Banner for Locauto Group - Bari Aeroporto

Locauto Group - Bari Aeroporto Recenzje

10 541

Viale Enzo Ferrari, 70128 Palese, Bari / Puglia, IT

Szybki wynajem na lotnisku, minimum formalności, brak kaucji, otrzymałem ciut wyższej klasy samochód niż zamawiałem, prawie nowy bezproblemowy zwrot poza godzinami pracy wypożyczalni - kluczyki do sk... Zobacz więcej

Świetna wypożyczalnia, bez zbędnych formalności i dodatkowych kosztów. Dwa razy korzystam z ich auta, zawsze byłam bardzo zadowolona i auto było lepsze niż rezerwowane. Zdecydowanie polecam. Korzystał... Zobacz więcej

Szybki proces wypożyczenie j zwrotu samochodu. Minus za zamianę auta. W momencie rezerwacji powinny być wymienione auta podobne do wypożyczanego. Zwróćcie uwagę, żeby wszystkie wasze auta miały przyci... Zobacz więcej

Samochód inny niż zamawiany ale nowy i bez żadnych uwag. Proces wydania pojazdu bez uwag szybko i komfortowo. Zwrot też bez żadnego problemu. Polecam, proszę tylko pamiętać o wykupie pełnego ubezpiecz... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Agencja wynajmu furgonetek

Presso l'ufficio Locauto Rent di Bari Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020410. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.

• Viale Enzo Ferrari, 70128, Palese, Bari / Puglia, Włochy

11 tys. recenzji

(10 541)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 61 530

Great Car Rental

Great service, new car. Everything was fine.

17 marca 2026

We're happy to hear you had a great time in Italy. See you soon, Ginevra

Bardzo polecam.

9 marca 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

Great feedback, and thank you so much for choosing Locauto, can't wait to host you again in Italy in one of the 90+ offices all around the Country. Erika

I recommend

I recommend this rental to everyone

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you for your wonderful review, we're so happy you enjoyed the trip to Italy with us! See you at the next rental, Erika

Great service

Great service and new car.

1 marca 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you for taking the time to leave us a positive review. See you soon, Enrico

Świetna robota Locauto!!!

Bardzo dobry serwis i miła, pomocna obsługa przy lotnisku Bari. Polecam!! Auto bardzo zadbane, 1-2 letnie. Świetnie sie nim jeździło. Przy pożyczeniu i oddaniu bez problemu. Wystarczyło zatankować na full, wyczyścić w środku no i dbać jak o swoje. Reszta to formalność. Polecam zrobic rejestrację online przed odbiorem auta. Pójdzie potem szybciej sama procedura. Dziękuję Locauto!!! Dzieki Wam pobyt w Italii dla całej rodziny był wspaniały!!!

1 marca 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

We are so happy about your all-out stressless experience. Lucrezia

Personel pomocny i sympatyczny

Personel pomocny i sympatyczny. Sprawnie przeprowadzone wydanie i odbiór samochodu. Bez przykrych niespodzianek. Polecam

Locauto

Wszystko sprawnie szybko i bez problemów zarówno wypożyczenie jak i oddanie

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you for taking the time to send your review of your rental experience. See you soon, Ginevra

Dobra wypożyczalnia

Wypożyczenie auta przebiegło sprawnie i szybko. Auto było prawie nowe i czyste, z przyjemnością zwiedziliśmy Bari i okolice. Zwrot również szybki i bezproblemowy. Polecam.

15 lutego 2026

We're happy to hear you had a great time in Italy. See you soon, Ginevra

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

The team is thrilled to hear such good feedback, and we're proud to be one of the most efficient rental car offices. We look forward to seeing you again soon, Davide

No issues at all

No issues at all. Everything went smoothly.

4 lutego 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

We are happy to read your comment Mariusz, would you give us 5 stars next time?

Sam

Polecam serdecznie.

10 lutego 2026

Polecam, wszystko 10/10

7 lutego 2026

Wszystko ok

Wszystko ok, z poczatku z obawami podchodzilem do wynajmu auta( pierwsxy raz- czy nie nalicza dodatkoeych kosztow itp.)

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

We would love to make your experience unique, is there anything you recommend we improve?

Thanks for your review,

Amanda

Dobrze

Everything is ok.

27 stycznia 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you Tomasz for your feedback, we would love to make your experience unique! is there anything you recommend we improve?

Ana

Ok very nice

Ok very nice

2 lutego 2026

Szybka obsługa

Szybka obsługa, dobra cena,

2 lutego 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Bari Aeroporto

Thank you very much for such a great review! We work really hard to offer the best rental experience. See you soon, Stefania

Niepotrzebne obawy

Szybki odbiór, wszystko sprawnie. Obawiałem się firm wynajmujących auta we Włoszech bardziej niż w Azji czy Afryce, ale z Locauto skończyło się wszystko o.k.

11 stycznia 2026