Lisbeth Thygesen Kunst Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun positive tilkendegivelser…

Jeg har kun positive tilkendegivelser når det gælder de kunstværker, jeg har købt hos den fantastiske kunstner, Lisbeth. Et maleri, et kunsttryk og et kunstkort .. de er alle smukke, fortryllende og sjælfulde.
Lisbeth selv var sød og imødekommende at kommunikere med ifb.m. købet, og forsendelsen var lige efter mit ønske, samt godt og sikkert pakket.
Mange tak for en skøn handel. Jeg håber at komme tilbage en anden gang for at købe flere smukke billeder .

15 października 2025

Odpowiedź od Lisbeth Thygesen Kunst

Kære Elisa, hvor er det bare dejligt at læse. Tusind tak for at du tog dig tid til at lave så fin en anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Stor ros og anbefaling til Lisbeth

SÅ powerfuld og fantastisk healing og vejledning. Ingen tvivl om der skete noget (positivt) -også i tiden efter.
Og sjælebilledet er jeg vild med!
Hun fangede virkelig en bid af min sjæl.
Lisbeth har min varmeste anbefaling ♥️

12 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Købt et vidunderligt kunsttryk efter at…

Købt et vidunderligt kunsttryk efter at have forelsket mig i originalen. Lisbeth har været enormt imødekommende og sikke en fantasi og evne til at få det på et lærred!

18 czerwca 2024

Odpowiedź od Lisbeth Thygesen Kunst

Tusind tak Katrine, for den fine anmeldelse og for at have købt mit kunsttryk. <3 Hvor bliver jeg glad! Kærlig hilsen, Lisbeth

Shamanistisk healingsforløb

Et shamanistisk healingskursus v. Lisbeth kan kun anbefales. Hvis du er nysgerrig på shamanisme så har du fundet den rette! Jeg er gået derfra med utrolige indsigter og læreringer, metoder og erfaringerne. Lisbeth er dybt medmenneskelig og professionel og deler ud af hendes store viden for sin passion. Jeg har fået et meget fint afset i selv at praktiskere den viden og læring jeg har opnået gennem kurset.. og Lisbeth er der til sparring. Kurset er det hele værd. Min varmeste anbefalinger til Lisbeth.

9 listopada 2023

Shamanistisk mentorforløb hos Lisbeth

Jeg har været i et shamanistisk mentor forløb hos Lisbeth som har været meget givende og fantastisk. Har lært meget om mig selv og shamanismen over de 7 gange. Lisbeth er meget dygtig og empatisk og vel forberedt. Kan kun give hende min bedste anbefaling

13 sierpnia 2023

Odpowiedź od Lisbeth Thygesen Kunst

Tusind tak for den fine anmeldelse kære Lotte. Det har været en glæde at undervise dig på kurset "De første skridt". Kærlig hilsen Lisbeth :)

Fantastisk kunst- og kursusoplevelse

Lisbeth maler de smukkeste malerier og er så dygtig til at lære fra sig. Det har været så lærerigt, hyggeligt, fantastisk og magisk at være med på kurset "Mød og mal dit kraftdyr"
Lisbeth har mine varmeste anbefalinger <3

12 marca 2023

Odpowiedź od Lisbeth Thygesen Kunst

Tusind tak Anne, både for din deltagelse på kurset, men også for at have taget dig tid til at skrive denne fine anbefaling <3 Den blev jeg vel nok glad for. :) De allerbedste hilsener, Lisbeth

FABELAGTIG ........MAGELØST ......

som Lisbeth Thygesen med de fineste penselstrøg maler de smukkeste billeder frem ikke bare på lærredet men også i dit sind så du nu helt kan føle det du allerede vidste , nemlig at det var sådan at alting var tænkt fra tidernes begyndelse fra langt ude i universet til dybt indefra jordens kernen. Meget giver mening. Healingen var en utrolig intens oplevelse som gav forståelse for en masse. Jeg græd af glæde da jeg så mit sjælebilled første gang og følte mig set som aldrig før. Når jeg ser på det flere gange dagligt, får det mig altid til at føle mig godt tilpas og med et kæmpe smil på kæften nynner jeg jig of life <3 TAK LISBETH <3

23 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej