Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Wat een zeer slecht Bedrijf , stuurt ROTZOOI uit China Laat je Bestellen en daarna is de Verbinding verbroken Met andere woorden zijn niet te bereiken en reageren nergens op. zulke Bedrijven moet... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vandaag heb ik via de Deutsche Bank mijn geld teruggekregen. Toch nog, niet meer verwacht. De terugzending moest ik overigens zelf betalen ad fl. 18,50. Verder vroeg Livona desk naar de track code van... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wat een achterbaks bedrijf. Alleen gericht op verkoop van te dure Chinese import spullen die je ook zelf kunt bestellen op Alie of Wish. Zogenaamd een Nederlandse Webshop totdat je iets retour wilt do... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zwembroeken besteld na 6 weken nog steeds niet binnen. Bij de tabakszaak waar ze in onze vakantie waren afgeleverd heeft de zwembroeken teruggestuurd. Gemail : zwembroeken waren retour gekomen of ik... Zobacz więcej

1,4

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

KOOP BIJ DIT BEDRIJF NIETS!!!!!!!

Wat een zeer slecht Bedrijf , stuurt ROTZOOI uit China
Laat je Bestellen en daarna is de Verbinding verbroken Met andere woorden zijn niet te bereiken en reageren nergens op. zulke Bedrijven moeten nu aangepakt worden door de Consumenten organisaties, maar ook die zwijgen , (niet belangrijk genoeg voor TV ) . wat een oplichters. Leveren niet wat je besteld en en retour sturen kost een vermogen.
KIJK UIT VOOR DEZE PRAKTIJKEN!!!!!!!!!

13 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik heb 39 euro betaald voor een slipper…

Ik heb 39 euro betaald voor een slipper die ondersteuning bied. Ik heb slippers gekregen die zo slecht zijn, ik kan het makkelijk zeggen dat de slechtste slippers zijn in mijn hele leven. Ze zouden 3 of 5 euro moeten kosten. Weggooit geld, jammer

12 grudnia 2024

Geen 1 ster waard

Broeken besteld voor meer dan 100euro. Retourneren kon alleen naar HongKong. Met uitzondering zou het mogelijk zijn om het pakket naar adres in NL te sturen. Wij kwamen daar niet voor in aanmerking?! Benoem het dan ook niet als optie, als het toch niet kan. Bestelbedrag was hoger dan retourkosten, dus retour naar HongKong. Uiteindelijk meer geld kwijt, want ik heb nooit geld retour gekregen.

19 marca 2024

Heb product teruggestuurd

Heb product teruggestuurd. Zeer slechte kwaliteit. Heb mijn pakket teruggekregen ( ongeveer na 6 weken ) daar het retour adres niet klopte. Deze hebben zij mezelf doorgestuurd. Het zijn oplichters. €80 voor jas betaald en € 25 porto kosten maar ze laten niks maar van zich horen. Geld kwijt. Dit zijn oplichters 1e klas. Moeten heel hard aangepakt worden. Dit kan toch niet. Nee oplichters. En hoe ik zie kunnen ze gewoon door gaan. Dit snap ik echt niet.

14 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Livona is een ballentent.Komt haar…

Livona is een ballentent.Komt haar eigen leveringsvoorwaarden niet na. Houd je met mailtjes aan het lijntje en lost haar problemen niet op. Zeker niks daar bestellen en op voorhand ook niet betalen.
Han vd Zeeuw

18 stycznia 2024

Wat een oplichters

Wat een oplichters, je bestelling lijkt nergens op! Terugsturen kost 31,50 toch maar gedaan. Maar ze accepteren het daar niet volgens track en tracé. En reactie kan je wel vergeten. Belachelijk dit en weg geld. Nooit maar dan ook nooit iets kopen hier

13 lutego 2024

Iets doen met klacht

Wanneer gaat livona iets doen met deze klachten? Ik heb een retourformulier gekregen, retour gedaan voor 23,50. Ik krijg het pakket weer terug omdat het adres in China niet zou kloppen. Klopt wel! Livona reageert inmiddels ook niet op mail ed. Nederlandse overheid....grijp in!

7 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Verzendkosten net zo duur als mijn product

Ik had een vest besteld waarbij stond dat het 100%wol zou zijn maar éénmaal aangekomen maak ik het pakket open en ik kijk gelijk naar het label daar stond 100% polyester.
Wij een klacht ingediend kregen wij een retourformulier waar het adres opstond waar het naartoe moest, wij bij dhl gekeken kwamen de verzendkosten op 67,45euro terwijl het vest 79euro kosten dus de verzendkosten waren bijna net zo duur als het vest.
Het zijn gewoon oplichters.
Ze geven misleidende info over hun materiaal.

8 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Producten vallen tegen, de klantenservice maakte dat helemaal goed

Het klopt dat de producten niet zo zijn als afgebeeld en ook ik wist meteen dat het niks zou zijn toen ik zag dat het uit China zou komen. Maar ik vind dat je ook de hand in eigen boezem moet steken en van tevoren reviews moet lezen op internet. Dat had ik dus ook niet gedaan anders had ik hier nooit besteld.
De klantenservice daarentegen heeft me supergoed geholpen wat betreft het opsturen van een retourformulier en de terugbetaling. Geen enkel bedrijf betaalt meteen terug op het moment dat je het bewijs van terugzenden hebt gegeven. Ik had na verzenden twee werkdagen later het bedrag al terug op mijn rekening. Dat het terugsturen naar China wat duurder is neem ik als mijn verlies. Nogmaals iedereen kan op internet lezen dat de producten erg tegenvallen. Ook ik heb dat niet gedaan. Ik vind het te makkelijk om de schuld aan Livona te geven en hier allemaal negativiteit te schrijven. Een illusie armer maar een ervaring rijker.

7 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Slipper besteld toen ik ze uitpakte…

Slipper besteld toen ik ze uitpakte waren ze zeker niet de 70 euro waard. Ze gaven aan dat ik een maat groter moest bestellen. Heb ik gedaan. Nog te klein. Nu blijkt dat het geen Nederlandse bedrijf is. Moet het terug sturen naar Hong Kong, verzendkosten zijn voor mij zelf.
Koop hier niets je betaald veel en het is Chinees troep.

18 grudnia 2023

Slechte kwaliteit

Ik ben erg teleurgesteld in een jas die kou zou moeten tegenhouden, maar die zonder voering wordt geleverd… Op de site staan foto’s van dikke/stevige winterjassen, dit is absoluut niet wat ik binnen krijg. Ik zou het waarderen als de winkel de retourkosten op zich neemt, maar hier zijn ze niet toe bereid.

12 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Zeer onprofessionele en onprettige…

Zeer onprofessionele en onprettige benadering door klantenservice die niet ingaat op feedback, en antwoordt in een mailtje dat ik dan maar 'beter moet LEZEN volgende keer'. Ook de artikelen voldeden niet aan verwachting en kwamen in slechte kwaliteit binnen. Iets dat verkocht wordt als winterjas, maar erg dunne stof heeft.

11 grudnia 2023

Broekpak besteld

Broekpak besteld, heel dun en grijs i.p.v blauw. Op de site leek het pak veel mooier.
Het kwam op zich wel redelijk op tijd
Binnen 1,5 week.

8 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Dit is een oplichters firma van de eerste orde!

Dit is een oplichters firma van de eerste orde. Het artikel dat ik bestelde leek in geen enkel opzicht op hetgeen ik ontving!!!! Je krijgt nog een mail om het bewijs van hun fout te laten zien, heb ik gedaan (3 foto’s)! en dan hoor je niets meer!!!!!!!
Je geld inpikken en rotzooi sturen!!!!!!
Hoe kunnen we dit bedrijf tot stoppen dwingen! Kunnen we dit bij de consumentenbond aanhangig maken?
Wie helpt!!!!!!!

6 listopada 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej