Bardzo sprawna i szybka obsługa, wygodny zwrot samochodu/ kluczyków, po godzinach zamknięcia biura, wszystkie procedury związanie z wypożyczenie. załatwione na miejscu bardzo sprawnie, jedynie niewie... Zobacz więcej
Presso l'ufficio Locauto Rent di Bari Stazione Centrale in Piazza Aldo Moro snc potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E' possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l'Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0803525370 Disponibile anche il servizio di noleggio furgoni a breve termine per lavoro e traslochi: un'ampia flotta di veicoli commerciali a tua disposizione. Risparmia tempo ed evita code con lo Smart Check-In: il noleggio veloce e sicuro.
Piazza Aldo Moro snc, 70121, Bari, Puglia, Włochy

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Bardzo czytelna aplikacja, brak ukrytych kosztów , brak zbędnych formalności czy posiadania karty kredytowej czy depozytów, bardzo sprawna i miła obsługa… Nieznając języka można się dogadać ,panowie cierpliwi i wyrozumiali…korzystałem kilkakrotnie,polecam……👍

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Polecamy. Otrzymaliśmy CItroena C3, który spełnił nasze oczekiwania. Zrobiliśmy 500 km w Apulii w trzy dni, w 4 osoby.

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Szybki wynajem, bez zbędnych formalności. Auto nowe w bardzo dobrej cenie. Wynajalem na Bari Centrale zdałem na lotnisku (parkujesz i wrzucasz kluczyki do skrzynki przy biurze na lotnisku) Personel bardzo pomocny, wszystko dokładnie tłumaczy. Polecam👍

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Wszystko OK. Z pełnym ubezpieczeniem cena dość wysoka ale pewnie i bezpiecznie.

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Everything went smoothly and quickly. I recommend this rental company.

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Mocno polecam usługi Locauto w Bari! Davido był bardzo pomocny, wszystko zajęło kilkanaście minut. Cena 200€ za dwa dni od ręki i bez depozytu z pełnym ubezpieczeniem była bardzo rozsądna. Autko praktycznie nowe, renault Symbioz i bardzo ekonomiczne. Następnym razem również korzystam z Waszych usług. Pozdrawiam i do zobaczenia! Ciao!

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Korzystałem z usług tej wypożyczalni samochodów i jestem bardzo zadowolony. Pracownik Tomas okazał się niezwykle pomocny i sympatyczny – wszystko dokładnie wyjaśnił i zadbał o sprawny przebieg całego procesu. Samochód był w bardzo dobrym stanie technicznym, czysty i gotowy do jazdy. Całe doświadczenie było bezproblemowe i przyjemne. Zdecydowanie polecam tę wypożyczalnię!

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Wybrałem wypożyczalnie po opiniach i jako jedyni mają możliwość wypożyczenia karta debetową. Dobra lokalizacja, bezproblemowe wypożyczenie, auto zadbane, bezproblemowy zwrot w innym miejscu. Śmiało mogę polecić innym

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Polecam serdecznie wypożyczalnie. Ja wypożyczałem przez DiscoverCars.
Panowie mili i pomocni.
Zamówiłem toyote aygo a dostałem samochód klasę wyżej.
Polecam serdecznie!
Wypożyczenie bez kłopotów :)

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Stazione Centrale
Polecam wszystko szybko, sprawnie dostaliśmy małe autko Fiat Panda bardzo ekonomiczne. To już kolejny raz z tą firmą nigdy nie było żadnych problemów.