Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero, Sassari / Sardegna, IT
Sprawna obsługa. Świetnie wytłumaczone i rozpisane opcje dotyczące ubezpieczenia samochodu. Biorąc pod uwagę kompleksowe i pełne ubezpieczenie cena wypożyczenia samochodu jest do zaakceptowania. Sa... Zobacz więcej
Presso l'ufficio Locauto Rent di Alghero Aeroporto Fertilia potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 079999241. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Regione Nuraghe Biancu, 07041, Alghero, Sassari / Sardegna, Włochy

Bardzo miła i szybka obsługa . Trafiliśmy na panią która pochodzi z Polski i to był duży plus , bo umożliwił bezproblemową komunikację .

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Szybko, sprawnie, bez KARTY KREDYTOWEJ!
Bez rezerwacji dostaliśmy prawie nowe volvo xc40 w super cenie z ubezpieczeniem.
Polecam.

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Rewelacja! Auto przerosło oczekiwania – nowiutkie, prosto z salonu, jeszcze z folią na masce. Super sprawa, bo trafiło się akurat świetne Polo! Odbiór ekspresowy, a zwrot jeszcze szybszy. Pożyczałem auto już w 4 różnych firmach w Europie, ale ta zdecydowanie wygrywa.

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Samolot przyleciał o godzinę przed czasem, pani była miła ale kazała czekać co do minuty która była na rezerwacji o 11:00 poszedłem po samochód, ale pan powiedział że musi przygotować samochód i czekaliśmy dalej , w końcu odebraliśmy samochód który był z zewnątrz brudny ale już nie chcieliśmy dalej czekać i wzięliśmy taki jaki był.

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Wszystkiego przebiegło w bardzo sprawny sposób. Polecam...

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Bezproblemowy odbiór i zwrot auta. Brak ukrytych kosztów, jasne warunki wynajmu. Auto czyste i zadbane.

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Szybka i sprawna obsługa . Na miejscu okazało się że pracuje tam bardzo miła Pani Agnieszka z Polski co dodatkowo pomogło szybciej przejść przez wszystkie formalności. parking z autami przy samym lotnisku. Odbiór jak i oddanie auta trwało max 2 minuty.
Polecam :)

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Prosta procedura rezerwacji i wynajmu. Porządny samochód, dobrze przygotowany do wynajmu. Obsługa na lotnisku w Alghero bardzo uprzejma i pomocna. Brak depozytu jest dodatkowym plusem. W przypadku tej lokalizacji nie warto przepłacać za podstawienie samochodu do centrum miasta. Właśnie z uwagi na jakość usług Locauto lepiej podjechać za 1 euro autobusem na lotnisko i skorzystać z ich oferty.

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Bardzo szybka obsługa przed i po wynajmie. Aplikacja do samodzielnej rejestracji przed pobraniem pojazdu bardzo skraca czas pobrania auta. Miła obsługa i ładne czyste auto. Polecam

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Auto zgodne z ofertą, obsługa w języku polskim na lotnisku w Aghero.

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Świetna wypożyczalnia. Bardzo sprawna obsługa. Wypożyczenie auta bez depozytu. Żadnych problemów. Bardzo polecamy i napewno jeszcze skorzystamy. Pozdrowienia dla obsługi wypożyczalni na lotnisku. Rafal.

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto
Bardzo polecam wypożyczalnie Locauto. Obsługa świetna. Pozdrowienia dla Pana wydającego auta :)