Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Het artikel is precies wat ik nodig had maar na mijn bestelling had ik geen idee wanneer en of het zou komen. Geen verdere update gehad voordat het ruim een week later binnen kwam. Ook op vragen (alle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldige kachel voor goede prijs. Heb hem nu 3 maanden in de boot en vele male fijnere warmte dan de zibro die ik had. Heeft ook accu bewaking wat me al paar keer gered heeft aangezien ik alleen n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super, je betaalt een iets hogere prijs als elders online maar dan heb je wel het comfort van een Nederlands talige ondersteuning en garantie. Verder een compleet pakket geleverd. De duurzaamheid mo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca akcesoriów dla łodzi

Napisane przez firmę

Ervaar zelf de kracht van warmte... Diesel Standkachel systemen voor auto's, campers, boten en vrachtwagens.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

4,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Werk goed hoor

1 grudnia 2023

Odpowiedź od Liwolf

Fijn om te horen dat alles goed werkt! Als er ooit iets is waarbij je hulp nodig hebt of vragen hebt, staan we klaar om te helpen. Bedankt voor je vertrouwen!

Goede communicatie

Goede communicatie, top product en alles zoals verwacht. Blij met de zonnepanelen op onze camper!

Vooral het snelle mailcontact vond ik fijn.

23 września 2023

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de zonnepanelen op uw camper en dat u onze snelle e-mailcommunicatie waardeert. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te zijn. Nogmaals bedankt! 😊

Oceniono na 3 z 5

Wijk toch uit.Uiteindelijk was het pakket goed en…

Uiteindelijk was het pakket goed en netjes afgeleverd.

Maar voor de zeer stroeve communicatie, kom ik helaas niet verder dan 3 sterren.
Niet eens e-mail gehad wanneer levering zou plaats vinden. Toevallig was ik thuis.

De bestelde zonnepanelen getest en werken naar behoren. Het waren dezelfde die ik ook bij Aliexpert had besteld, alleen had ik bij Ali 100WP meer voor 25 euro minder. Op zelfde moment besteld, maar Aliexpress was eerder binnen.

24 lipca 2023

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor het delen van je ervaring en het plaatsen van de review. We stellen je eerlijke feedback zeer op prijs. Het spijt ons ten zeerste dat de communicatie tijdens het leveringsproces niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het is om op de hoogte te worden gehouden van de leveringsdetails, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We zijn blij te horen dat het pakket uiteindelijk goed en netjes is afgeleverd en dat de bestelde zonnepanelen naar behoren werken. Jouw tevredenheid met de kwaliteit van onze producten is voor ons van groot belang.

Wat betreft de prijsvergelijking met een andere leverancier, begrijpen we dat prijs een belangrijke factor kan zijn bij het maken van aankoopbeslissingen. We streven ernaar om onze prijzen concurrerend te houden en de beste waarde te bieden voor onze klanten.

We waarderen je als klant en nemen je feedback ter harte om onze communicatie en service te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je beter van dienst te zijn en je vertrouwen te herwinnen.

Oceniono na 5 z 5

Coole onderdelen tegen redelijke prijzen en goede service.

Ik kocht de dieselkachel en een uitlaatslang voor mijn generator
Europese dealer dus belastingvrije verzending in de EU.
Snelle postverzending met trackingnummer, zodat je altijd weet waar het pakket is.
Goede service en klantenservice (die ontbreekt in Oostenrijk).
Klein nadeel: geen goede vertaling naar het Engels, maar werkt nog steeds redelijk goed.

18 kwietnia 2023

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze producten en service. We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de onderdelen die je hebt gekocht en dat je onze prijzen als redelijk hebt ervaren.

Het is geweldig om te horen dat de dieselkachel en de uitlaatslang aan je verwachtingen voldoen en dat je blij bent met de Europese dealerstatus, wat zorgt voor belastingvrije verzending binnen de EU. We begrijpen hoe belangrijk het is om op de hoogte te zijn van de verzendstatus van je pakket, en we zijn blij dat ons trackingnummer je heeft geholpen om de zending te volgen.

Het spijt ons echter dat de Engelse vertaling van de informatie mogelijk niet optimaal was. We werken er voortdurend aan om de gebruikerservaring te verbeteren en nemen je feedback ter harte om onze communicatie te verfijnen en te optimaliseren.

We willen je bedanken voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld door bij ons te winkelen en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Als je nog verdere vragen, opmerkingen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen dat ze je goed van dienst zullen zijn.

Oceniono na 2 z 5

Niet beter dan goedkopere via Amazon

Snelle levering. Snel antwoord op mail. Behalve als er een probleem voordoet. Dan stopt de communicatie.

5 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Liwolf

Dank je wel voor het delen van je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat onze producten niet aan je verwachtingen hebben voldaan in vergelijking met goedkopere alternatieven via Amazon. We streven ernaar om hoogwaardige producten te bieden die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben, maar het lijkt erop dat we in dit geval niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We nemen je opmerkingen ter harte en zullen blijven werken aan het verbeteren van onze producten en diensten.

We willen je ook onze excuses aanbieden voor eventuele problemen die je hebt ondervonden met onze communicatie. We begrijpen hoe belangrijk het is om een probleem snel en efficiënt op te lossen, en we betreuren het als onze communicatie in dit geval tekort is geschoten. We nemen je feedback serieus en zullen intern onderzoeken wat er is misgegaan, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Snelle levering,
Na dat er iets niet bij zat is dit erg snel geregeld

8 lutego 2023

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze service. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering van je bestelling.

Het spijt ons echter dat er iets ontbrak bij je bestelling. We waarderen je geduld en begrip, en we zijn blij dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant een positieve ervaring heeft met onze producten en service, en we zijn blij dat we in dit geval aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Mocht je in de toekomst nog verdere vragen, opmerkingen of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze producten en service. Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om het juiste te doen en je tevredenheid te waarborgen.

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat het product zo goed presteert en aan je verwachtingen voldoet. Het is geweldig om te weten dat het product "brandt als een tierelier", wat aangeeft dat het goed functioneert.

Prima service

Prima service , snel en keurig verpakt

1 marca 2023

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de service die we hebben geboden. Het is belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat onze klanten een positieve ervaring hebben, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Een snelle en keurige verpakking is essentieel om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en in goede staat bij je aankomt. We zullen blijven streven naar een hoog niveau van service en aandacht voor detail in ons verpakkingsproces.

Mocht je in de toekomst nog verdere aankopen doen of vragen hebben, staan we altijd klaar om je te helpen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Nogmaals bedankt!

Oceniono na 1 z 5

2x de prijs als bij de concurent.

2x de prijs als bij de concurent.
Toch maar doen, Nederlands bedrijf, er word garantie geboden... Goed idee, toch.
Niet dus, na twee dagen houd de boel ermee op.
Bij de help desk Willen ze fotos.
(Heb een heater zelfbouwpakket aangeschaft)
Geen garantie... Heb een verlengkabel gebruikt.
Te zien op de foto. UW probleem meneer.
Dus lekker de helft bij de concurent betalen...
Dit bedrijf biedt geen extras ten opzichte van de dubbele prijs!!!

6 czerwca 2022

Beste mevrouw Hill

Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent met onze producten en service. Wij streven altijd naar 100% tevredenheid bij onze klanten en het is vervelend om te horen dat we dat doel in uw geval niet hebben gehaald.

Wij willen graag meer informatie over uw ervaring, zodat we erachter kunnen komen hoe we u beter kunnen helpen en waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. Wilt u contact met ons opnemen via onze support afdeling? Wij zijn altijd bereid om uw problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze producten en service.

Bedankt voor uw feedback en we hopen u snel te horen.

Daisy

Oceniono na 5 z 5

Goede service en informeerde mij tijdig…

Goede service en informeerde mij tijdig toen er een onderdeel niet voorradig was.

25 stycznia 2023

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we je op tijd hebben geïnformeerd over de beschikbaarheid van het onderdeel. Onze klanttevredenheid is altijd onze topprioriteit en we streven ernaar om de beste service te bieden. Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je binnenkort weer te zien!

Oceniono na 2 z 5

Beste ik heb een zonnepaneel gekocht…

Beste ik heb een zonnepaneel gekocht bij u, maar het is mij niet duidelijk welke accu ik aan dit paneel kan koppelen?
Graag een duidelijke beschrijving en geen Chinees!!
Mvg Ben.

2 stycznia 2023

Beste Ruziack,
Gisteren heb ik je een email gestuurd met informatie. Er is namelijk geen specifieke merk of model die je nodig hebt om de flexibele zonnepanelen aan te sluiten. Het enige wat gedaan moet worden is de plus en min van de accu aansluiten op de controller meer is het eigenlijk niet. Zie ook de foto's en tekening van het artikel bij de product omschrijving,

Mocht je nog hulp of informatie nodig hebben dan kan je reageren op de eerder verstuurde email.

Betrouwbaarheid

2 jr geleden een Liwolf standkachel gekocht voor onze Camper.
Aanrader, werkt perfekt.
Kan geen gaskachel tegenop.
Inmiddels door gebruik 1 plastic uitblaasroostertje defekt ( schubje afgebroken). Online nabesteld en keurig dmv Track & Tracé geleverd.

6 stycznia 2023

Odpowiedź od Liwolf

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met je Liwolf standkachel en dat hij goed werkt. Het is fijn om te weten dat de service van de Liwolf goed was en dat je de vervangende onderdelen heeft ontvangen. Bedankt voor je positieve feedback en ik hoop dat je nog veel plezier zult hebben met je standkachel tijdens je volgende camperavontuur!

Oceniono na 4 z 5

Betrouwbaar en snel

Zeer snelle levering (Donderdag besteld, Zaterdag geleverd).
Levering compleet zoals in de advertentie aangegeven. Apparaat getest en goed bevonden. Kortom, tevreden over geleverde product, kwaliteit en snelheid.

23 stycznia 2023

Odpowiedź od Liwolf

Ik ben blij te horen dat u tevreden bent met uw levering! Snelheid en kwaliteit van de levering zijn belangrijk en ik ben blij te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Als u verder nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Topservice van LiWolf!

Ik had een bestelling geplaatst en deze werd direct behandeld en uitgevoerd. Omdat er twijfel was bij LiWolf of ik wel het juiste had besteld namen ze contact met me op. Het bleek inderdaad om een verkeerde bestelling te gaan. Hiermee is een onnodige verzending voorkomen en hoefde ik niet lang te wachten op de juiste bestelling. Complimenten voor de service.

1 stycznia 2023

Odpowiedź od Liwolf

Dank u voor uw positieve feedback over onze service! Wij waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fantastisch om te horen dat we in staat waren om te voorkomen dat een verkeerde bestelling werd verzonden en dat we u snel konden helpen met het oplossen van dit probleem. Ons doel is altijd om onze klanten tevreden te stellen en we zijn blij om te weten dat we dat bij u hebben bereikt. Bedankt nogmaals voor uw beoordeling en we hopen u snel weer te zien als klant!

Oceniono na 4 z 5

werk goed

werk goed , makelijk , snelwarm , ook op lage stand aangenaam warm

19 stycznia 2023

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor uw review, uw mening is belangrijk voor onze toekomstige klanten!

Super

Verder een compleet pakket geleverd.
De duurzaamheid moet zich nog tonen, maar ik verwacht hier geen problemen mee

27 grudnia 2022

Odpowiedź od Liwolf

Bedankt voor het nemen van de tijd om een review achter te laten, uw mening is zeer waardevol voor ons!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej