Snelke levering .. De producten zijn Allemaal top Goeden kwaliteit . Snelle levering .. Maar er gaan wel dingen mis .. Maart velvet hoes parel wit bestel maar de bijgestelde onderlakens za... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De bezorgdienst heeft de bestelling -zonder enige berichtgeving vooraf- onbeheerd achtergelaten, op de tafel in de hal van het appartementencomplex, bij de centrale toegangsdeur. Bij toeval werden... Zobacz więcej
Ik had opnieuw een bestelling gedaan voor een set molton hoeslakens. Ik was nl zeer tevreden over de kwaliteit ervan . Het bestellen verliep vlot , er was duidelijk email contact. De levering ging... Zobacz więcej
De eerste keer dat ik iets bestel bij deze site, de goede reviews hielpen me om te kiezen voor Litalente. En wat een goede keuze was dit! Snelle service binnen 2 dagen de bestelling in huis en als... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
LitaLente is hét merk voor wie elke ochtend gezond en gelukkig wil starten. Met innovatieve, ethisch geproduceerde bedproducten, een klantgerichte service en garanties als snelle levering en tevredenheid, zorgen wij dat jouw nachtrust zorgeloos en van hoge kwaliteit is. Gespecialiseerd in hoogwaardige slaapproducten zoals matrasbeschermers, moltons, kussens en beddengoed. Sinds de oprichting in 2018 helpt LitaLente mensen om elke dag gezond en uitgerust te beginnen. Met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort biedt het merk innovatieve oplossingen voor een betere nachtrust. Alle producten zijn OEKO‑TEX® gecertificeerd en worden geleverd met snelle bezorging, een 30-dagen retourrecht en een 100% tevredenheidsgarantie. LitaLente combineert praktisch comfort met persoonlijke service, en dat zie je terug in de hoge klantwaardering op Trustpilot. Wake up healthy and happy – elke dag opnieuw.
Dane kontaktowe
Boelewerf 26, 2987 VD, Ridderkerk, Holandia
- +31180786412
- info@litalente.com
- litalente.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
De bezorgdienst heeft de bestelling…
Bij toeval werden we door een alerte passant getipt. Maar als het door een "vreemde" zou zijn meegenomen, zouden we daar geen enkel bewijs voor hebben gehad. Heel slechte zaak.
Overigens missen we een ophaalpunt.
Ik had een all seasons dekbed in 1…
Ik had een all seasons dekbed in 1 gekocht , voordeel is dat er bij het dekbed 1 sloop gekocht kan worden, andere sites is dat niet nodig want dat gaat per 2 slopen .
Ik vind het all seasons dekbed niet geschikt voor alle seizoen meer voor de zomer
Goedendag producten
Snelke levering ..
De producten zijn Allemaal top
Goeden kwaliteit .
Snelle levering ..
Maar er gaan wel dingen mis ..
Maart velvet hoes parel wit bestel maar de bijgestelde onderlakens zaten er niet bij ..
Kan gebeuren .
Afgelopen week de oud roze hoeslaken besteld zit er maar 1 onderlaken bij .
Wij hebben 2, 1 persons matrassen dus ja dan ik ik niks aan 1 ,1 personderlaken
Wachten af hoe dat gaat opgelost worden.
Kijk uit voor dit bedrijf
Bij dit bedrijf dekbedden gekocht dekbed en hoes in 1 had er 1 opengemaakt en kwaliteit was zeer slecht betaling via klarna gedaan dus alles retour moest ik nog 16,50 retour kosten betalen ook netjus gedaan alles was in orde bewijs dat het was aangekomen dus dan denk ju oke afgehandeld nou niet dus krijg ik van klarna bericht dat dit bedrijf het retour niet heeft afgehandeld ik met hun mailen want telefonisch zijn ze natuurlijk niet berijkbaar duurt eeuwen voordat ju antwoord krijg en enige wat ju dan als antwoord ja we kunnu nix vinden heb ju bestel nr ja had ik ja heb ju bewijs dat het is terug gestuurd ja heb ik ook door gestuurd naar hun en dan hoor ju ineens nix meer ja zo kan ik ook geld verdienen he das gewoon oplichterij dus bij deze mensen let op met dit bedrijf het is gewoon verschrikkelijk ik weet wel ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf
Super snel geleverd.
Bestelproces en levering , niets op aan te merken.
Ik kan dit bedrijf aanbevelen
Het was goed en makkelijk om te betalen…
Het was goed en makkelijk om te betalen en best snel geleverd top
Wacht nog steeds op mijn geld
Ik heb iets besteld en dan retour gestuurd omdat de maat niet goed was. Dat was maanden geleden. Ik heb nog steeds niet het geld terug ontvangen. Ze reageren helemaal op e-mails. Ik heb inmiddels een advocaat ingeschakeld. Ik zal nooit meer bij hun iets bestellen
Roze wafel dekbed vertekende kleur
Roze wafel dekbed besteld, maar de kleur was totaal anders dan de foto van de website. Ik heb babyroze gekregen en op de foto was het oud roze. Daarnaast zit er een gele streep in. Met de witte variant wel blij.
Super. Ben heel blij met m’n aankoop.
Heel blij met mijn aan koop. Kleuren als afgebeeld.
Raad aankoop zeker aan.
Ik heb een molton hoeslaken besteld…
Ik heb een molton hoeslaken besteld maar is nooit gekomen heb gemaild met jullie maar er word niets duidelijk.
Jammer
Vlugge levering ,verzorgde verpakking
snelle verwerking
snelle verwerking. makkelijk te bestelling. produkt voldoet aan verwachtingen
Betrouwbaar goede hoesloze dekbedden kopen!
We hadden al veel advertenties gezien om een keuze te maken voor hoesloze dekbedden, totdat we LitaLente tegenkwamen. De aanbieding werd keurig en duidelijk gepresenteerd. Onze bestelling werd binnen drie dagen keurig verpakt bezorgd. We bevelen LitaLente van harte aan.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.