Bij het ontbreken van een besteld artikel,hebben ze met een vergelijkbaar aanbod voorgesteld. Uiteindelijk tot een gezamenlijke oplossing gekomen.Top!
Zobacz, co mówią recenzenci
De communicatie was duidelijk en de levering vlot. Eigenlijk zoals je het wilt. Vooraf had ik enkele twijfels over een cadeautje wat ik wilde geven, maar ik heb goed advies gekregen en kreeg mijn best... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle levering, leuk ingepakt!
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Sklep z odzieżą dla niemowląt
- Sklep z odzieżą dziecięcą
- Sklep z zabawkami
Napisane przez firmę
Baby en Kids store waar we continue op zoek zijn naar de beste essentials voor jouw kleine ontdekker. Het is onze missie dat elk item niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook duurzaam en gemakkelijk te dragen is. Zodat onze kleintjes op avontuur kunnen gaan en hun wereld zo comfortabel mogelijk kunnen ontdekken 🧡✨. Baby and Kids store where we are constantly looking for the best essentials for your little explorer. Our mission is that every item is not only beautiful to look at, but also durable and easy to wear. So our little ones can go on adventures and discover their world as comfortably as possible 🧡✨.
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooie artikels,flexibel bedrijf
Snelle reactie en levering, weer blij ermee!
Snelle reactie en levering. Mooi verpakt!
Kortom weer heel blij met ook deze bestelling!
Vriendelijk en goed geregeld en mooi…
Vriendelijk en goed geregeld en mooi ingepakt top
Iets leuks besteld
Iets leuks besteld. En voor een goede prijs. Netjes en snel geleverd

Aanrader!
Mooie, duurzame producten voor je kleintje. Wordt mooi verpakt en snel verzonden! Aanrader!
Blij met het babypakje in mooie kleur groen.
Heb hier al vaker iets besteld. Je vindt hier net iets andere en leukere kleding dan elders. Ben altijd heel blij met de goede kwaliteit en service. Bovendien zie je dat het met veel zorg en liefde wordt klaargemaakt voor verzending.
Aanrader
Snelle bezorging, heel persoonlijk kaartjes bij bestelling en uitstekende klantenservice!
Fijne webshop met mooie artikelen
Fijne webshop met mooie artikelen. Ik werd ook heel snel en goed geholpen toen ik een vraag had. Goede service!
Fijne, klantvriendelijke service.
In eerste instantie heb ik een verkeerd product ontvangen, maar de oplossingsgerichte service was uitstekend. Een dag later heb ik alsnog het juiste product ontvangen. Erg klantvriendelijk. Snelle levering.
Baby pakje snel geleverd,mooi…
Baby pakje snel geleverd,mooi ingepakt,kaartje erbij.goede communicatie.Pakje is heel mooi!!
Fijne winkel met een mooi assortiment…
Fijne winkel met een mooi assortiment van verschillende toffe merken. Ik heb al meerdere keren besteld en de producten kwamen altijd snel en mooi ingepakt aan!
Hele fijne producten en prachtig…
Hele fijne producten en prachtig ingepakt! Heel blij mee!
Super kwaliteit
Snelle service en goede communicatie maar vooral een hele mooie kwaliteit producten. Ik kocht de tissue box en ben er echt onwijs blij mee. Ik hoop dat dit bedrijf mag groeien en bloeien zodat meer mensen ervan horen. Top is het!

Mooi speelgoed, goede kwaliteit
Het speelgoed is van een goede kwaliteit en het werd vlot geleverd.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.