I ordered Nailvera Fugifix Bee Proplis…
I ordered Nailvera Fugifix Bee Proplis Nail Spray on 14th June 2026 but received XiMonth Nourishing Bee Venom Nail Spray (made in China) on 30th June 2026
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
The product that arrives was not as advertised. Different name, no mention of toenail fungus, waste of money.
They show many 5 star reviews on their ad but it is not true it’s for nail fungus spray says gone in 2 days and don’t give all ingredients in the spray very misleading
Ordered fungal nail treatment as shown on tv Dragons Den Product not as described and worst of all no response from this company to explain reasons or offer refund. AVOID. None of their links showing response within 18 hours work
Bought easeflow from these.
Another Chinese scam. I bought these through this site and received a totally different named product with different ingredients. Not the ones on here. Don’t touch it with a barge pole.