Banner for Locauto Group - Pisa Aeroporto

Locauto Group - Pisa Aeroporto Recenzje 3612

4,7

Piazzale Mario Cobianchi SNC, 56121 Pisa, Pisa / Toscana, IT

Bezproblemowy wynajem auta. Brak kaucji. Wynajęliśmy Fiata Panda. Auto było nowe i zadbane. Przez 8 dni nie mieliśmy żadnych problemów. Idealne auto do zwiedzania Toskani. Małe, zwinne i łatwo się pa... Zobacz więcej

Miła obsługa, szybkie udostępnienie auta zaraz po przylocie, przejrzystość warunków umowy wynajmu. Na wynajętym przeze mnie aucie dokonano włamania z wybicie bocznej szyby, incydent ten był bardzo spr... Zobacz więcej

Po pierwsze wspaniała obsługa, usmiechnięta, cierpliwa i pomocna. Po drugie Auto beż zarzutów czyste i zadbane. Po trzecie przyjmują kartę Visa debit, co dla nas było ratunkiem w momencie jak inna fir... Zobacz więcej

Bardzo dobra obsługa, uczciwe i jasne zasady wypożyczenia auta. Jasne i pilotowane przez obsługę informacje o istniejących wizualnych uszczerbkach. Bardzo dobre auto dające dużo satysfakcji z jazdy. B... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Agencja wynajmu furgonetek

Presso l'ufficio Locauto Rent di Pisa Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020421. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio.

• Piazzale Mario Cobianchi SNC, 56121, Pisa, Pisa / Toscana, Włochy

4,7

Doskonała

4 tys. recenzji

Dobra obsługa

Dobra obsługa, sprawne auto, szybko i bezproblemowo

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Great feedback, and thank you so much for choosing Locauto, can't wait to host you again in Italy in one of the 90+ offices all around the Country. Erika

Samochód super jakości

Samochód super jakości, bezproblemowa obsługa. Z przyjemnością polecę i skorzystam przy kolejnej okazji z tej wypożyczalni

9 marca 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you for leaving us a positive review! See you soon, Enrico

:) :)

Dzień dobry,
Bardzo szybkie załatwienie formalności, miła i pomocna obsługa. Łatwo trafić z terminalu lotniska.

2 marca 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thanks a lot for your comment! It has been a pleasure to receive you! See you soon, Ginevra

Wszystko bardzo pozytywnie

Korzystanie z usług tej firmy to przyjemność, miła obsługa.

14 lutego 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you so much for your positive feedback and for taking the time to post this review. Gaia

Jestem bardzo zadowolony samochód …

Jestem bardzo zadowolony samochód proces wydawania jak i przyjmowania samochodu bez zastrzeżeń

25 stycznia 2026

Super wypożyczalnia, najlepsza!!!

Bardzo sprawna i miła obsługa, pani od umowy super, pan wydający samochód też. Dobra komunikacja w języku angielskim. Wszystko dokładnie wytłumaczone. Polecam ❤️

14 października 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thanks for the feedback! We're very happy our agents were able to make this such a positive experience! We hope to see you again soon, Enrico

Bardzo polecam

Pierwszy raz zdecydowaliśmy się na wypożyczenie auta i nie zawiedliśmy się! Wypożyczalnia zlokalizowana bardzo blisko lotniska, formalności zajęły około 5 min, a sam odbiór auta opierał się na oględzinach samochodu wraz z pracownikiem wypożyczalni i przekazaniu kluczyków. Auto sprawdziło się fenomenalnie, był to fiat Pandina, który z powodzeniem pokonywał drogę czy to w górach czy na autostradzie. Oddanie auta również przebiegło bardzo sprawnie. Z racji tego, że było jeszcze przed otwarciem wypożyczalni auto zostawiliśmy na parkingu, a kluczyk we wskazanym miejscu. Gorąco polecam firmę Locauto :)

11 października 2025

That's great to hear! See you soon, Angelo

Bardzo dobra wypożyczalnia aut.

Bardzo dobra wypożyczalnia aut.
Niska cena wypożyczenia auta, bez depozytu, młode rocznikowo auta, miła obsługa. Żadnych problemów.

12 października 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you for your feedback! Fausto

Pawel

Wszystko szybko i sprawnie, samochód zadbany

5 października 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

We appreciate your kind comment, thanks a lot. We are glad that you enjoyed your trip with us. See you soon, Lorenzo

Porażka

Nie wiem, kto pisze pozytywne recenzje. Dla mnie ta firma to porażka. Odradzam i przestrzegam przed nimi potencjalnych, przyszłych klientów. A ściąganie z karty płatniczej opłat za nie wiadomo co, po zakończeniu najmu auta to zwykłe złodziejstwo. Pomijam już przeszło dwugodzinne oczekiwanie na wydanie auta. Nigdy i nigdzie nie spotkałem się z taką praktyką. Chociaż we Włoszech to ponoć norma.

8 października 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

We are sad to hear you have not had a positive experience with us. We are here to http://www.locautorent.com/customerservice help you with anything you need. Thanks, Luca

Sprawnie, bez problemu. Polecam

5 października 2025

Hi! thank you for your wonderful feedback! See you at the next rental, Gaia

Wynajem bardzo sprawny

Wynajem bardzo sprawny, bez zbędnych formalności. Oddanie samochodu również odbyło się sprawnie.

30 września 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

The team is thrilled to hear such good feedback, and we're proud to be one of the most efficient rental car offices. We look forward to seeing you again soon, Davide

Pisa lucauto

Polecam wypożyczalnie
Sprawnie i wszystko ok

27 września 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you for the great review! Stefania

Everything was really fine and fast

Everything was really fine and fast. The prize was not that expensive and low caution.

3 września 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you very much for such a great review! We work really hard to offer the best rental experience. See you soon, Stefania

Great new car

Great new car, no problems, definitely recommend

9 września 2025

Zero problem

Zero problem. Easy return.

24 sierpnia 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thanks for us your positive feedback, we are glad you enjoyed your trip with Locauto. Fabio

Sprawna obsługa

Sprawna obsługa, wszystko zgodne opisem.

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od Locauto Group - Pisa Aeroporto

Thank you for taking the time to leave us a positive review. See you soon, Enrico

Super firma

Super firma