Rigtig professionel klinik, hvor alle medarbejdere fra start til slut kommunikerede på et højt og troværdigt niveau, så jeg, som patient, følte mig i meget trygge hænder. Kan klart anbefales ifm, hudk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lige fra første samtale følte jeg mig i trygge rammer.Der blev givet den tid til for samtalen som jeg havde brug for. Da min Brystoperationen Dato var sat.ventede jeg kun med positiv energi. Fik den m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har fået et Hollywoodlift hos Lindehaven i Odense. Jeg havde mest fokus på min kreppede hals, og har nu både fået dette fjernet samt fået min kæbelinie tilbage. Resultatet er så fint, behandl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har fået lavet øvre øjenlåg hos Lindehaven, og er meget begejstret for resultatet! Fra jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig velkommen og tryg. Lotte, der udførte operationen, var virkelig sø... Zobacz więcej
Lindevej 65, 5250, Odense SV, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kæmpe anbefaling
Så omhyggeligt og professionelt
Tak for det smukke resultat

Odpowiedź od Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven
Yderst professionel fra start til slut, de bedste anbefalinger herfra

Odpowiedź od Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven
Fik i marts en større brystreduktion. Det var en beslutning, som havde været mange år undervejs, så derfor kiggede jeg mig godt omring mht. at finde stedet at få det udført. Jeg fik Lindehaven anbefalet og det var det helt rigtige valg 😃😃😃 Fra første øjeblik blev jeg mig hørt, mine ønsker taget alvorligt og der blev gjort alt for at jeg følte mig tryg og velkommen. Oven i dette fik jeg et empatisk modspil af høj, faglig kvalitet mhp. hvad der kan lade sig gøre under selve kirurgien og hvad der er realistisk. Det bidrog kun til at øge trygheden. Hele vejen igennem har klinikken stået til rådighed for mails og telefonsamtaler med forespørgsler, så man føler sig ikke overladt til sig selv. Plastikkirurg kan være en livsomvæltende oplevelse og det er vigtigt at man føler sig taget af både før, under og efter. Her gør Lindehaven et eminent job 👏🏾👏🏾👏🏾

Odpowiedź od Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven
Har fået fjernet blodsprængninger på ben samt fået kemisk peeling i ansigtet. Begge dele med fint resultat udført af dygtige behandlere i flotte og rolige omgivelser.

Odpowiedź od Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven
Fik fjernet gamle brystimplantater pga kapseldannelse i fuld narkose. Det hele er forløbet så fint og vejledning og undersøgelser både før og efter har været meget trygt og professionelt og resultatet er blevet rigtig godt. Vil klart anbefale Lindehaven :)

Odpowiedź od Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven
Jeg fik foretaget brystforstørrende operation med eget fedt i fuld narkose. Hele forløbet - fra de indledende samtaler til selve operationen til den efterfølgende opfølgning og kontrol - har været præget af professionalisme, omsorg og tryghed. Jeg kan absolut anbefale Lindehaven!

Odpowiedź od Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.