Banner for Locauto Group - Alghero Aeroporto

Locauto Group - Alghero Aeroporto Recenzje 3955

4,8

Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero, Sassari / Sardegna, IT

Sprawna obsługa. Świetnie wytłumaczone i rozpisane opcje dotyczące ubezpieczenia samochodu. Biorąc pod uwagę kompleksowe i pełne ubezpieczenie cena wypożyczenia samochodu jest do zaakceptowania. Sa... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Agencja wynajmu furgonetek

Presso l'ufficio Locauto Rent di Alghero Aeroporto Fertilia potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto e furgoni a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 079999241. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.

• Regione Nuraghe Biancu, 07041, Alghero, Sassari / Sardegna, Włochy

• +39 079999241
Promotion box for Locauto Group - Alghero Aeroporto

Unisciti a MyLocauto Friends

Risparmia fino al 20% per sempre sul noleggio auto e furgoni

4,8

Doskonała

4 tys. recenzji

Bardzo miła i szybka obsługa

Bardzo miła i szybka obsługa . Trafiliśmy na panią która pochodzi z Polski i to był duży plus , bo umożliwił bezproblemową komunikację .

31 maja 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Thank you so much for your positive feedback and for taking the time to post this review. Gaia

SUPER!!!

Szybko, sprawnie, bez KARTY KREDYTOWEJ!
Bez rezerwacji dostaliśmy prawie nowe volvo xc40 w super cenie z ubezpieczeniem.
Polecam.

9 czerwca 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

The team is thrilled to hear such good feedback, and we're proud to be one of the most efficient rental car offices. We look forward to seeing you again soon, Davide

Rewelacja

Rewelacja! Auto przerosło oczekiwania – nowiutkie, prosto z salonu, jeszcze z folią na masce. Super sprawa, bo trafiło się akurat świetne Polo! Odbiór ekspresowy, a zwrot jeszcze szybszy. Pożyczałem auto już w 4 różnych firmach w Europie, ale ta zdecydowanie wygrywa.

7 czerwca 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Super feedback, thank you very much! See you soon onboard again with us. Fabio

Długie oczekiwanie na odbiór

Samolot przyleciał o godzinę przed czasem, pani była miła ale kazała czekać co do minuty która była na rezerwacji o 11:00 poszedłem po samochód, ale pan powiedział że musi przygotować samochód i czekaliśmy dalej , w końcu odebraliśmy samochód który był z zewnątrz brudny ale już nie chcieliśmy dalej czekać i wzięliśmy taki jaki był.

4 czerwca 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Hello Piotr Robert, thank you for sharing your experience with Locauto.
We appreciate your feedback, which allows us to resolve the issue and provide a better experience in the future.

Sara

Wszystkiego przebiegło w bardzo sprawny…

Wszystkiego przebiegło w bardzo sprawny sposób. Polecam...

28 maja 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Great feedback, and thank you so much for choosing Locauto, can't wait to host you again in Italy in one of the 90+ offices all around the Country. Erika

Bezproblemowy odbiór i zwrot auta

Bezproblemowy odbiór i zwrot auta. Brak ukrytych kosztów, jasne warunki wynajmu. Auto czyste i zadbane.

30 maja 2026

Hey, thank you so much for your kind words. we hope to see you soon! Erika

Szybka i sprawna obsługa

Szybka i sprawna obsługa . Na miejscu okazało się że pracuje tam bardzo miła Pani Agnieszka z Polski co dodatkowo pomogło szybciej przejść przez wszystkie formalności. parking z autami przy samym lotnisku. Odbiór jak i oddanie auta trwało max 2 minuty.

Polecam :)

30 maja 2026

We are so happy about your all-out stressless experience. Lucrezia

Miła obsługa, bezproblemowy zwrot auta, dobre ceny. Polecam 5/5

17 maja 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Thanks for your positive feedback, we are glad you enjoyed your trip with Locauto. See you soon, Gaia

Łatwo, sprawnie i przyjemnie.

Prosta procedura rezerwacji i wynajmu. Porządny samochód, dobrze przygotowany do wynajmu. Obsługa na lotnisku w Alghero bardzo uprzejma i pomocna. Brak depozytu jest dodatkowym plusem. W przypadku tej lokalizacji nie warto przepłacać za podstawienie samochodu do centrum miasta. Właśnie z uwagi na jakość usług Locauto lepiej podjechać za 1 euro autobusem na lotnisko i skorzystać z ich oferty.

21 maja 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Hi! thank you for your wonderful feedback! See you at the next rental, Gaia

Bardzo szybka obsługa przed i po…

Bardzo szybka obsługa przed i po wynajmie. Aplikacja do samodzielnej rejestracji przed pobraniem pojazdu bardzo skraca czas pobrania auta. Miła obsługa i ładne czyste auto. Polecam

21 maja 2026

We are so happy about your all-out stressless experience. Lucrezia

Auto zgodne z ofertą

Auto zgodne z ofertą, obsługa w języku polskim na lotnisku w Aghero.

14 maja 2026

Thank you for taking the time to leave a 5-star review. See you soon, Fausto

Świetna wypożyczalnia

Świetna wypożyczalnia. Bardzo sprawna obsługa. Wypożyczenie auta bez depozytu. Żadnych problemów. Bardzo polecamy i napewno jeszcze skorzystamy. Pozdrowienia dla obsługi wypożyczalni na lotnisku. Rafal.

19 maja 2026

Hey, thank you so much for your kind words. we hope to see you soon! Erika

Jak zwykle wszystko ok

Jak zwykle wszystko ok
Szybka obsluga, polecam !

8 maja 2026

That's great to hear! See you soon, Angelo

Bardzo polecam wypożyczalnie Locauto

Bardzo polecam wypożyczalnie Locauto. Obsługa świetna. Pozdrowienia dla Pana wydającego auta :)

14 maja 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Thanks a lot for your comment! It has been a pleasure to receive you! See you soon, Ginevra

Fast and Good

13 maja 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Thank you very much for such a great review! We work really hard to offer the best rental experience. See you soon, Stefania

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku, jak pojawiały się zmiany to tylko na Plus

1 maja 2026

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Thanks for the excellent review! We work hard to meet expectations like yours, and we're happy to hear we hit the mark for you. Come back and see us soon, Matteo

Odpowiedź od Locauto Group - Alghero Aeroporto

Thanks for the feedback! We're very happy our agents were able to make this such a positive experience! We hope to see you again soon, Enrico