Limit-less leverede en brag af en fest, der varede fra solnedgang til solopgang. Alle gæster nød musikken og roste opsætningen, så ingen klager herfra
Reakcja na opinię
Vi bookede Victor til vores bryllup - og sikke en fest han skabte. Vi var trygge hele vejen igennem, lige fra det første telefonmøde til selve festen stod på. Tusinde tak - vi kigger helt sikkert jere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Limit-Less reddede os på målstregen, da DJ’en vi havde booket meldt afbud dagen inden festen. Det blev en fantastisk aften, musikken spillede og prisen var super fair på trods af den sene booking🎶🥳... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk DJ – kæmpe anbefaling! LIMIT-LESS leverede den perfekte stemning til vores fest! Super professionel, god til at læse publikum og spillede de fedeste mix hele aftenen. Dansegulvet var fyldt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fantastisk DJ – kæmpe anbefaling!
LIMIT-LESS leverede den perfekte stemning til vores fest! Super professionel, god til at læse publikum og spillede de fedeste mix hele aftenen. Dansegulvet var fyldt, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre DJ. Tusind tak – vi vil helt klart booke dig igen 🤩😅🙌

Bare god lyd på drengen
Kan i højeste grad anbefales. Det havde ikke været den samme aften uden bidraget fra LIMET-LESS.

Odpowiedź od LIMIT-LESS
Har oplevet LIMIT-LESS til flere fester, og kan kort sagt sige: “det spiller bare hver gang”.
Med et godt og bredt musikudvalg, der holder festen kørende, humøret højt og generelt set bare sørger for, at det hele kører🚀
Alt i alt en klar anbefaling🤩

10/10 oplevelse.
Festen blev lige som jeg forventede, stor ros til Limit-Less. Musik, lys, stemning - det hele spillede.
Super god korrespondance i forhold til mine forventninger og hvad der blev tilbudt.
Jeg vil helt klart bruge Limit-Less igen næste gang jeg skal holde en fest:)

Odpowiedź od LIMIT-LESS
Min oplevelse med LIMIT-LESS var helt fantastisk! De var super professionelle og hjælpsomme gennem hele processen. Fra planlægning til selve festen var de imødekommende, engagerede og sørgede for den perfekte stemning. Musikken, lyden og lyset var spot on, og dansegulvet var fyldt hele aftenen.
LIMIT-LESS brænder virkelig for det, de laver, og det kan mærkes! Hvis du vil have en uforglemmelig fest med de bedste DJs, så kan jeg varmt anbefale dem.

Odpowiedź od LIMIT-LESS
Altid musik tilpasset den ønskede stemning!
Har haft Limit-Less flere gange både til gymnasiefester men også til private arrangementer. Altid godt udstyr, og musik der passer til den ønskede stemning!

Odpowiedź od LIMIT-LESS
LIMIT-LESS spillede til en fest jeg var til. Lyd og lys var top og han læste sit publikum og fandt den helt rigtige musik så flest muligt kom ud at danse 😊