Banner for Littledeluxe.dk

Littledeluxe.dkRecenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Til et arrangement med Ca 50 personer, valgte vi Deli Delux. Det var et meget klogt valg. Vi fik lidt ændringer og tilføjelser uden problemer. Maden var super, og rigelig. Det hele til en god pris. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg modtog nogle forkerte varer, og fik lynhurtig tilbagemelding da jeg skrev til kundeservice. Julie var så behjælpelig og sød, og fik straks rettet op på fejlen. Jeg handler KUN hos Littledeluxe, n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet sutter her igennem flere år, med stor tilfredshed. Senest købte jeg også en bamse, som desværre fældede helt vildt og derfor ikke kunne bruges til en lille baby. Jeg skrev til kundeservi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super kundeservice. Lækker kvalitet af produkter. Havde bestilt nogle skeer, men fået tilsendt de forkerte. sendte en mail fredag med problemet og fik svar tidligt mandag morgen a... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla niemowląt
  2. Sklep z odzieżą dziecięcą
  3. Sklep z odzieżą ciążową
  4. Sklep z zabawkami

O Littledeluxe.dk

Napisane przez firmę

Velkommen til Littledeluxe.dk 💛

Hos Littledeluxe.dk finder du hele det officielle sortiment fra Mushie og FRIGG - produkter skabt til at gøre de første år trygge, smukke og mindeværdige.

Hvad kan du forvente hos os?

🎀 Alt fra Mushie og FRIGG samlet ét sted

🎀 Sutter, service og udstyr i topkvalitet

🎀 Nøje udvalgte materialer til de mindste

🎀 Personlig kundeservice og hurtig levering

Vi går aldrig på kompromis – kun det bedste er godt nok til dig og dit barn 💛

✨ Udforsk Littledeluxe ✨

Shop alt FRIGG her

FRIGG logo

Shop alt Mushie her

Mushie logo

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om produkter, levering eller andet.

📞 Ring til os på 50 97 22 08
📩 Eller send en mail til info@littledeluxe.dk

Vi svarer som regel indenfor få timer 💬

Tak fordi du vælger Littledeluxe.dk 💛

Littledeluxe.dk logo

✨ Derfor vælger kunder Littledeluxe.dk ✨

Napisane przez firmę

👶 Personlige sutter med navn - Praktiske udenfor hjemmet
Med dit barns navn eller en sjov/sød lille tekst på sutten kan du gøre den meget mere personlig – og så slipper du for, at sutten bliver byttet rundt med andre børns sutter i daginstitutionen, hvorved bakterier ellers let kan blive overført mellem børnene.
🧼 Hygiejnisk gravering hos Littledeluxe
Vores indgraveringsmaskine anvender en moderne UV-laserteknologi, og resultatet er en glat og jævn overflade, der ikke bliver slidt af; derfor er den meget hygiejnisk.
✍️ Gratis gravering på sutter
Som en del af den gode service du får hos Littledeluxe, tilbyder vi gratis gravering på sutter.
🚚 Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
Vi tilbyder gratis levering på alle ordrer over 499 kr. – hurtigt og trygt hjem til dig
🔒 Tryg onlinehandel med e-mærket
Littledeluxe.dk er e-mærket certificeret, så du handler sikkert, nemt og med køberbeskyttelse. https://certifikat.emaerket.dk/littledeluxe.dk
💬 Personlig og nærværende kundeservice
Ligegyldigt om du ønsker råd før et køb, eller har spørgsmål til din ordre, så har Littledeluxe det bedste team klar til at hjælp dig 😊
🍼 Alt til de første år
Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til baby og småbørn – fra sutter til spisetid og leg.
🎁 Gavevenlige produkter
Skal du glæde en nybagt familie? Hos Littledeluxe finder du et udvalg af produkter, der er perfekte som barsels- og dåbsgaver.
💛 Håndplukket med omtanke
Hos Littledeluxe vælger vi kun produkter, vi selv ville bruge til vores egne børn – med fokus på kvalitet, sikkerhed og design.

Følg med i Littledeluxe-universet 💫

💌 Nyheder, gaver og gode råd - direkte til dig! 🎁

💌 Nyheder, gaver  og gode råd - direkte til dig! 🎁
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, særlige kampagnetilbud og kærlige tips til de første år som forælder – direkte i din indbakke.

Promotion box for Littledeluxe.dk

Nye Favoritter fra Mushie ✨

Opdag alle de nyeste baby-musthaves fra Mushie.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

432 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Super hurtig levering og fin kvalitet

Super hurtig levering og fin kvalitet

6 października 2025

Hej Julie,

Mange tak for dine flotte ord, vi sætter stor pris på jeres anmeldelser.

Dejlig dag til jer👶🏻🌺

Fine sutter med navn

Dejlig hurtig levering og utrolig fine sutter til min datter med navn på

30 września 2025

Hej Ditte,

Tak for din flotte anmeldelse 😀Vi sætter stor pris på, at du giver dig tid til at sende det afsted til Trustpilot.

Dejlig dag til jer👶🏻🌺

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering. Lækre produkter (sutter til baby) 🤗

7 września 2025

Hejsa

Ja FRIGG sutterne er super skønne, vi elsker også de flotte design og farver😀.

Tak for du gav dig tid til at lave denne fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Dejlig dag til jer og ses igen til næste suttekøb👶🏻🌺

Hej Stine,

Kort og godt 😀 Vi elsker disse anmeldelser, der med få ord beskriver vores shop.

Dejlig dag til jer🌺🌺

Mange hilsner Pernille, Littledeluxe.dk

Eminent kundeservice

Eminent kundeservice, som går den ekstra mil for at gøre deres kunder glade og tilfredse. Hurtig levering og produkterne lever op til forventningen.

25 sierpnia 2025

Hej Julie,

Glade kunder giver smil i hverdagen, så ja vi gør vores bedste for at yde en god service.
Tak for din dejlige anmeldelse - det betyder meget for Littledeluxe.dk.

Ha det skønt og dejlig dag 😊🌺

Oceniono na 5 z 5

Gode priser m. navn på sutter

Gode priser og praktisk med mulighed for navn på sutterne.

20 sierpnia 2025

Hej Tia,

Tak for din stjerner og fine præcise anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Dejlig dag til jer 👶🏻👶🏻

Bedste hilsner🌺🌺

Kan klart anbefales.

Altid glad for at handle sutter her. God kvalitet, billigt og hurtig levering

18 sierpnia 2025

Hej Rebecca,

Tak for din flotte feedback. Det betyder virkelig meget, at vores kunder giver sig tid til dette og værdsætter vores udvalg og levering. Tak😊

Oceniono na 4 z 5

Overordnet en fin oplevelse

Helt fint oplevelse. Hurtig levering og pænt pakket ind. Med de rette navne på retter sutter.
Eneste minus er at man virkelig skal holde øje med at man får valgt den rigtige størrelse sut og om det skal være latex eller silikone, for det synes jeg ikke er nem at overskue.
Derfor kan jeg kun snige den op på 4 stjerner.

10 sierpnia 2025

Hej Line,

Tak for din rosende🌹🌹 og konstruktive feedback. Vi vil kigge ind i shoppen, og måske se, om det på en måde kan gøres mere overskueligt fremadrettet.
Tak for tilbagemelding og stjerner.

Mange hilsner

Supe fine produkter

11 sierpnia 2025

Kære Natasja,

Hvor er vi glade for dine 🌹🌹 ord om vores produkter. Vi gør alt for at have et sortiment med skønne produkter til babyer og børn.

Dejlig dag til jer😊😊

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. De har mange flotte produkter og samtidig en virkelig god kundeservice! Jeg ringede til deres kundeservice fredag formiddag, da jeg ønskede at bestille flere varer og afhente dem samme dag på deres adresse, det var intet problem og de var så søde til at hjælpe

1 sierpnia 2025

Hej Caroline,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de pæne ord!
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og kundeservice – og at vi kunne hjælpe dig hurtigt, så du kunne få dine varer samme dag.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Hej Jesper,

Tusind tak for din tid og din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os.
Vi håber vi ses igen på shoppen snart igen.

Med venlig hilsen Julie :)

30 lipca 2025

Kære, Anne-Mette! 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er så glade for at høre, at leveringen levede op til dine forventninger, og vi håber, du bliver rigtig glad for dine varer.

Ønsker dig en rigtig god sommer! ☀️☀️

Oceniono na 5 z 5

Tak for god service og fantastisk…

Tak for god service og fantastisk kundeservice 😃👍

21 lipca 2025

Kære, Sara! 😊

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på! Vi håber du bliver glade for sutterne!

Ønsker dig en rigtig god sommer! ☀️☀️

16 lipca 2025

Kære, Trine! 😊

Tusind tak fordi du delte din oplevelse med os! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at din levering kom hurtigt frem, og håber, du bliver glad for dine produkter.

Ønsker dig en rigtig god sommer! ☀️

De bedste hilsner,

Ingen problemer

Ingen problemer, hurtig levering, varer i høj kvalitet

9 lipca 2025

Kære, Michelle! 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛

Vi er så glade for at høre, at du har haft en problemfri købsoplevelse samt du er glad for produkterne! Tak fordi du valgte at handle hos Littledeluxe! 😊

Bedste kundeservice

Havde en virkelig god oplevelse med deres kundeservice. Utroligt sød og meget hjælpsom medarbejder.

21 czerwca 2025

Hej Camilla,
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at du følte dig godt hjulpet. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen igen ;)

Julie Jensen

Oceniono na 5 z 5

Det er nemt at bestille sutter hos jer

Det er nemt at bestille sutter hos jer, og det er dejligt med hurtig levering til hjemmet.

27 czerwca 2025

Kære Nicoline,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛
Vi er så glade for at høre, at det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig – præcis sådan ønsker vi, at oplevelsen hos os skal være.

Vi håber, sutterne bringer glæde – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Team Littledeluxe

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte forkert men de ændrede min…

Jeg bestilte forkert men de ændrede min ordre fluks efter jeg kontaktede dem

18 czerwca 2025

Hej Nina,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at rette din ordre. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at skrive en tilbagemelding – og vi står altid klar, hvis du skulle få brug for hjælp igen.

De bedste hilsner, Julie

Oceniono na 5 z 5

De bedste sutter som holder længe og er…

De bedste sutter som holder længe og er de i lækreste farver. Sutterne er alt hurtig klar til afhentning og kommer også hurtigt med levering.

3 czerwca 2025

Hej Katrine,

Tusind tak for din søde anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både sutterne og leveringen – og ikke mindst farverne 😊 Det betyder meget for os, at det hele lever op til dine forventninger.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi håber at se dig igen snart!

Julie Jensen

Super fin oplevelse

7 sierpnia 2024

Hej Regitze,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din vurdering af vores hjemmeside – og for de flotte stjerner! Det betyder virkelig meget for os. Vi sætter stor pris på din støtte og håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage i shoppen.

Littledeluxe

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej