Til et arrangement med Ca 50 personer, valgte vi Deli Delux. Det var et meget klogt valg. Vi fik lidt ændringer og tilføjelser uden problemer. Maden var super, og rigelig. Det hele til en god pris. D... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Jeg modtog nogle forkerte varer, og fik lynhurtig tilbagemelding da jeg skrev til kundeservice. Julie var så behjælpelig og sød, og fik straks rettet op på fejlen. Jeg handler KUN hos Littledeluxe, n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlet sutter her igennem flere år, med stor tilfredshed. Senest købte jeg også en bamse, som desværre fældede helt vildt og derfor ikke kunne bruges til en lille baby. Jeg skrev til kundeservi... Zobacz więcej
Hurtig levering og super kundeservice. Lækker kvalitet af produkter. Havde bestilt nogle skeer, men fået tilsendt de forkerte. sendte en mail fredag med problemet og fik svar tidligt mandag morgen a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Littledeluxe.dk finder du hele det officielle sortiment fra Mushie og FRIGG - produkter skabt til at gøre de første år trygge, smukke og mindeværdige.
🎀 Alt fra Mushie og FRIGG samlet ét sted
🎀 Sutter, service og udstyr i topkvalitet
🎀 Nøje udvalgte materialer til de mindste
🎀 Personlig kundeservice og hurtig levering
Vi går aldrig på kompromis – kun det bedste er godt nok til dig og dit barn 💛
Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om produkter, levering eller andet.
📞 Ring til os på 50 97 22 08
📩 Eller send en mail til info@littledeluxe.dk
Vi svarer som regel indenfor få timer 💬
Napisane przez firmę

💌 Nyheder, gaver og gode råd - direkte til dig! 🎁

Omega 9, 8382, Hinnerup, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Virkelig virkelig hurtig levering (under 36 timer fra bestilling til modtagelse), mega gode priser og bare altid i orden 🙌

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Gode varer, priser og indpakning.
Vores ordre kom dagen efter bestilling og super der var vedlagt folder med information.

Unde 24 timer levering.👏👏👏
Bestilte fredag kl 10.30, de lå i min postkasse kl 04 lørdag morgen/nat.
Meget imponerende !
Og det er med navne sutter i to forskellige navne

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Elsker deres flotte sutter! Rigtig god og hurtig betjening. Varen stod ude foran min dør to dage efter online køb. Handler fremover kun sutter gennem dem.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Helt fantastisk oplevelse. Min datter havde fundet nogle ting, som hun ønskede sig til sin ufødte baby. Jeg ringede til dem torsdag d 17/11 og spurgte om den kunne nå at komme til d 19. Det kunne den. Den var i mine hænder i dag fredag d 18
Super god service, udover hvad jeg troede var muligt.
Vi skal i hvertfald kigge på siden igen, når lillebror kommer ud til os

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Jeg bestilte 20 sutter inde fra siden. Fik en mail med afsendelse et par timer senere og morgen efter havde jeg modtaget dem. Der var så en lille fejl på dem skrev en mail og fik svar efter 3 minutter at det beklagede de og de sender 20 nye på deres regning. Jeg har intet at sætte en figner på. Det er ikke sidste gang jeg bestiller der fra og anbefaler også dem til veninderne

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Meget positiv oplevelse! Jeg lavede en ordre torsdag og allerede lørdag morgen lå de fineste sutter med navn ude foran min dør. Kan bestemt anbefales ♡

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Vanvittig hurtig ekspedition! 🌟 (igen!). Bestilte kl 10, en masse Bibs sutter MED navn - kl 2 om natten var de leveret i vores postkasse.. Wauw! Bestiller altid herfra - billigste priser og hurtigste ekspedition 👌🏼
Jeg havde lavet en fejl i mine ordre, men Sundesutter var utrolig søde og hjælpsomme og sendte mig det, som jeg troede jeg havde bestilt. Virkelig god kunderservice - tusinde tak!

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Lynhurtig levering og god kundeservice!
Jeg har købt sutter med navn hos Sundesutter to gange og har begge gange fået min bestilling inde for 24 timer.
Kan klart anbefale sundesutter!☺️

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Fantastisk service - nem og enkelt hjemmeside og bare geniale produkter! Jeg fandt pludselig ud af at min datter akut manglede nye sutter - så bestilte igår morges kl 07.00 og jeg havde varen idag kl 04:30 ! DET KAN BARE NOGET!

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Jeg bestilte en masse bibs-sutter og synes nogle enkelte sutter reagerede underligt når man trykkede luften ud, ifht. hvad jeg var vant til. Jeg reklamerede over det, de sagde godt nok at det var normalt, men uden at tøve sendte de hele min ordre på ny og ikke kun de sutter jeg havde reklameret over. Nogle af de nye sutter reagerede på samme måde, men valgte ikke at gøre mere ved det.
4 stjerner fordi jeg stadig har til gode at opleve bibs-sutter reagere som de gjorde her fra hjemmesiden, når man trykker luft ud af dem. Men har ikke en finger at sætte på servicen ellers, de var også vildt hurtige.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Virkelig langsom hjemmeside - de må virkelig spare på deres serverplads - og når man så efter at have valgt sutter med navn (ja man skal ind på hver enkelt farve for at lægge ny sut i kurv) Og hvis man skal bruge 10 forskellig sutter - så tager det omkring 30 minutter at shoppe på siden - for så til sidst når man går til checkout, at få af vide, at ens kurv er tom - så kan man starte forfra. Har nu prøvet dette 3 gange og jeg dropper hermed at handle hos dem - de var ellers min favorit hjemmeside førhen, men når de ikke engang er interesserede i at man vil betale og fjerner hele ens kurv igen og igen, så gider jeg simpelthen ikke mere.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Jeg har valgt at kun give 3 stjerner, er deres webshop er langsom, samt man ikke sådan i indkøbskurv vælge at forøge mere af det enkelte varer. Jeg havde handlet hos dem nu to gange. Deres hjemmeside er uendelig laaangsom. Når man har lagt en varer i kurven, og vil have et andet farve af samme produkt, klikker på det så går der faktisk 3-4 min.
Jeg har prøvet både android, iphone, mac, chrome, safari.. wi-fi og mobilnet.
Jeg overvejede faktisk at droppe shoppe hos dem og købe sutterne et andet sted.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Hurtig levering af gode og billige kvalitetssutter. Jeg har både købt bibs ringe og bibs sutter. Begge ordrer var som forventet.
Fantastiske og flotte sutter! EKSTREM hurtig leveringstid. Klare anbefalinger herfra!

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Det gik nemt og hurtigt! Det er ikke sidste gang, jeg køber derfra :)

5 stjerner er ikke nok!
⭐️ Fantastiske produkter
⭐️ Lækre mærker
⭐️ Bred sortiment
⭐️ Hurtig levering
⭐️ Overskuelig hjemmeside
⭐️ Bedste kundeservice
⭐️ Super vejledning ift spørgsmål
⭐️ Aldrig skuffende at handle med dem
Og igen jeg bliver nødt til at give en ekstra stjerne for kundeservice! ⭐️ Som kunde føler jeg mig virkelig godt behandlet! Jeg oplevede udfordringer med et produkt og den service og guidning jeg fik, har jeg sjældent oplevet!
Jeg kan VARMT anbefale sundesutter!

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Fantastisk side. Havde lidt problemer med noget jeg havde bestilt. Snakkede med kundeservice nærmere en Pernille mener jeg og fejlen blev rettet med det samme. Allerede næste dag havde jeg mine varer. Super god og venlig kundeservice. Handler helt sikker der igen.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.