De bedste anbefalinger
Jeg kan ikke anbefale Marianne fra Limit Design Collective højt nok. Hun har gennem tiden lavet flere custom smykker til min kæreste for mig, og hver gang har det været en fornøjelse fra start til slut.
Det, der virkelig skiller sig ud, er selve processen og kvaliteten. Marianne tager sig tid til at forstå, hvad man er ude efter - også når ens egne ideer stadig er halvfærdige. Hun lytter opmærksomt, stiller de rigtige spørgsmål og bringer sin egen kreative vinkel ind i samtalen. Ofte foreslår hun detaljer eller retninger, jeg ikke selv havde tænkt på, men som ender med at gøre smykket helt unikt og personligt.
Kommunikationen har hele vejen igennem været i top. Hun holder en opdateret undervejs, deler skitser og status, og svarer altid hurtigt, hvis man har spørgsmål eller små justeringer. Man er aldrig i tvivl om, hvor tingene står.
Og så er der slutresultatet. Hvert eneste smykke, hun har lavet, har været helt fænomenalt - smukt forarbejdet, gennemtænkt i designet og lavet med tydelig omhu. Min kæreste er lykkelig for de smykker jeg har fået lavet til hende.
Varmeste anbefaling herfra.
10 kwietnia 2026