Helsehuset Namaste Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har døjet med mit humør pga nogle ubehagelige arbejds oplevelser og belastnings reaktioner. Efter healing har jeg fået bedre ro og styr på mit humør ved at selv heale mig når jeg mærker det. Uans... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hos Helsehuset Namaste har du mulighed for at give dig selv en stor og vigtig gave. For kun 50kr kan du i en hel time være i de bedste hænder hos Naeem som er vært for en smuk åndelig rejse. Du guides... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været på healing bootcamp i Sverige. Naeem er utrolig dygtige healer. Hans nærvær, gode humør og evne til at skabe tryghed var helt enestående. Breathwork-instruktøren Tilde, lærte m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Namaste Huset i Holte. Fra det øjeblik jeg trådte ind, mærkede jeg en ro og varme, som gjorde det nemt at give slip og tage imod healingen. Behandleren var båd... Zobacz więcej

1. Gabinet medycyny alternatywnej
  2. Lekarz medycyny holistycznej

Napisane przez firmę

Huset Namaste er hovedsageligt et behandlingssted, hvor folk bliver healet for alverdens skavanker og ubalancer, fysisk som psykisk. I huset tror vi på at indestængte følelser er med at skabe sygdom, skavanker og andre ubalancer i kroppen og hjælper derfor vores klienter af med stagneret energi som negative følelser skaber i kroppen, via bla. chakra-healing. Vi har også yoga for hold og en meditationsaften om ugen. Det er også en lille butik hvor vi sælger krystaller, lommesten, ametyst grotter, buddhaer til indendørs og til haven. Vi har også salvie og røgelse, etc. Butikken har dog kun åbent 2 gange om ugen á 3 timer. Åbningstider torsdag 14.00 - 17.30 o glørdag 11.00. 14.00. I huset har vi også en dygtig Body sds behandler. Peter Rif. Alt i alt, et sted, hvor vi fokuserer på krop, sind og ånd. Da det hele hænger sammen. Vi ligger på Kongevejen 329c i Holte.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

71 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det behøver ikke være så svært...

Jeg er blevet healet af Naeem flere gange, hvilket har givet mig mere ro i kroppen, større overskud og færre smerter. Hans måde at se tingene på er så ganske ligetil, at man godt lige kan studse over det - men hvorfor skal ting være komplicerede for at være virksomme?

Det leder mig videre til Naeem's seneste bog Mit Vidensskab. Den er fuld af historier om netop det. Komplicerede situationer, tilstande og livsvilkår, som faktisk har en simpel og logisk årsag. Der var mange af historierne, som er fra hans eget liv, som jeg kunne oversætte direkte til mig eget liv eller nogle kæres.
Det er med til at give selvindsigt og forståelse for andres handlinger - to ting jeg mener er essentielle for at komme til et nyt sted med sig selv.

16 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Bogen: Et liv uden sygdom- mirakler skabes i sindet

Mine varmeste anbefalinger går til Naeem, fantastisk klinik, hvor alt er roligt og nærværende.🙏
Jeg har både været til et fantastisk foredrag i helsehuset, healing og senest læst bogen: et liv uden sygdom - mirakler skabes i sindet.
Den er helt fantastisk og er sikker på at rigtig mange kan have glæde af at læse den, en bog der rørte mig meget og vild lærerig læsning 🙌
Fra mit inderste tusind tak for at have skrevet denne bog Naeem🙌✨🥇

29 grudnia 2023

Mit videnskab.

Mit videnskab.
-Følelsesmæssige årsager til sygdom 22 års erfaringer fra egen klinik.

Mit videnskab. Hvorfor er denne bog så god og inspirerende og ikke til at slippe når du først er begyndt at læse den. Fordi den er skrevet af mand, der har gået hele vejen selv. Naeem er selv en omvandrende reklame for hvad et positivt mind set kan give af sundhed, power, succes og god livs kvalitet. Naeem’s mange årige erfaring fra klient arbejde hvor han har set et mønster i negative følelser skaber sygdom og hvordan en person kan blive rask ved at ændre fra negative til positive tanker og overbevisninger. Mit videnskab er et inspirerende opslagsværk til hvordan vi selv kan heale os selv og skabe et positivt liv.

2 grudnia 2023

MIT VIDENSSKAB 😍

Wow en fantastisk bog 😍
Jeg blev dybt rørt mange gange mens jeg læste den ❤
Det er en bog jeg kommer til at bruge og slå op i meget tit fremover.....
MIT VIDENSSKAB er skrevet i et meget let læseligt sprog, og svær at slippe når man er kommet i gang 😀🙏
Man kan tydeligt mærke, at Naeem brænder for at hjælpe alle mennesker, til at have et godt liv 🙏
Jeg giver denne her helt fantastiske bog mine varmeste anbefalinger 💥💥💥💥💥
Naeem TAK for dig ❤😊
Det er helt sikkert en bog ALLE bør have i deres bogsamling 🙏🤗

10 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Lør. d..30 Okt. år 2021/Min største oplevelse med Helsehuset Namaste/ NaeemSundoo !

Dags dato; Lør. d. 30 Oktober År 2021/
~Hej Allesammen ! Ja, så er endnu et Rent Guldmirakel sket af Naeem Sundoo i Helsehuset ! Jeg bad Naeem Sundoo om heale min onkel Tors. d. 9 September i år, med min onkels tilladelse. Naeem Sundoo har healet min onkel for en vedvarende tilbagekommende meget aggressiv dødelig form for Cancer Tumor i Hjertet, og det samme i tarmene.( fik fjernet 5 m. tarme) Lægerne har over en lang periode ofte måtte være nødsaget til at opgive at give ham mere Kemo., dvs. Kemo. blev 100% stoppet, da han var blevet alt for svag og uhyggeligt svækket. Af denne årsag måtte han lægges i Koma af flere omgange, netop pga. svaghed/ svækkelse. Generelt når de gav Kemo var det for at trække tiden ud for at give en lille smule længere levetid, som gik atter hen imod endnu mere lidelse og smerter for ham ! Ufatteligt hjerteskærende marerit senarie for os alle at være vidne til 24/10. Men nu har lægerne pludselig igår Tirs. d. 26 Oktober konstateret på hospitalet via. en scanning, gode og shokerende nyheder, at Cancer er helbredt. Der er intet at finde for første gang, både i tarme, og hjerte. PS. Naeem Sundoo healede min onkel kun 2 gange. Jeg har svært ved at finde ord lige nu. Jeg kan blot sige at mine nakkehår rejste sig, og kraftig kuldegysninger over hele kroppen i det øjeblik da jeg fik leveret nyheden direkte fra min onkel ham selv i aftes "Tirs. d.26 Okt". Jeg vil til stadighed forblive positivt overrasket og forbløffet, men yderst taknemmelig frem for alt. Jeg føler mig heldig og speciel at have fået den mulighed at møde personligt med selveste Naeem Sundoo i Helsehuset, og at få hans hjælp i den aller sværeste levetid for mig. Mange tak til den Stærkeste Menneskelige Jordiske Healende Engel der findes. Samtidigt hermed de bedste hilnser rundt til alle jer her der læser denne nyhed, og til sidst med inderlig ønske og påmindelse om,; Den værdsættelse Naeem Sundoo får og fortjener, som der til stadighed vises og vidnes af uafbrudt overalt åbenlyst, af det der kom i berøring med ham. Med friske nye øjne, og tankevækkende inspirationer der fremspringer i os alle fra hans energi kraft og visdom, forsat skal vi se det gro, og se der gror i udvikling fra disse dybtliggende uerstatelige værdier, fra de evigt satte frø han selv lagde frø for frø til fordel og gavn og glæde for os alle.
Karoline K R Klein

30 października 2021
Oceniono na 2 z 5

Spar dine penge

Var forbi Naeem Sundoo da jeg er begyndt at få hovedpine ofte.
Jeg fik en såkaldt healling.
Naeem er meget sød og en behagelig person, men healende evner har han ikke.
Han gjorde sig godt nok meget umage med at forsøge at gøre mit besøg kr. 900,- værd, men sandheden er at det bare er en pengemaskine, der intet udretter andet end fylde Naeems lomme.
Spar dine penge!

3 stycznia 2015
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej