Dostaliśmy auto prawie nowe, bez limitu kilometrów. Przy wynajmie standardowo próba wciśnięcia różnych ubezpieczeń. Fajne opcja za 70 euro oddania auta z pustym zbiornikiem, w naszym przypadku oszc... Zobacz więcej

Auto nowiutkie, byłem pierwszym kierowcą. Obsługa bardzo miła. Proponowano dodatkowe ubezpieczenia, ale bez nacisków. Zwrot auta bez problemów. Jedyne zastrzeżenie to to, że dostałem VW Taigo, a rezer... Zobacz więcej
Sprawnie można zarezerwować i opłacić auto z domu bez czekania po przylocie, jedyny minus to ubezpieczenie samochodu. Podczas rezerwacji opłacając ubezpieczenie ma się przekonanie i spokój, że mamy w... Zobacz więcej
Wszystko bylo ok. Odprawiłem sie online w aplikacji Locauto wiec odbior samochody trwał 3 minuty. Również oddanie samochodu trwało taki sam czas. Wszystko sprawnie i jednocześnie z bardzo niska cena.... Zobacz więcej
Presso l'ufficio Locauto Rent di Cagliari Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020412. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Elmas, 09030, Cagliari, Cagliari / Sardegna, Włochy

Brak konieczności wpłaty kaucji. Możliwość elektronicznej "odprawy", co przyspieszyło procedurę odbioru samochodu. Samochód w bardzo dobrym stanie. Bezproblemowy zwrot. Korzystałam z tej wypożyczalni już drugi raz.

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Bardzo dobra wypożyczalnia, przy wybraniu opcji Smart Check-In odbiór auta trwa kilka minut, kaucja pobrania z karty to tylko 0,01 EUR. Zwrot auta również szybki i bezproblemowy. Jedyny mały minus to wg. rezerwacji miałem dostać Jeep Renegade lub podobny a dostarczono mi Volkswagena Taigo czyli samochód mało podobny do Jeepa ale za to był jak nowy, tylko kilkanaście tys. przebiegu

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Wszystko było jasne i czytelne, brałem opcję 'don't worry' z pełnym ubezpieczeniem i faktycznie tak było. Po zdaniu auta Pani sprawdziła tylko czy jest w pełni zatankowane, nic więcej. Miła obsługa i profesjonalizm. Auto dostałem nowe, czyste takie jak chciałem wcześniej. Polecam serdecznie Locauto!

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Szczerze polecam Lacauto, zarówno rezerwacja jak i odbiór i zwrot auta były bezproblemowe
Nie zdążyłem umyć auta przed zwrotem a było trochę ubrudzone, a nie stanowiło to problemu. Dodatkowym plusem jest brak kaucji
Wypożyczalnia znajduje się terenie lotniska więc odbiór i zwrot to zaledwie kilka minut

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Wszystko przebiegło pomyślnie :)
od momentu rezerwacji, przez odbiór i zdanie auta. Polecam :)

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Polecam! Samochód wypożyczony przez stronę booking.com, były tam wszystkie potrzebne mi informacje. Biuro Locauto jest 2 minuty od wyjścia z hali przylotów, gdzie załatwia się wszystkie formalności. Można je również załatwić przez stronę Locauto - firma przysyła maila. Odbiór i zdanie samochodu to tylko formalność. Tak było w moim przypadku. No i dostałam samochód klasę wyżej niż zamawiałam.

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Pani na lotnisku w Cagliari bardzo miła, wszystko wytłumaczyła. Wypożyczyliśmy przez booking i tam też kupiliśmy ubezpieczenie. Na lotnisku pytali nas i tak czy chcemy dodatkowe ubezpieczenie od Locauto ale nie wzięliśmy. Ceny dobre, kaucja 0.01€ i nic nie zostało pobrane więcej po zwrocie. Serdecznie polecam :)

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Chętnie korzystam z tej wypożyczalni samochodów. Jest dobry kontakt z obsługą.

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Everything was OK. The car was great, the pick-up and return was problem-free.

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Szybkie załatwienie sprawy, otrzymaliśmy pojazd jeszcze większy niż był planowany w tej samej cenie, żadnych problemów z oddaniem pojazdu po wynajmie

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Wszystko super, szybko sprawnie bez problemów. Nie nachalni przy dodatkowych opcjach. Sprawdzanie auta po oddanie trwało minute i to przy bardzo fajnej pogawędce. Wszyscy mówią świetnie po angielsku nie ma problemów z dogadaniem wszystkiego. Pan odbierający samochód również 5 gwiazdek.

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Super wypożyczalnia. Niezawodna obsługa. Bez niespodzianek. Bezproblemowo. Wszystko zgodnie z ofertą. Nawet rabat dostałam, dziękuję :) Polecam wszystkim! Auto sprawne, nowe, czyste. Musisz pamiętać, że na miejscu zapłacisz za niezbędne ubezpieczenie, to normalne. Nie kupuj wcześniej, kup na miejscu.

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Wszystko na czas, auto nowe i czyste i najważniejsze nie musiałem wpłacać kaucji

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
I lost my keys on the beach and was left alone, without any support or help. Problems communicating in English. No one provided a replacement car, no help from them. We were additionally charged for a tow truck. Alone, in the middle of nowhere, in a foreign country, without knowledge of the language and without any desire to help customers. Drama!!! The first such situation with a rental company in my 16 years of traveling around the world.
Zgubiłem klucze na plaży i zostałem sam, bez żadnego wsparcia i pomocy. Problem z komunikacją w języku angielskim. Nikt nie dostarczył auta zastępczego, brak jakiejkolwiek pomocy z ich strony. Zostaliśmy dodatkowo obciążeni kosztami za lawetę. Sami, na odludziu, w obcym państwie, bez znajomości języka i bez jakiejkolwiek chęci pomocy klientom. Dramat!!! Pierwsza taka sytuacja z wypożyczalnią w moim 16 letnim podróżowaniu po świecie.

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Wysoki poziom obsługi, nikt nie próbuje oszukać klienta. Cena najmu wyższa w stosunku do innych wypożyczalni ale nie stosują żadnych sztuczek. Wszystko przebiegło bez żadnych problemów, mogę szczerze polecić.

Odpowiedź od Locauto Group - Cagliari Aeroporto
Niestety w tej wypożyczalni spotkałem się z najgorszą obsługą klienta na miejscu jaka jest możliwa. Wypożyczyliśmy samochód o 19:00 ale następnego dnia o 11:00 mieliśmy wymienić auto ponieważ otrzymaliśmy auto z niedziałającym światłem kierunkowskazu. Pani na infolinii zapewniła nas że będzie to bardzo szybkie. Przyjechaliśmy na miejsce i otrzymaliśmy informację że nie posiadają oni auta na wymianę i musimy czekać. Czekaliśmy 2 godziny na lotnisku na wymianę auta. Firma poinformowała że ma overbooking i się nie wyrabiają i traktowali mnie tak jakby wymiana auta była moją winą i sugerowali że przecież mogłem jeździć bez kierunkowskazów. Po pewnym czasie byłem kompletnie ignorowany przez pracowników wypożyczalni i nie otrzymywałem precyzyjnych informacji tylko że „samochód jest już w drodze” od 2 godzin. Pracownicy w biurze również nie chcieli przyjąć mojej reklamacji, otrzymałem od pracownicy biura pustą kartkę jak poprosiłem o pisemne potwierdzenie że oczekiwaliśmy na opłacony już samochód 2 godziny. Pracownicy spowodowali że zepsuł nam się cały plan podróży przygotowany na ten dzień i dodatkowo kosztowało mnie to bardzo dużo stresu żeby dogadać się z pracownikami.
Po powrocie poprosiłem również o potwierdzenie wynajmu samochodu - w dokumencie był dopisany „samochód widmo” w czasie w którym oczekiwaliśmy na drugi samochód. Poprosiłem o korektę ale oczywiście nie otrzymałem żadnej informacji.
Uważajcie również na dodatkową opłatę paliwową 90€ która jest doliczana do wynajmu auta (pomimo że w umowie tego nie było). Różnica nie jest zwracana.
Na plus - drugie auto które otrzymaliśmy było nowe i w dobrym stanie, zwrot auta był już ekspresowy.