Vi holdte barnedåb søndag d. 14. juni og havde i den forbindelse booket Little House Østerbro til 62 mennesker. Rammerne var perfekte til børnefamilier, maden var fantastisk og betjeningen fra de unge... Zobacz więcej
Vi valgte Little House Frederiksberg til vores barns dåbsfest, og det var den helt rigtige beslutning. Maden var virkelig lækker, og personalet var utroligt hjælpsomme og proaktive. Det skabte en h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi holdt navngivningsfest for vores søn i Little House Valby, og alt spillede bare! Det var et rigtig sødt og opmærksomt personale, god mad og det hele forløb som aftalt. Vi var rigtig glade for, at v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super fint sted og et virkelig skønt personale. Børnene elskede legeområdet, og vi voksne elskede at kunne nyde maden på restauranten imens. Men restaurantens portioner var alt for små. Vi blev ikk... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Medlemshuse med indendørs legeområder, den gode café og et stort udvalg af hold, aktiviteter og events til barslende og familier med små børn.
Dania
- little-house.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
De varmeste anbefalinger
Kære Little House
Vi har idag afholdt den skønneste fødselsdag i jeres lokale på Østerbro. Vi, samt alle gæster var blæst bagover af jeres skønne smilende personale, fantastisk mad og de mest vidunderlige omgivelser. Kombinationen af cafe og legerum kunne ikke være bedre og stedet får vores varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od little-house.dk
Perfekt sted når man bor i lejlighed…
Perfekt sted når man bor i lejlighed med et lille barn

Odpowiedź od little-house.dk
Et super hyggeligt sted med masser…
Et super hyggeligt sted med masser plads til sjov leg! Men søn elsker vores søndage her og glæder sig til tumlastik. Der er masser af kurser at vælge imellem og det er et godt mødested for forældre at drikke kaffe mens de små leger.

Odpowiedź od little-house.dk
Så hyggeligt for børn og voksne
Så hyggeligt for børn og voksne. Prøv bollerne. Delish

Super hyggelig atmosfære
Super hyggelig atmosfære! Gode faciliteter til babyer og børn, kan varmt anbefales 😍

Virkelig et hyggeligt sted
Virkelig et hyggeligt sted. Jeg har især været glad for det imens jeg hjemmepasset min datter.

Odpowiedź od little-house.dk
Hyggeligt sted for de små og lækre…
Hyggeligt sted for de små og lækre valgmuligheder ift mad og drikke 😊

Odpowiedź od little-house.dk
Hyggeligste sted for de små
Vi har været vilde med Little House siden de åbnede og kommet regelmæssigt både på Østerbro og sidenhen i Valby. Vores pige på 3 år har stadig en fest hver gang vi er der. Hjælpsom og smilende personale. Stor anbefaling herfra 🧡

Sødt personale, dårlig rengøring
Rigtig godt koncept og sødt personale.
Men jeg har været der to gange nu lige efter de er åbnet og begge gange har der været virkelig beskidt på gulvet. Ift det er et sted for små børn der blandt andet kravler rundt så burde ekstra grundig rengøring være prioriteret højt.

Odpowiedź od little-house.dk
Fedt sted for større børn, men dyre priser
Lokationen på Amager er et fedt sted at komme og lege især større børn, da der er god plads til løb og leg. Desværre er maden virkelig dyr. Det koster fx 20 kr. for en Capri-sun, som koster omkring 3 kr i en butik. Det er ærgeligt at de høje ødelægger konceptet.

Odpowiedź od little-house.dk
Super hyggeligt legeområde og…
Super hyggeligt legeområde og vanvitttig god kaffe og bollerne med ost kan virkelig anbefales! Lækre og rene omgivelser :) vi kommer igen!

Odpowiedź od little-house.dk
På tur med mit barnebarn 💙
I dag besøgte jeg huset på Østerbro for første gang. Hold da op hvor var det bare en succes. Glæder mig allerede til næste gang 🙏 Hugo på 1 1/2 nød formiddagen med masser af leg og mødte også et par nye venner 💪 Min datter og jeg fik en lækker brunch og super lækker ☕️ Og Hugo en fin børnetallerken. Alt er bare så super fint og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger det sted. Fantastisk for både barn og voksen 😍

Odpowiedź od little-house.dk
Hyggelig barselscafe med lækker mad og…
Hyggelig barselscafe med lækker mad og kaffe - og ikke mindst børnetallerken og massere af legetøj og pusleplads mm.

Hyggeligt og meget børnevenligt
Hyggeligt og meget børnevenligt. Kan klart anbefales. Og gode banan/chokolade muffins👌🏼

Fantastisk navnefest
Vi holdt en rigtig dejlig navnefest for vores søn i Little House. Maden var helt vildt god ø, personalet venligt og vi havde bare en rigtig hyggelig dag med plads til både store og små. Vil klart anbefale at holde et arrangement i Little House.

Odpowiedź od little-house.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.