LIREMA Eye Clinic Lithuania - Kaunas Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

A.Baranausko g. 15, LT-50249 Kaunas, LT

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

visas vizitas buvo nuostabus, tyrimu diena viskas praejo labai greitai ir lengvai, komanda dirba puikiai ir visi klausimai atsakyti 100%, operacijos diena buvo daug paprastesne nei galejau isivaizduot... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aptarnavimas visapusiškai nuostabus - nuo priėmimo ir iki operacijos. Kolektyvas tikrai suprantantis savo darbą. Viskas išaiškinta, papasakota kas kaip ir kodėl. Šiuo metu operacija buvo atlikta vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Puiki klinika su puikiais specialistais. 4a savaite po operacijos, matau puikiai. Jau trecia diena po operacijos i toli maciau labai gerai, tik is arti viskas liejosi, net nelabai ejo paskaityt kazka... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

6. Optometrysta
  7. Optyk

O LIREMA Eye Clinic Lithuania - Kaunas

Napisane przez firmę

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Lithuania and Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Lithuania, Sweden, Denmark and Norway.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

Akių klinika LIREMA

Napisane przez firmę

Lietuvos ir Skandinavijos akių chirurgijos klinikų tinklas
Didžiausias akių chirurgijos tinklas Lietuvoje – klinikos Vilniuje (Verkių g. 34), Kaune (A. Baranausko g. 15), Klaipėdoje (Minijos g. 91), Šiauliuose (Vasario 16–osios g. 44A). 2015 m. atidaryta klinika ir Švedijoje, Stokholme (Kungsgatan 54, 11135), Malmėje (Nordenskiöldsgatan 18), Geteborge (Södra Vägen 10), 2019 m. – Danijoje, Kopenhagoje (Trommesalen 2-4), 2023 m. – Osle, Norvegijoje (Dronningens gate 8A).
Tausojanti chirurgija
Profesionalūs ir ilgametę patirtį turintys akių gydytojai-mikrochirurgai, naujausia įranga, pažangūs gydymo metotai.
Teikiamos paslaugos
Regėjimo korekcijos lazeriu, kataraktos, žvairumo, šalto miežio, sparninės plėvės, plastinės vokų, vitrektomijos, keratokonuso ir kt. operacijos, atliekame reikalingus tyrimus ir kitas procedūras.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(201)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 370

Napisz recenzję

Fast

Fast, effective and informative staff both in Kaunas and Vilnius.

22 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Mano manymu gydytojai Rasai…

Mano manymu gydytojai Rasai gydant akies šaltajį miežį ir operuojant-iš dviejų miežių per nemalonią operacinę procedūrą pašalino tik vieną ir neinformavo apie tai po operacijos. Po savaitės reikejo kreiptis į kitą specialistą, kuris sėkmingai pašalino darinį. Tai reiškia turėjau dvigubą operacijos kainą ir sugaišau laiko. Klinika “Lirema” atsisakė kompensuoti mano išlaidas dėl nekokybiškos paslaugos.

25 lutego 2026
Logo LIREMA Eye Clinic Lithuania - Kaunas

Odpowiedź od LIREMA Eye Clinic Lithuania - Kaunas

Gerb. Rasa,

dėkojame už atsiliepimą. Pirmosios operacijos metu gydytoja informavo Jus apie galimai kylantį naują miežį, kurio, atliekant procedūrą, nesiėmė šalinti dėl galimo didesnio kraujavimo. Miežis, esantis ūmioje fazėje, komplikacijų prevencijos tikslais negali būti operuojamas. Į kurią kliniką - mūsų ar kolegų - pacientas kreipiasi, tai yra paciento pasirinkimas ir mes nesame įsipareigoję padengti pacientui suteiktas paslaugas kitose įstaigose, apgailestaujame.

Džiaugiuosi

Viskas buvo gerai tik pirmos 2 dienas buvo sunkios paskui gerai. Greitai viską sutvarkė nuėjau ir išėjau nesupratau gal per 5 minutės sutvarkė akys.

13 lutego 2026

3 akių operacijos

Man čia atliktos 3 akių operacijos. Pakeisti abu lęšiukai bei atlikta dešinės akies Vitrektomijos operacija. Puikūs chirurgai. Tai Loreta Kuzmienė bei Vitrektomiją tvarkė Arūnas Miliauskas. AČIŪ JIEMS LABAI! Mielai rekomenduoju ir kitiems būsimiems pacientams. Labai dėkingas mane kuruojančiai gydytojai Ievai Teresienei už išsamius paaiškinimus.

29 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Tai buvo pirmas mano apsilankymas…

Tai buvo pirmas mano apsilankymas klinikoje Lirema. Ispudis uniklus. Nors laukimo saleje buvo nemazai lankytoju, mane gydytoja prieme paskirtu laiku. Visus tyrimus atliko is karto ir neilgai trukus su gydytoja aptarem mano tyrimo rezulatus. Jokios skubos, gaisaties ir man svarbiausia punktualumas.

3 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Esu labai patenkinta šioje klinikoje…

Esu labai patenkinta šioje klinikoje dirbančiu kolektyvu. Viskas vyksta labai operatyviai nuo registracijos iki operacijos . Labai dėkinga gydytojai L. Kuzmienei už puikiai atliktas abiejų akių kataraktos operacijas(01.26.)(02.02), slaugytojai, anestezologei, visam personalui už malonų bendravimą, kruopštumą. Ačiū, kad vėl galiu ryškiai matyti. Sėkmės visam Kauno,,Liremos" kolektyvui. Pagarbiai, Elvyra.

2 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Labai maloni patirtis kai viskas sugijo…

Labai maloni patirtis kai viskas sugijo toks jausmas ,kad pries tai buvau aklas.Lirema personalas labai gerai dirba kruopsciai viska patikrina iki mazu dalelyciu ,tas labai zavi ir sukelia pasitikejima .Daktarai malonus bendrauja ir kiekviena dalyka placiai ir aiskiai paiskina nuo pat pradziu iki galo .Operacija lazeriu praejo greitai nekele kazkokio nemalonaus diskomforto atrodo daktare su sesele kalbino specialiai ,kad uzsimirstum ,kad guli operacineje tai buvo labai gerai .

2 lutego 2026

Viskas labai gerai

Viskas labai gerai, praėjo pusantro mėnesio po regos korekcijos. Matau jau tikrai neblogai. Pati klinika yra moderni, patigioje vietoje, personalas labai geras.

15 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej