Nowe auta, profesjonalna obsługa i bardzo sprawne załatwienie wszelkich formalności. Do tego kaucja 0,01 EUR. Gorąco polecam 👌
Odbiór auta trochę trwał. Niektóe elementy nie zgadzały się z uszkodzeniami ale zgodnie z zasadą liczą się zadrapania powyżej 5 cm nie zgłaszałem nic. Przy zwrocie auta nie było żadnych problemów.... Zobacz więcej
Chyba już 4 wypożyczenie samochodu z Locauto, tym razem na lotnisku w Trapani. Wszystko idealnie. Fiat Panda świetnie się sprawdził na Sycylii.
"Presso l'ufficio Locauto Rent di Trapani Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0923842884. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Contrada Birgi, 91100, Trapani, Trapani / Sicilia, Włochy

Gorąco polecam 👌

Odpowiedź od Locauto Group - Trapani Aeroporto
Wszystko bardzo szybko i profesjonalnie.
Nie mam żadnych uwag.
Polecam serdecznie.

Odpowiedź od Locauto Group - Trapani Aeroporto
Bardzo szybko i sprawnie wszystko załatwione. Po wcześniejszym (domowym) wypełnieniu dokumentów na miejscu okazujesz prawo jazdy, dokument tożsamości i tyle. Otrzymujesz kluczyki samochodu, sprawdzasz stan i w drogę. Po powrocie odstawiasz auto, kluczyki zostawiasz w skrzynce na lotnisku i załatwione. Polecam tą wypożyczalnie.

Odpowiedź od Locauto Group - Trapani Aeroporto
Wypożyczam auta kilka razy w roku. Nigdy nie miałem problemu z tą wypożyczalnią.

Odpowiedź od Locauto Group - Trapani Aeroporto
Wypożyczenie przebiegło szybko i sprawnie. Cena zgodna z pierwotnymi założeniami. Nic nas nie zaskoczyło. Polecamy tę wypożyczalnie.

Odpowiedź od Locauto Group - Trapani Aeroporto
Bardzo mila obsluga i nowy samochód.
Odbior i zwrot bez żadnych problemów.

Odpowiedź od Locauto Group - Trapani Aeroporto
Miło zaskoczony zostałem wypożyczeniem tegorocznego rocznika Renault Clio. Autko czyste. Formalności przebiegły sprawnie. Zwrot kaucji otrzymałem wręcz odwrotnie. Polecam

Odpowiedź od Locauto Group - Trapani Aeroporto
Przy zwrocie auta nie było żadnych problemów. (auto bez wykupionego ubezpieczenia). Blokada z kartyz zdjęta po 24 h.