ucapan terimakasih yang tak terhingga saya bisa masuk dan bergabung, sejujurnya saya sudah lama ingin bergabung di forum ini, dan alhamndulillah hari ini saya bisa bergabung sekali lagi terimakasih
Perfect site! I just withdrew $15 from my past earnings. This is a great site for newbies and no applications are required
Dear friends I am using several days in this web site, at last I got banned by my Facebook account. And main thing is you will not earn or withdraw any single cents please mind it, also your system wi... Zobacz więcej
Like planet es 👏 excelente una manera de manejar comprender escribir redactar y encima por las reseñas te pagan excelente
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Free Facebook Likes - Free Twitter Followers - Free Instagram Followers - Free YouTube Likes - Free YouTube Dislikes - Facebook Page Likes - Free Twitter Retweet - Free Facebook Shares
Dead website, not paying for referrals
Website is not paying for its referrals. As a user for 2 days I tracked by IDs that only 20 new websites were added to system for likes/dislikes in youtube. Website is close to be dead. Not enough active users. And no chance you will earn money here. Moreover, paid likes-dislikes are 2/3 fake. E.g. you've paid for 17 dislikes and see in youtube video only 6, those 6 includes dises from ordinary youtube' users. Do not send money to pay for likes. That will be stupid idea. You will get nothing but fake dislikes.