LinusPro.dk Recenzje 591

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt LinusPro proteinpulver med chokoladesmag. Jeg spiser det blandet op i havregrød til morgenmad. Pulveret fra LinusPro har jeg prøvet med 2 gange nu og jeg kan smage havregrødens smag i s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt deres collagen pulver i ca 7 mdr og det er virkelig godt, jeg har fået mere og stærkere hår, stærkere negle og flottere hud! Især appelsin hud er reduceret meget! Kan kun anbefale det og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har smagt den med vand nu frem for mælk. Hvilket fortsat smager ganske fint, det har jeg (ALDRIG) prøvet med noget andet protein pulver. Nu har jeg efterhånden smagt div. Protein pulver fra bl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fitness i dietetyka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

LinusPro Nutrition er et dansk brand af proteinpulver og andre kosttislkud. Vi sælger 100% kvalitets kosttilskud direkte til dig igennem vores webshop og sender dag til dag. Alle vores produkter er unikke og tiltænkt sportsudøvere på alle niveauer. Om du træner på hobbyplan i dit lokale fitnesscenter, eller dyrker sport på elite plan, har vi produktet til dig. Alle vores protein-produkter m.m. er udviklet og produceret i Danmark.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hurtig levering

Jeg har bestilt herfra 2 gange og modtaget mine pakker næste dag.

9 lipca 2021

Hej Mie,

Vi forsøger at gøre det så hurtigt som overhovedet muligt - tak fordi du har bemærket dette! :-)

Økologi energi

Gode økologiske produkter, særligt proteinpulveret med vanilje og så uden kemiske sødemidler! (det er svært at finde på proteinpulvermarkedet) så tak for det.

7 lipca 2021

Hej Mike,

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt vi har kunne leverer det produkt/sortiment, som du var på udkig efter!

God dag! :-)

God værdi for penge.

Fejlfit levering. God værdi for penge.
Dejligt de gider forhandle øko varer.

6 lipca 2021

Hej Mario,

Mange tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for!

Super

Rigtige varer, meget hurtig levering!!!

26 czerwca 2021

Odpowiedź od LinusPro.dk

Tak for de 5 stjerner og de fine ord! :-)

Gode produkter

Gode produkter, hurtig ekspedition til de rigtige priser. Kam man forvente mere? Nej vel. :)

25 czerwca 2021

Hej John,
Tak for den fine anmeldelse, er glad for vi levede op til dine forventninger!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering. Perfekt

22 czerwca 2021

Hej Lene,
Mange tak for din flotte anmeldelse! :-)

Super service

Har tegnet abonnement på must collagen, det kommer som det skal og har man spørgsmål og skriver, får man svar stort set med det samme som er til at forstå.
Super godt sted at handle.
Jeg har dog ikke taget produktet så længe til at jeg kan skrive en anmeldelse af det.

18 czerwca 2021

Odpowiedź od LinusPro.dk

Hej Margit, Mange tak for din flotte anmeldelse - det varmer! :-)

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, som jeg er begyndt at anvende nærmest dagligt. Er meget glad for det økologiske proteinpulver, og proteinbarerne med peanut eller hindbær (også øko) smager super. Kundeservice er også i top!

8 czerwca 2021

Hej Amanda,
Tak for din flotte ord! Er glad for vores produkter er faldet i din smag :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg er virkelig glad og positiv over…

Jeg er virkelig glad og positiv over produkterne, Vanille er klart min favorit af proteinpulver og protinbaren er så lækker, jeg ha ikke spist ekster om aften eller slik/sukker i 4 dage ha følt mig mæt hverdag, et kæmpe plus er mere energi.. Jeg er kæmpe fan på mine 4 dage.. Virkelige god kundeservice

25 maja 2021

Hej Linda,
Mange tak for din flotte anmeldelse! Er glad for de positive ting du oplever omkring vores produkter.

Fantastisk service

Jeg glemte at afhente min pakke på posthuset, og den blev derfor sendt tilbage til LinusPro.. Jeg spurgte hvordan jeg skulle forholde mig, og uden tøven blev den afsendt direkte tilbage til mig igen, uden nogle ekstra omkostninger for mig.
TAK! Virkelig god service af Anders 💪🏼

14 maja 2021

Hej Annica,
Mange tak fordi du deler din positive oplevelse her og tak for de fine ord! :-)

JUST GREAT!

JUST GREAT! Altid skarp service hos LinusPro

12 maja 2021

Hej Søren,
Tak for din gode anmeldelse! :-)

protein pulver

har modtaget min pakke i dag og det ser fint ud.

11 maja 2021

Hej Stig,

Jeg er glad for at alt er som det skal være :-)

Oceniono na 1 z 5

Jeg har brugt det i 2 måneder og kan…

Jeg har brugt det i 2 måneder og kan slet ikke se nogen forskel..så derfor får i kun 1 stjerne..
Jeg havde læst alle jeres gode anmeldelser og derud fra har jeg prøvet det..så jeg er skuffet..
Igen et produkt der ikke virker..
Nu har givet det en chance..

11 maja 2021

Hej Gerda,
Jeg er naturligvis meget ærgerlig over, at du ikke har oplevet den ønskede effekt med produktet, som andre af vores kunder har oplevet.

Oceniono na 3 z 5

Collagen vingummi

En smule skuffet over konsistens samt smag på jeres collagen vingummi, de er klistrede og har en jelly agtig konsistens jeg har måtte smide dem ud da hverken jeg min mand, søn eller svigerdatter kan få dem ned.

Opdatering: jeg har skrevet til firmaet og har ikke fået noget svar efter 1 uge.

10 maja 2021

Hej kunde,
Jeg er naturligvis meget ærgerlig over at produkterne ikke er faldet i din eller din families smag. Jeg kunne dog godt have tænkt mig at se det pågældende produkt, da vi ikke før har hørt negativ feedback på konsistens og smag på det.

Håber vi får chancen hos jer en anden gang!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej