Jeg har købt LinusPro proteinpulver med chokoladesmag. Jeg spiser det blandet op i havregrød til morgenmad. Pulveret fra LinusPro har jeg prøvet med 2 gange nu og jeg kan smage havregrødens smag i s... Zobacz więcej
Jeg er virkelig glad og positiv over produkterne, Vanille er klart min favorit af proteinpulver og protinbaren er så lækker, jeg ha ikke spist ekster om aften eller slik/sukker i 4 dage ha følt mig mæ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har brugt deres collagen pulver i ca 7 mdr og det er virkelig godt, jeg har fået mere og stærkere hår, stærkere negle og flottere hud! Især appelsin hud er reduceret meget! Kan kun anbefale det og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har smagt den med vand nu frem for mælk. Hvilket fortsat smager ganske fint, det har jeg (ALDRIG) prøvet med noget andet protein pulver. Nu har jeg efterhånden smagt div. Protein pulver fra bl... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
LinusPro Nutrition er et dansk brand af proteinpulver og andre kosttislkud. Vi sælger 100% kvalitets kosttilskud direkte til dig igennem vores webshop og sender dag til dag. Alle vores produkter er unikke og tiltænkt sportsudøvere på alle niveauer. Om du træner på hobbyplan i dit lokale fitnesscenter, eller dyrker sport på elite plan, har vi produktet til dig. Alle vores protein-produkter m.m. er udviklet og produceret i Danmark.
Norddigesvej 2, 8240, Risskov, Dania
- 20 72 33 83
- info@linuspro.dk
- linuspro.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Ordren kom super hurtigt, men men
Ordren kom super hurtigt, men har prøvet at ringe til kundeservice uden held. Jeg er skuffet over denne Pure WHEY100 Proteinpulver (Jordbær, 1000 g) som jeg har købt anden gang. Denne pose både lugter lidt gammelt selvom holdbarheds dato er fin. Posen smager syntetisk o forhold til tidligere pose som smagtegodt og duftede dejligt. Jeg har også købt LinusPro PURE WHEY100 – Ice Coffee, som jeg ville ønske smagte mere af kaffe. Duften er god.
Fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge og…
Fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge og varen kom efter få dage
Hurtig levering lækre varer
Varerne kommer planmæssigt med GLS
Varerne kommer planmæssigt med GLS. Alt er i fineste orden.
Gode tilbud og sindsyg hurtig levering…
Gode tilbud og sindsyg hurtig levering (under 24 timer)😊👍🏼
Hurtig levering og super produkt
Himlen i munden
Protein bar har jeg bestilt og nu siger jeg bare at de smager så dejlig. Perfekt til kaffe som mellem måltid 🥰
Hurtigt levering men syntes produktet…
Hurtigt levering men syntes produktet er lidt til den dyre dide
Hurtigt og præcis levering
Hurtigt Ærligt og et godt produkt ❤️
Fik bestilt uden at tænke på at jeg ville være på ferie når pakken kom. Ringede/mailede og bad om at pakken først blev afsendt 8 dage senere - intet problem - det blev gjort med et ønske om en god ferie - Tak.
Fin tid på levering
Fin tid på levering, 2 arbejdsdage
Købte noget whey proteinpulver med iskaffe smag, hvilket er meget fint.
Så købte jeg noget økologisk pulver med vanilje smag, som ikke smager godt, det klumper og har en dårlig eftersmag
Super at LinusPro skrev en mail til…
Super at LinusPro skrev en mail til mig, da de ikke kunne trække fra kortet, da jeg havde fået nyt kort.
Hurtig levering👌🏼
Dejligt produkt og hurtig levering i…
Dejligt produkt og hurtig levering i nærområdet 😊
Økologiske energidrikke
Økologiske energidrikke, matcha
energi. Meget lækre. Mvh Lars n.
Det meget godt servis
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.