Liquid Rebel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Liquid Rebel heeft geweldige producten. Zijn zijn heel toegankelijk en makkelijk in gebruik, ook is er een ruim aanbod aan producten om heel uw wagen zowel langs de binnen als de buitenkant helemaal a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pakket was beschadigd door levering dienst maar door het super goed verpakken van de bestelde producten was geen enkel product stuk. De neutral shampoo en snowfoam doen wat ze beloven. Net zoals de an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn zoon is actief in de car detailing en werkt van het begin al met deze producten. De communicatie met Liquid loopt altijd heel vlot en ze vernieuwen nog steeds in de zoektocht naar perfectie. Dus... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over deze producten. Ik heb de velgenborstel, de iron remover en de interieur mat cleaner aangeschaft. Voorlopig heb ik enkel de eerste twee gebruikt, maar die doen exact wat ze be... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

Zeer goede producten

Zeer goede producten. Heel gebruiksvriendelijk en schitterend resultaat.
Ook de klantendienst is zeer laagdrempelig bereikbaar en antwoordt heel snel op vragen.
Een vraag wordt klantgericht beantwoord.
Ik kan geen enkel minpunt aanhalen.
Proficiat aan alle medewerkers!

26 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Eerste induk van het bedrijf Liquid Rebel maar zeker niet de laatste

Tja…. Wat je moet je hier nu over zeggen.. Ik ben via sociaalmedia met Liquid Rebel in contact gekomen en werd getriggerd door Liquid Rebel Ceramics Snow Foam. Onlangs kreeg ik via één van de kanalen een aanbieding voor een gratis product. Ik als doorgewinterde detailer en altijd benieuwd ben naar nieuwe producten een bestelling gedaan. De levering ging in eerste instantie wat moeizaam maar is op een zeer nette manier opgelost door Tom en zijn Team... Proficiat en dat jullie bedrijf een groot succes mag worden. Tom... Sorry voor het eerder bericht maar, je hebt het prima opgelost en het probleem niet bij de klant (bij mij) of waar dan ook neergelegd. Van dit soort mensen hou ik..

Groet Louis

14 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Prijs/kwaliteit is super. Echt top producten.

Ik heb ondertussen al drie producten getest. Alle drie echt top. Eindelijk producten gevonden die niet te duur zijn en die goed hun werk doen. Heel blij mee. Hopelijk stijgen de prijzen niet te veel in de toekomst :)

8 maja 2026

Odpowiedź od Liquid Rebel

We gaan je tips zeker meenemen en trachten om onze producten betaalbaar te houden , groetjes , Tom 😉

Top producten

Top producten, hiervoor de wagen steeds gepoetst en behandeld met een ander bekend product meguia¥¥ toevallig op deze producten uitgekomen en de review gelezen en deze producten zijn top voortaan enkel nog deze producten om de wagens te poetsen en te behandelen.
Ik kan ze iedereen aanraden.

24 kwietnia 2026

Zulke reviews doen ons altijd plezier ! 😉

Oceniono na 5 z 5

Snelle en correcte levering van kwaliteitsvolle producten.

Het product is zoals beschreven, de levering verloopt correct en bijkomend is het resultaat van het product ook top!
Ik ben een tevreden klant, de volgende aankoop staat al te wachten in m’n winkelmand.

22 kwietnia 2026

Hey Kurt , Bedankt voor de positieve review , 👍

Zeer snelle en correcte communicatie

Zeer snelle en correcte communicatie
Had pech bij de levering (staking Bpost).
Uiteindelijk alles in prima staat ontvangen.
Eerste bestelling:
- neutrale shampoo
- extreme beads
- dry me crazy drookdoeken

Alles prima kwaliteit, een blijvertje...

24 kwietnia 2026

Bedankt voor deze mooie review Herman , 😉

Foam Cannon liquid rebel

Snelle levering en de foam Cannon werkt zoals het moet werken, top product

22 kwietnia 2026

Bedankt voor de leuke reactie Jarno 😉

Top top top

Supersnelle levering, en wat een topproducten. Deze steigen boven alle verwachtingen uit.
Ik koop hier zeker terug !

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od Liquid Rebel

Bedankt voor deze top review Davy !

Super tevreden over Liquid Rebel

Super tevreden over Liquid Rebel! Levering binnen 2 dagen en snelle, correcte communicatie. Alles wat ik bestelde is topkwaliteit. De Foam Cannon produceert dik schuim dat goed blijft hangen en het vuil moeiteloos losweekt.De droogdoeken drogen echt “crazy” en “softly” 👌🏼 Aanrader

14 kwietnia 2026

Bedankt deze leuke 5 - sterren Kenneth 😉

Zeer tevreden

Zeer tevreden

2 kwietnia 2026

Bedankt Erwin voor de positieve review 👍

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden, en doet zeker het werk zoals ik het had verwacht.

7 kwietnia 2026

Leuk te horen dat je tevreden bent Jari 😉

AANRADER!!

Ik ben echt super blij met mijn bestelling bij Liquid Rebel! 🤙🏻💪🏼

Vooraf had ik een paar vragen via Instagram, en ik kreeg elke keer snel en vriendelijk antwoord. Dat gaf meteen een goed gevoel!

Mijn bestelling kwam precies zoals beloofd binnen 2 dagen binnen — echt top 👌🏻

Alles was netjes verpakt en het extraatje maakte het helemaal af. Dat soort dingen maken het toch net even persoonlijker 😊

Echt bedankt, Liquid Rebel! Ik ga hier zeker vaker bestellen 🙌🏻

31 marca 2026

Odpowiedź od Liquid Rebel

Bedankt voor deze uitgebreide review 👍
Doet ons veel plezier ....

Oceniono na 5 z 5

Liquid rebel is een aanrader

Zeer tevreden over deze producten. Ik heb de velgenborstel, de iron remover en de interieur mat cleaner aangeschaft. Voorlopig heb ik enkel de eerste twee gebruikt, maar die doen exact wat ze beloven.

De iron remover werkt snel en efficiënt: al na een tiental seconden zie je de typische paarse verkleuring verschijnen, wat aantoont dat de remstofdeeltjes effectief worden losgemaakt.

De velgenborstel ligt bovendien zeer goed in de hand, is niet te zwaar en voelt zacht genoeg aan om zonder risico op krassen te gebruiken, zelfs op zwarte velgen.

Een absolute aanrader tot nu toe.

31 marca 2026

Bedankt voor deze leuke 5-sterren ⭐⭐⭐⭐⭐

Ongelooflijk goede producten.

Ongelooflijk goede producten.
Ik gebruik al jaren producten van de grote merken tot ik op Rebel uitkwam ik moet geen ander meer hebben.
Prijs kwaliteit zitten zo ook heel sterk.
Verzending was super vlot.
Echt een aanrader.

16 marca 2026

Bedankt voor de leuke reactie Benjamin 😉

Top service

Top service. Steeds zeer snelle reactie en bereidwillig om mee te zoeken naar een oplossing als je een vraag hebt
Top kwaliteit van de materialen

26 lutego 2026

Leuk te horen dat je tevreden bent , gr Tom 😉

Amazing Liquid Rebel

Na wat zoeken ben ik bij Liquid Rebel uitgekomen. Met als resultaat dat ik zeer tevreden ben over de communicatie, het gemak van de webshop en een de vlotte levering. En nu over het Foam cannon dat is een zaligheid, Foamen, even wachten, afspuiten en drogen met met een Dry me Crazy. In een handomdraai is de wagen spik en span. TOP producten zeker een aanrader !!!

22 stycznia 2026

Hartelijk bedankt voor de 5-sterren review 😉

Look no further

We asked chatgpt where to find the best foam cannon and it did not disappoint. Quality built product. Tested the liquids next and they all delivered. Pre wash snow foam, two bucket hand wash with neutral shampoo and a ceramic finish to complete the job. Just satisfying.

3 stycznia 2026

Odpowiedź od Liquid Rebel

Heel erg bedankt voor deze mooie review!

Geweldig om te horen dat ChatGPT je naar ons heeft verwezen en dat de producten en het foam cannon zo goed bevallen.

Veel plezier met poetsen en tot de volgende keer!

team Liquid Rebel

minder blabla, meer blingbling

Van de neutral snow foam tot de ceramic snow foam of the blackmaker mild, allemaal stuk voor stuk supergoede producten die echt doen wat ze moeten doen💪💪

7 grudnia 2025

Odpowiedź od Liquid Rebel

Bedankt voor de support en geniet van de blingbling !

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej