Lindiq Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Var lidt i tvivl da prisen var billigere end på andre hjemmesider. Blev glædeligt overrasket da varen kom hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere i. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

465 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering, godt produkt og kan slet ikke klage, tværtimod.

27 czerwca 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de skåønne 5 stjerner Jette.
Det glæder os, at du er tilfreds hele vejen rundt - og ikke har noget at klage over.

Hurtig og nem levering!

Hurtig og nem levering!
Alt til UG. Her handler jeg gerne igen.

24 czerwca 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Lillian.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi ser frem til at betjene dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Ikke så meget ballade. Bare god service.

For det første var levering lynhurtig. Fik problem med varen efter en måned. Selvfølgelig ikke deres skyld. Sendte en mail om problemet. Kort korrespondance og en ny vare er på vej. Kanon service. Handler helt sikkert der igen.

2 lipca 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for anmeldelsen og de flotte 5 stjerner. Dejligt du er tilfreds med forsendelse og vores kundeservice.
Vi ser frem til at betjene dig igen.

Meget fin service her

Meget fin service her.
Produktet jeg modtog, virkede desværre ikke efter hensigten. Jeg skrev en reklamation sen eftermiddag, næste formiddag modtog jeg en beklagelse og beløbet sat ind på min konto.

25 maja 2025

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte 5 stjerner, Lizzie
Vi beklager de udfordringer vi har haft med nogle af de fodfiler vi har modtaget fra leverandøren - vi håber de får styr på tingene ved ny leverance.
Og selvfølgelig kan man altid fortryde sit køb eller få pengene retur ved køb i vores shop, når der er fejl på varen.
Vi ønsker jo kun glade kunder.

Oceniono na 1 z 5

I skal ikke bestille vare herfra for…

I skal ikke bestille vare herfra for det første deres vare er billigt kvalitet og det kan ses tydligt, som om det kommer fra Kina og så virker varen ikke ligesom den elektriske fodfil som de ikke vil tage retur eller hjælpe mig med ☹️ min de stjæler penge fra en og derefter så tror de ikke på deres kunder og men beder om bevis via deres mail ved sende en video optagelse. Efter de ikke svar min mail så vælger jeg og skriver en anmelde herinden og chokerende skriver de en mail lang om længe med et svar hvorfor jeg skriver en løgner historie og anmelder dem på Trustpilot såden skriver de til mig 😳😱: Folk der ikke kan finde ud af at skrive pænt og som på Tustpilot om os at vi ikke svarer pænt gider vi simpelthen ikke bruge tid eller kræfter på - vi vil meget helelr bruge tiden på alle vores gode og tilfredse kunder ! Omg jeg fik chok de vil ikke hjælpe mig eller tage deres vare retur medmindre jeg kan send en video og selvom jeg sender det flere gang via mail så påstå de at de får den tilsendt 😳😱 dermed orker jeg ikke bruge mere tid på dem og desværre smidt jeg den i skraldespanden de kan kun kontaktes via mail de svar kun dem de har åbenbart lyst til og slet ikke dem som skriver en anmeldes om dem. Så folkens ikke bestil herfra de tager nas på en og snyder en med deres billige vare! Nu har I fået advarsel. Jeg fik desværre smidt deres billig vare ud og skal ALDRIG bestille herfra og anbefale det ik!

10 czerwca 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tak for anmeldelsen Fawzia.
Som helt almindelig procedure, så beder vi om dokumentation for, hvad der er galt med den vare du klager over. Vi beder dig om at sende en video, så vi kan se hvad der er galt.
Jeg tror ikke der er nogle firmaer, som fluks sender en ny vare - uden dokumentaion for, at varen er defekt. Du anklager os for ikke at stole på dig - det har intet med det at gøre - blot en dokumentation for, hvad der er galt. Det giver os en mulighed for at gå videre med en klage til vores leverandør. Du smider omgående en dårlig anmeldelse på trustpilot - selvom vi er igang med at løse problemet.
Vi guider dig til hvordan du sender en video.
Det lykkedes ikke helt at sende en video - hvorefter du omgående vil anmelde os til Forbrugerklagenævnet :o
Du kunne til ehver tid have gjort brug af din reklamationsret og sendt varen retur og få pengene refunderet - men det ønskede du åbenlyst ikke.
Vi mener dine anklager er helt ude af proportioner og sproget i dine mails bliver løbende mere og mere hovedrystende (bl.a. fuck Jer, en lorte hjemmeside og at vi snyder folk).
Vi vælger at stoppe korrespondancen med dig, da vi ikke ønsker at gå ned på dit sprog-niveau - vi har tilbageført pengene for dit køb og ønsker dig en god dag.

Oceniono na 1 z 5

Det har intet nogle værdi

Det har intet nogle værdi, det total fup.

30 maja 2025

Odpowiedź od Lindiq

Vi ved ikke hvad du mener med fup ? Vi har intet hørt fra dig. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Oceniono na 5 z 5

Købte et par indlæg til saunatæppe

Købte et par indlæg til saunatæppe. Fungerer godt, god pris, og hurtig levering 👍🏼

27 maja 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner Kirsten.
Dejligt du er tilfreds med dine indertæpper til saunatæppe - vi synes også det er et dejligt produkt.

Oceniono na 5 z 5

I er hurtige til at levere

I er hurtige til at levere. Det er dejligt.😉

27 maja 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tuind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Mona.
Vi elsker bare glade kunder :)

Lad være😵‍💫

Købte 2 co2 målere.Uanset hvor man placerer dem, viser de det samme, skidtet virker ikke. Sendte dem retur, men de vil ikke betale pengene tilbage, da de ikke var i original emballage. Man regner selvfølgelig med deres varer virker, så æskerne var smidt ud.

30 stycznia 2025

Co2 måler defekt

Co2 måler defekt. Jeg fik i gave en co2 med mere Co2 måleren kunne kun svinge mellem 400-500 ppm, selv i forurenede zoner som f.eks. lille et soveværelse med mange mennesker der sover. Vi lavede derfor en reklamation 15 dage efter køb. Her skriver de så at det er normalt da det udendørs niveau er cirka 380 og den derfor er lidt højere indendørs. Jeg skriver så igen efter nogle test både indendørs og udendørs og fremsender lidt info omkring hvad Co2 er. Det svarer de ikke på. Så skriver jeg igen et par uger efter og spørger om jeg skal sende det på værksted eller retur til dem eller om de er igang med at teste andre af deres produkter, uden svar. Så går der et par måneder igen, hvor jeg spørger om det samme igen, her svarer de at de ikke ønsker produkterne testet men jeg kan sende dem retur. Jeg skriver så igen til dem at de bør teste produktet men at jeg gerne vil sende dem retur. De sender en returlabel, jeg pakker dem i en kasse og sender dem retur. De skriver så at de har modtaget målerne, men de vil ikke give pengene retur, da de ikke er sendt retur i original emballage som er uden skrammer. De har derfor ikke nogen værdi for dem. Det tolker jeg som at de ellers ville sælge de defekte produkter igen.

Så hvis i køber et produkt så dem, så læs deres betingelser og husk at gemme emballage.

Helt uproblematisk.

Helt uproblematisk.

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Sidsel.
Vi elsker glade kunder :)

Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering - billigt udstyr - kvalitet svarende til prisen

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tak for anmeldelsen Jørgen. Vi er da kede af, at du vælger kun at give 3 stjerner - men sådan er det.
Vi lægger os i selen for at have glade og tilfredse kunder - så er der noget vi kan gøre bedre, så må du da gerne skrive en mail til os.

fandt hvad jeg manglede

fandt hvad jeg manglede, temperatur logger, fair pris og hurtig levering.

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi er bare vilde med tilfredse og glade kunder.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og pakken var hel og…

Hurtig levering og pakken var hel og fin. Og tak for den søde hilsen.😎👍

8 maja 2025

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den super flotte anmeldelse Gitte - og de skønne 5 stjerner.
Og velbekommen for hilsnen - vi elsker at det er lidt personligt at handle hos os :)

Hurtigt ekpedering og levering

Hurtigt ekpedering og levering

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse Michael og de altid dejlige 5 stjerner - vi elsker når vores kunder er glade og tilfredse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og alt som forventet!

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen snart!

Odpowiedź od Lindiq

Tuind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Benny.
Super dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi glæder os til at betjene dig igen.
Team Testudstyr

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej