Wat een geweldige eigenaresse! Ik voelde mij helemaal op mijn gemak, kreeg super advies, eigenaresse naam alle tijd en luisterde. Met 2 sets rijker ben ik dolblij huiswaarts gegaan. Ik kan deze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb ondanks dat ik de bestelde bh retour heb gestuurd wel een hele goede shopervaring gehad bij Lingeriebym. Het ging snel, de bh was prachtig ingepakt in een brievenbuspakje met Nederlandse wa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Artikel is top, ook een mooie verpakking en een prima levertijd!!
Reakcja na opinię
Lingerie By M biedt zowel in haar fysieke winkel als online webshop een breed assortiment aan luxe lingerie van topmerken als Prima Donna, Lisca, Marie Jo, MiracleSuit, Sloggi, TenCate, Triumph, Elomi, Sunflair, en Olympia. Met onze stijlvolle collecties in de nieuwste kleurentrends en ons toegewijde team, verzekeren we u van persoonlijke aandacht en deskundig advies. Ons doel is het perfecte lingerie setje voor u te vinden, zodat u tevreden en met vertrouwen geniet van uw aankoop bij Lingerie By M.
Heerbaan 170a, 6566 EV, Millingen aan de Rijn, Holandia
Wat een geweldige eigenaresse!
Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen, zo veel persoonlijke aandacht heb ik nog nergens ervaren. Dank hiervoor. Jullie zijn een vaste klant rijker.

Odpowiedź od Lingerie By M
Had de verkeerde bh besteld.moest geruild worden als dat kon en dat kon.opgestuurd en binnen paar dagen de goede bh.zonder problemen.top in 1 woord

Odpowiedź od Lingerie By M
Afgelopen zaterdag een bikini besteld, zag ik dat mn adres verkeerd stond. Gebeld en get adres werd gelijk gewijzigd en paar minuten kreeg ik een mailtje dat de bestelde bikini verstuurd is. Diezelfde avond een ander bikinibroekje besteld, maat groter, omdat ik over de maat twijfelde. Vandaag mn bikini ontvangen en zit goed, broekje ook. Heb de winkel gebeld om mn bestelling van mij bikinibroekje te annuleren. Dat was geen probleem.
Service, bereikbaarheid super en zeer aardig. Deze winkel is zeker een aanrader.
Tot de volgende bestelling
Gr. Gabrielle Lindhout

Odpowiedź od Lingerie By M
Heel snel verzonden en een leuke aanbieding! Bedankt!

Odpowiedź od Lingerie By M
Bezorging met brievenbuspakje binnen 24 uur. Goed verpakte, mooie bh.

Odpowiedź od Lingerie By M
Keurig binnen termijn en goed verpakt alles afgeleverd.

Odpowiedź od Lingerie By M
Snelle verzending prima kwaliteit alles heel fijn verpakt

Odpowiedź od Lingerie By M
Prachtige lingerie met snelle levering en attente verkoper.

Odpowiedź od Lingerie By M
Hierbij wil ik Lingerie By M complimenteren met de vlotte correspondentie en duidelijke, klantvriendelijke afhandeling van een BH met productie fout. Inmiddels draag ik mijn vervangen BH met veel plezier.

Odpowiedź od Lingerie By M
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.