goed heeft ervaren!

Oceniono na 5 z 5

Goede service, zeer te vreden

Snelle levering en goede communicatie

26 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles super geregeld was en de communicatie goed is verlopen. 😊

Oceniono na 5 z 5

Onmiddellijk antwoord bij extra vragen…

Onmiddellijk antwoord bij extra vragen rond de aankoop.

14 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en dat je vragen direct beantwoord werden. We helpen je graag verder bij een volgende aankoop!

Oceniono na 4 z 5

Schuifdeur

Heldere manier van bestellen en communicatie. Nette aflevering en volgens afspraak.
Tip, in de gebruiksaanwijzing bij de deur staat niets over de montage van de soft-close. Wel bij de digitale versie, maar ja toen hing de rail al.

20 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw waardering voor onze service en levering.
We stellen uw feedback over de montage-instructies van de soft-close zeer op prijs. Uw opmerking helpt ons om onze handleidingen verder te verbeteren, zodat toekomstige klanten nog duidelijkere informatie ontvangen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de schuifdeur. Wij wensen u er veel plezier van!

Oceniono na 1 z 5

Ongekend slecht bedrijf

Ongekend slecht bedrijf! Zelden meegemaakt dat een administratie zó slecht functioneert als bij Loftdeur. De toon, de secuurheid, het is allemaal van een bedenkelijk niveau. Ik zou de chinese troep lekker bij een andere leverancier bestellen.

2 grudnia 2024

Beste heer,

Wij vinden het vervelend dat er op deze manier onjuiste informatie wordt gedeeld. Inmiddels zijn de openstaande betalingen door u voldaan. Dat bevestigt nogmaals dat de producten daadwerkelijk in uw bezit zijn geweest en dus correct geleverd zijn.

Daarnaast zien wij dat er onder verschillende namen meerdere negatieve reviews over hetzelfde onderwerp worden geplaatst. Wij ervaren dit als onterecht en vervelend, omdat het een verkeerd beeld schetst van onze service.

Voor onze klanten willen wij benadrukken dat wij altijd zorgvuldig werken en streven naar een correcte afhandeling van bestellingen en service. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan zijn wij altijd bereikbaar om dit samen op te lossen.

Loftdeur

Karakter!

Dankzij de zelfgemaakte handvaten die ik gekocht hebt bij Loftdeur.nl heb ik mijn kast een hele andere uitstraling kunnen geven. Het is nu een kast met karakter !! 👍

21 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Wat leuk om te horen dat de handgrepen je kast zo’n andere uitstraling hebben gegeven! Bedankt voor het delen en heel veel plezier met je “kast met karakter”! 💪✨

Oceniono na 4 z 5

Stalen deur in een zorgwoning

Stalen deur met kozijn geplaatst in een mantelzorgwoning. Er bleek helaas roestvorming in het frame te zitten. Na overleg werd een nieuwe deur op locatie bij onze klant geleverd. De oude deur hadden we alvast gedemonteerd en is door de chauffeur mee retour genomen. Prima en snel opgelost.

19 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Bedankt voor uw terugkoppeling! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat de nieuwe deur netjes geplaatst kon worden. We doen ons best om eventuele problemen altijd snel en goed op te pakken. Veel plezier met de nieuwe stalen deur!

Oceniono na 5 z 5

Prachtig resultaat na plaatsing van een…

Prachtig resultaat na plaatsing van een stalen pivoterende deur. Vakmannen.

10 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Bedankt voor je mooie woorden! 🌟 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat én onze monteurs. Geniet van je nieuwe deur! 🚪✨

Oceniono na 5 z 5

Heel goede deurkruk voor een…

Heel goede deurkruk voor een schappelijke prijs

3 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en de service in onze showroom. 🙌

Oceniono na 5 z 5

Levering en de behulpzaamheid de…

Levering en de behulpzaamheid de showroom was gewoon uitstekend.

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Dank je wel voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat zowel de levering als de hulp in de showroom uitstekend zijn ervaren. 🙏✨

Snelle service

Snelle service. Vlotte afhandeling

27 sierpnia 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Bedankt voor je positieve reactie! Goed om te horen dat alles snel en soepel verlopen is. 😊

Oceniono na 5 z 5

Snel contact via app en snelle actie…

Snel contact via app en snelle actie voor het leveren van het product.

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Graag gedaan! Dank voor je vertrouwen en veel plezier van je aankoop. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar.

Oceniono na 5 z 5

Mooie deurklinken en goede klantenservice

Twee nieuwe setjes deurklinken besteld bij Loftdeur via de Praxis website. Het ene setje is helemaal prima, maar de andere had een scheef schroefdraad voor het borgschroefje en er zat speling op de deurklink. Na contact met de klantenservice hebben zij een nieuw setje opgestuurd, dat wel goed is. Keurig opgelost.

De kwaliteit is precies wat je verwacht voor de prijs. Niet de hoogste kwaliteit maar een prima prijs/kwaliteit verhouding.

3 września 2025

Odpowiedź od Loftdeur.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de afhandeling door onze klantenservice en dat het nieuwe setje deurklinken naar wens is. We streven er altijd naar om problemen netjes en snel op te lossen. Veel plezier met je deurklinken!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej