Til et arrangement med Ca 50 personer, valgte vi Deli Delux. Det var et meget klogt valg. Vi fik lidt ændringer og tilføjelser uden problemer. Maden var super, og rigelig. Det hele til en god pris. D... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Jeg modtog nogle forkerte varer, og fik lynhurtig tilbagemelding da jeg skrev til kundeservice. Julie var så behjælpelig og sød, og fik straks rettet op på fejlen. Jeg handler KUN hos Littledeluxe, n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlet sutter her igennem flere år, med stor tilfredshed. Senest købte jeg også en bamse, som desværre fældede helt vildt og derfor ikke kunne bruges til en lille baby. Jeg skrev til kundeservi... Zobacz więcej
Hurtig levering og super kundeservice. Lækker kvalitet af produkter. Havde bestilt nogle skeer, men fået tilsendt de forkerte. sendte en mail fredag med problemet og fik svar tidligt mandag morgen a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Littledeluxe.dk finder du hele det officielle sortiment fra Mushie og FRIGG - produkter skabt til at gøre de første år trygge, smukke og mindeværdige.
🎀 Alt fra Mushie og FRIGG samlet ét sted
🎀 Sutter, service og udstyr i topkvalitet
🎀 Nøje udvalgte materialer til de mindste
🎀 Personlig kundeservice og hurtig levering
Vi går aldrig på kompromis – kun det bedste er godt nok til dig og dit barn 💛
Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om produkter, levering eller andet.
📞 Ring til os på 50 97 22 08
📩 Eller send en mail til info@littledeluxe.dk
Vi svarer som regel indenfor få timer 💬
Napisane przez firmę

💌 Nyheder, gaver og gode råd - direkte til dig! 🎁

Omega 9, 8382, Hinnerup, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg har siden jeg fandt ud af jeg var gravid, bestilt utallige ting fra Littledeluxe. Især sutter med og uden navn. De har altid haft en super hurtig expedition og levering. Udover det er deres kundeservice helt fantastisk 😀 Jeg anbefaler på det groveste

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Altid dejligt at handle hos jer, det kommer bare så hurtigt !
Og når man har lavet en fejl, så er kundeservices søde at hjælpe

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Bestilte sutter med navn. De kom hurtigt. Da der var en lille fejl på den ene pakke, var littledeluxe hurtige til at yde fantastisk service og sende nye med det samme.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Vi køber altid sutter hos littledeluxe. Er glad for de fine design på Frigg sutterne. Og vores søn elsker dem der lyser i mørke.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Lækreste produkter, og rigtig god service. Vil anbefale jeres hjemmeside til alle.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Har handlet der to gange nu. Super gode priser og hurtig behandling af ordren. Fantastisk kundeservice, da det viste sig at en af de (billige) sutter til 15,- jeg havde bestilt ikke var på lager, så skrev de og spurgte om der var andet jeg ville have og sagde de bare kunne vælge noget. Så fik jeg to lækre sutter med navn på. Så helt klart kun anbefalinger herfra

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
God kundeservice og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler derfra!

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
De havde ved en fejl sendt nogle forkerte sutter og istedet for at bede mig sende de forkerte retur, sendte de bare de rigtige med de samme.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Graveringen i sutterne var flot, sutterne var fair pris og leveringen var hurtig 👍 vil klart bruge jer fremover

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Hurtig levering og fantastisk service!
Det er nu 2. Gang jeg bestiller og jeg er meget tilfreds med både leveringstiden og deres service. Første gang fik jeg bestilt sutter med silikone i stedet for latex. Men servicen var simpelhen så god, jeg fik sendt et returlabel, når de havde modtaget min retur ville de sende en ny forsendelse med de rigtige sutter. Inden ugen var omme havde jeg modtaget den nye ordre.

Odpowiedź od Littledeluxe.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.