Samen met mn vriendin geweest, we waren heel benieuwd naar deze show! Lisa is een powervrouw, geeft je een inkijkje in haar leven, waar ze nu staat en wat haar missie is! Ze doet dit op een hilarische... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Lisa heeft een enorm vermogen om te inspireren en je op het puntje van je stoel te houden. Puurheid en echtheid te top. Omlijst met humor, zelfspot, nuchterheid, diepte en hart. Gun jezelf een paa... Zobacz więcej
Lisa verzorgd een spetterende interactieve one woman show. Iedereen mag spreken, wordt gewaardeerd en meegenomen in de onwerkelijke realiteit van liefde, beminnen en sex Porno is... de slogan waar ie... Zobacz więcej
Alles is hieronder reeds gezegd over deze verschrikkelijk slechte en tenenkrommende voorstelling dus daar sluiten wij ons van harte bij aan. En wij nemen een goede les ter harte; altijd EERST de ware... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Revolutie!
Lisa weet waar ze voor staat en brengt dit over met passie. Ik ben onder de indruk van haar persoonlijke verhaal, haar kracht en haar inspirerende boodschap.
We houden onze mond niet meer! Dankjewel Lisa. Voor je eerlijkheid, je oprechtheid en passie! Je meent wat je zegt, de zaal “voelde” het.
Aanrader
Geweldig revolutie 🤩me too zonder wijzende vingers ..leuk gezellig en zeer leerzaam en humor goede combi echte aanrader 👍🏻ga zeker nog x met tiener dochter 😉
Lisa walks the talk!
Lisa is een sterke energieke vrouw met veel levenservaring en deelt haar levenswijsheid met haar publiek op een kwetsbare en humoristische wijze.
Ze heeft een duidelijke missie en er gaat veel meer schuil achter haar boodschap. Ze is authentiek, gedreven en erg toegankelijk. Ik stelde haar nog een vraag na haar optreden en ze antwoordt direct en maakt tijd voor je om je verder te helpen. She walks the talk!
Schaamteloos open is cabaret met een…
Schaamteloos open is cabaret met een boodschap die iedereen zou moeten zien. Lisa is geweldig, humoristisch, openhartig, en eerlijk. Ze heeft me geholpen mezelf beter te begrijpen en waarom ik nog steeds single ben :) ik wil geen sex, ik wil bemind worden! En daarom ga ik vanaf vandaag ook zo open en eerlijk zijn als Lisa, REVOLUTIE! Dankjewel Lisa
Een power vrouw
We hebben vorige week een bijzondere avond weer gehad met Lisa . Wat een power vrouw ! Zo stimulerend ! Make love no sex !!
Heb respect voor de vrouw,
We hebben een geweldige avond gehad bij Lisa .
Waar in mijn ogen , nog menig man van kan leren.
Lisa neemt je op een humoristische…
Lisa neemt je op een humoristische wijze, zonder een blad voor de mond te nemen, mee in haar levensverhaal en geeft zo aan het woord ‘schaamteloos’ een geheel nieuwe betekenis.
Maar zij heeft ook een relevante boodschap voor vrouwen èn mannen. Over dat je geen genoegen hoeft te nemen met middelmatige sex. Juist als er echte liefde in het spel is en je elkaar respecteert kun je ten volle genieten. Dat wenst ze jou toe en ze vindt dat je het ook jezelf mag toewensen.
Haar show is verrassend, soms confronterend, maar bovenal kwetsbaar. Het is vanuit die kwetsbaarheid dat Lisa het aandurft je kennis te laten maken met je eigen innerlijke schoonheid.
En dat blijkt net als de voorstelling zelf een echte EI-opener.
Krachtig
Confronterend, ontwapenend en hilarisch! Wil je avondje genieten in combinatie met een boodschap met diepgang? Dan is ‘Schaamteloos Open’ echt een aanrader!
Vandaag vervolgens in 1 dag haar boek ‘De mannen van Staal’ uitgelezen. Wat een portie kracht! Dat de Nederlandse vrouwen wakker mogen worden en hun kracht mogen gaan staan ❤️
Lisa heeft een boodschap!
Lisa heeft een boodschap met haar persoonlijke verhaal. Het zal niet voor iedereen zijn, zoals ze zelf ook zegt, maar als je open staat voor haar bijzondere persoonlijke levensverhaal dan geeft het zeker iets om over na te denken. Na de show nog wat nagekletst met de vrouwen met wie ik was en het geeft wel gespreksstof over een onderwerp wat voor mij geen dagelijkse kost is.
Er zaten wat voorbeelden in uit haar eigen leven waar ik wel om kon lachen maar humor is niet direct wat voorop stond. Wel herkenning en taboe doorbrekend. Bovendien heel benaderbaar en persoonlijk!
POWERWOMEN
In 1 woord WAUW! Lisa is precies wat deze wereld nodig heeft. Heel veel respect voor deze vrouw, wat zij heeft meegemaakt en hoe zij ervoor kiest om hier zo open over te vertellen. Een ware eye opener ❤️ Heel veel bewondering voor deze prachtige, bijzondere vrouw!! Iedereen moet naar Lisa Staal !
Ps: aan alle 3 sterren reacties of zelfs nog lager, jullie hebben Lisa en het leven niet begrepen
Wat ik vooral goed vond van Lisa haar…
Wat ik vooral goed vond van Lisa haar voorstelling was dat het mij heeft laten nadenken over het verschil tussen sex en bemind worden. Ook over hoe ongemerkt we als vrouwen zelfs in bed pleasen. Ik voel me dankbaar voor de inzichten die ik hierdoor heb gekregen. Het enige wat ik gemist heb was het grappige. Ik had verwacht dat er wat meer humor zou zijn. Toch raad ik iedere vrouw die wat meer bewustzijn wil hebben op haar eigen sexualiteit, deze voorstelling aan. Lisa raakt.
Herkenning, traan, lach, kwetsbaarheid, kracht, dankbaarheid, feest der liefde!
Lisa is top! Ze weet me elke keer weer te raken op een ander vlak. Ik ben nu drie keer naar 'Schaamteloos Open' geweest en ga nog een keer. Herkenning en hierdoor mogelijkheid tot groei ❤️Groei in de liefde, groei in het aangeven van grenzen, in zelfliefde, in inzicht in familiesystemen💖Geraakt door gelijksoortige verdrietige, kwetsende ervaringen Maar Lisa weet deze geraaktheid , deze traan door haar eerlijke, grappige en ook emotionele anekdotes en krachtige, vrolijke songs om te buigen tot kracht! Na haar show kom je er powerfull, krachtig weer uit, je neemt de hemel weer mee naar aarde, naar huis. Ik ben Lisa enorm dankbaar🙏 Lang leve 'liefdevol beminnen', lang leve de liefde! Lang leve Lisa! Moge er nog vele sterke, helpende en onvergetelijke shows volgen! REVOLUTIE
Het was echt verschrikkelijk slecht
Het was echt verschrikkelijk slecht. Geen humor. Verhaal was saai en continue herhaling. Ze heeft heel veel zelfmedelijden.
In één woord Wow!
In één woord Wow!! Respect voor deze dame! Een prachtige en energieke vrouw die je op een intrigerende en humoristische manier meeneemt door haar leven. Een leven dat door vallen en opstaan gekenmerkt wordt, maar waardoor zij krachtiger dan ooit op het podium staat! De aanzet tot een seksuele revolutie en weerbaarheid, een aanrader!!
Slecht
Slecht, humorloos.
Welke boodschap zat er in?
Vond t onhandig en sneu gebracht. En heb geen enkele keer gedacht "grappig".
Het leek ook wel alsof ze af en toe niet op woorden kon komen.
In de pauze vertrokken.
Wat een opluchting!
Lisa neemt je “Schaamteloos Open” mee…
Lisa neemt je “Schaamteloos Open” mee met haar levenservaring die ze met vallen & opstaan heeft doorstaan, ze stelt zich daarmee kwetsbaar op en laat ook zien op welke wijze je je kracht terug kan vinden als alles tegen zit (met de liefde).Maar ook hoe om te gaan met seksuele intimidatie, waar nog steeds een taboe op ligt!
Bedankt mooie / stoere/ krachtige Lisa !! Geweldige show met een gedurfde / liefdevolle boodschap!! Mooi om je zo in je kracht te zien. 🩷💝 Revolutie 💪🏻
Wat een geweldige voorstelling
Wat een geweldige voorstelling. Ik vind eigenlijk dat iedereen hier heen moet. Ik ben met mijn dochters en schoondochter geweest. Het is puur eerlijk en met heel veel humor een boodschap neergezet waar wij als vrouwen wat mee kunnen. En we hebben thuis een prachtig gesprek gehad met mijn zoon. Die moet daar eigenlijk ook naar toe met zijn vrienden. Ga door met deze boodschap en ga er heen….
Een eerlijke en mooie voorstelling
Een eerlijke en mooie voorstelling! Wij hebben een eigen inbreng in hoe wij ons laten behandelen en het is aan ons hoe wij onze eigen voorstelling laten eindigen. Wij zijn tenslotte de scriptschrijver, actrice en regisseur van onze eigen act.
Lisa Staal
Lisa Staal; Schaamteloos open!
Een paar maanden eerder was ik meegevraagd door een vriendin en de kaarten waren al lang geleden gekocht. Blanco en een tikkeltje nieuwsgierig ben ik gisteravond begonnen aan Lisa's verhaal...
Een verhaal met een boodschap! Een verhaal over liefde en eigenwaarde. Lisa houdt je op geheel eigen wijze een spiegel voor en laat je nadenken over de interactie tussen man en vrouw, conditionering en in je kracht staan. Hoe duidelijke geef jij aan wanneer seksueel getint gedrag (voor jou) niet okay is; het lijkt zo simpel, maar vaak laten we het toch gewoon gebeuren. Waar ligt jouw grens? Maar ook hoe fijn is het om echt bemind te worden! Binnenkort ga ik nog een keer kijken en luisteren: nu met mijn drie dochters!
Wakker worden.
Zondagmiddag bij de voorstelling van Lisa Staal geweest. Schaamteloos Open! Nou dat was het!!
Voor de pauze gaf ze ons een inkijkje in haar turbulente leven. Open, eerlijk, met zelfspot, een vleugje sarcasme en doorspekt met humor.
Een genot om naar te luisteren. Na de pauze werden we getrakteerd op zaken, die we eigenlijk wel weten, horen te weten, zeker als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, maar die wij vrouwen vaak voor lief nemen. Even wakker geschud worden en weer weten waar het om gaat, wat er toe doet. Nou bij mij is het binnen gekomen. Ben weer klaar wakker.
Lisa, dank je wel
Liefs Marja
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.