Vi var afsted en gruppe på 11. Vi blev taget godt imod af Emma, som gav os alle en god og nemt forstående gennemgang af både regler og låse samt hvordan walkie-talkien skal bruges så vi kunne sp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super cool oplevelse i Aalborg, hvor vi var i rummet “Kidnapped”. Vores instruktører Cecilia og Signe gjorde et godt stykke arbejde, og vi følte os godt tilpas fra vi trådte ind ad døren til vi gik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Mit første besøg i et Escape Room og det overgik alle mine (høje) forventninger !! 2 voksne og 4 (kloge 😁)børn i alderen 11-15 Udfordringer på højt... Zobacz więcej
LOCKED vil være Danmarks bedste udbyder af Escape Rooms. Du kan besøge LOCKED i Aarhus, Odense, Roskilde, Aalborg, Herning, Kolding, Horsens, Randers og Holstebro.
Ny Banegårdsgade 45, 8000, Aarhus C, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Fremragende oplevelse. Der var styr på det hele. Vi var kun to i rummet Under Cover, men det fungerede rigtig fint. Rummet var visuelt flot og gåderne var varierede. Tiden fløj afsted (men vi nåede det!). Instruktionen var grundig og klar.
Vi var afsted en gruppe på 11.
Vi blev taget godt imod af Emma, som gav os alle en god og nemt forstående gennemgang af både regler og låse samt hvordan walkie-talkien skal bruges så vi kunne spørge efter hits/hjælp.
Jeg gik i 'Zodiac' sammen med en anden.
De andre delte sig op i grupper og gik i 'Kidnapped' eller 'Crime Scene'.
Alt i alt så fik vi alle en super fed oplevelse og vi kommer 100% igen
Tak for en vidunderlig og uforglemmelig oplevelse Locked! :)

Odpowiedź od Locked
Supersjovt og virkelig fede lokaler. God introduktion og godt man kunne få et par ledetråde som helt ny i escaperoom. Vi kommer helt sikkert tilbage 🤩

Odpowiedź od Locked
En super god oplevelse. Men personale der var rigtig god til at introducere os til opgaverne..

Sjov oplevelse. God instruktion. Engageret personale. Alt i alt- vi kommer igen

Odpowiedź od Locked
Fantastisk koncept, synes det var spændende og godt lavet

Odpowiedź od Locked
Første gang i et escape-room. Det var en god oplevelse for os alle (2 voksne og 4 'børn' i alderen 11-20). Rummet vi prøvede var stemningsfyldt og der var gjort meget ud af det. Gåderne var udfordrende - og vi nåede ikke gennem det hele på den tid der var til rådighed. Generelt var det sjovt og en god måde at bruge tid sammen - omend det måske er en anelse dyrt (1050 kr.) for 6 personer.

Odpowiedź od Locked
Super cool oplevelse i Aalborg, hvor vi var i rummet “Kidnapped”. Vores instruktører Cecilia og Signe gjorde et godt stykke arbejde, og vi følte os godt tilpas fra vi trådte ind ad døren til vi gik ud igen…⭐️
Vi kan varmt anbefale en tur i “Locked” i dob A.♥️

Odpowiedź od Locked
Prøvede deres rum Zombie Escape i Roskilde. Virkelig gennemført og kan som altid anbefales.

Odpowiedź od Locked
Vi dukkede op 8 kolleger til et escape room men der var ingen at finde. Kørte rundt om fængslet fordi pile pegede mod rummene, men containerne - som det viste sig der var - var ikke umiddelbart markeret så vi måtte til fængslets reception for at få at vide hvor.
Efter at have frosset udenfor i 15 minutter uden at kunne få fat i nogle lykkedes det at komme igennem. Det var blevet aflyst lød beskeden så vi måtte alle gå slukørede hjem.

Odpowiedź od Locked
Hyggelig dag med familien, lidt forvirrende at hele tiden at skulle gå tilbage i spillet, mere logisk , at løse en opgave og derefter videre til næste opgave

Odpowiedź od Locked
Vi havde en virkelig god oplevelse i Roskilde.

Odpowiedź od Locked
Mega fed oplevelse, min kæreste og jeg prøvede det for første gange og det var bestemt ikke den sidste. Rummet undead var virkelig spot on og det var virkelig nemt at leve sig ind i. Mega sødt personale også!!!
Det var virkelig sjovt at prøve. Vi havde booket et forløb med walking dead og det var rimelig realistisk med lydeffekter og banken. Vi vil helt sikkert prøve det igen.
Super fed oplevelse. Vi var kun 2 men det var virkelig en fed omgang spænding, lidt gys og masser af samarbejde. Og med god hjælp fra meget sødt personale, blev vi guidet helt til målstregen - tiden gik lige som vi skulle løse sidste opgave. Men vi havde en fed og spændende time hos Locked i Herning 🤩😃 Vi kommer igen
Utroligt sødt og venligt personale og alt i alt en mega fed oplevelse.
Sjovt og spændende sted. Lidt svære opgaver end vi tidligere har prøvet, men det gjorde det blot mere udfordrende. Fedt der er to rum der er ens, så man kan kæmpe "imod hinanden" , når man som vi var en større gruppe afsted.
Mega Nice rum! Skal klart tilbage.
Super søde ansatte 🫶🏻
Det er supergennemført og godt selvom man er hele 6 mand. Vi besøgte Hangover rummet🤩
Jeg var afsted med min kone, og vi prøvede spillet "Undead" hos Locked.dk – og det var en fantastisk oplevelse! Det var både sjovt, underholdende og udfordrende på en virkelig positiv måde. Hele oplevelsen var virkelig godt gennemført.
Personalet var super søde og imødekommende og sørgede for, at vi var godt forberedte fra start til slut. De gjorde oplevelsen endnu bedre med deres venlige og professionelle attitude.
Jeg havde også kontakt med kundeservice i forbindelse med booking. På grund af nogle ændringer i mit privatliv, måtte jeg ændre min booking et par gange, og jeg var lidt af en besværlig kunde. Heldigvis var kundeservice utrolig forstående og hjælpsomme. De gjorde alt for at finde en god løsning, og vi kom frem til noget, der passede perfekt.
Alt i alt, en utrolig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale Locked.dk!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.