Wrażenia z wynajmu są świetne. Odebrałem samochód na lotnisku w jumicino tuż przed północą ze względu na swój lot. Samochód czekał na mnie gotowy do jazdy czekali również pracownicy. Auto było zupełni... Zobacz więcej

Via Francesco Aurelio di Bella, Torre Open, 00054 Fiumicino, Lazio, IT
Warunki wynajmu świetne , możliwość płacenia kartą debetową tradycyjną , możliwość przedłużenia rezerwacji bez problemowo , zwrot samochodu możliwy w trybie ekspres jeśli nie masz czasu stać w kolejce... Zobacz więcej
Często korzystam z Lucauto we Włoszech. Jestem zadowolona z obsługi wynajmu cała procedura przebiega szybko, zarówno pobranie jak i zwrot. Dodatkowym atutem jest brak kaucji, akceptacja karty płatn... Zobacz więcej
Spokojna, rzeczowa obsługa, szybkie wydanie i odbiór auta. Samochód czysty, w dobrym stanie technicznym. Fiat 600 automat. Swietnie dawał sobie radę na stromych, krętych i wąskich drogach Toskanii
Presso l'ufficio Locauto Rent di Roma Fiumicino, in via Francesco Aurelio Di Bella - Torre Open, potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020401. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Via Francesco Aurelio di Bella, Torre Open, 00054, Fiumicino, Lazio, Włochy

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Jestem stałym klientem i nigdy się nie zawiodłem. Świetny personel i bardzo dziękuje za pomoc

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Samo wypożyczenie było ok mało formalności, samochod nowy, jedyny mały minus to że nie było płynu do spryskiwaczy, reszta na plus

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Locauto nie zawiodło mnie po raz kolejny, w przeciwieństwie do OK Mobility, przynajmniej w Fiumicino.

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Auto nowe i w automacie, komfortowe z polskim menu. Rezerwowaliśmy małe auto a dostaliśmy suva przez co pełne ubezpieczenie na 5 dni wyniosło ponad 160e. Bezproblemowy odbiór i zwrot auta pomimo ogromnego lotniska. Brak depozytu na karcie debetowej.

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Super wypożyczalnia, samochody nowe i czyste a obsługa jest miła i pomocna.

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Nice and quick service. A car was clean and very well maintained. Every thing was functioning.

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Przyjazna obsługa, bardzo dobre warunki wynajmu,bezproblemowy zwrot

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Wypożyczliśmy dwa samochody na lotnisku przez portal DiscoveryCars. Nie było przymusu płatności kartą kredytową (wystarczyła zwykła płatnicza). Dodatkową zaletą było kaucja w wysokości 0.01€, ale z zastrzeżeniem że jeżeli będzie uszkodzenie lub kradziesz samochodu to pobiorą nam 1300-1800€. Miałem wykupione w DC dodatkowe ubezpieczenie które zwraca ewentualne straty za szkodę. Mega plusem Locauto była obsługa przy wydawaniu samochodu. Pokazali wszystkie uszkodzenia jakie są na samochodzie, a raport z oględzin dostałem na meila. Przy zwrocie samochód jest szczegółowo sprawdzany, łącznie z felgami. Pełny raport oddania samochodu miałem po 40 min od wyjścia z wypożyczalni. Nie było żadnych problemów.

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
bardzo miła i konkretna rozmowa z obsługą na lotnisku w Flumencino

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Obsługa była ok, jedynie panel przełączników nie był podświetlony w połowie po lewej stronie, co utrudniało obsługę w nocy.

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Z Locauto korzystam we Włoszech nie pierwszy raz i zawsze byłem zadowolony .
Tym razem dostałem auto niby grupę wyżej ale z dużym przebiegiem przeszło 110 000 km , które po 100 km uległo awarii ( straciło moc ) .
Musiałem nadrobić drogi i jechać wymienić samochód. Generalnie lubię tą wypożyczalnie i jest ona moim pierwszym wyborem przy rezerwacji , jednakże nie powinni pożyczać aut z tak dużym przebiegiem oraz powinni poprawić swoją aplikację ponieważ nie zawsze działa ( zamiast wypożyczyć bezpośrednio rezerwowałem na booking com

Odpowiedź od Locauto Group - Roma Fiumicino Aeroporto
Wypożyczalnia i obsługa super, ale nigdy nie dostaliśmy w Rzymie auta, które rezerwowaliśmy.