Napisane przez firmę
Nydalsveien 33, 0484, Oslo, Norwegia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vi ble møtt med verdighet og en representant som hadde stor kunnskap om alternativene vi måtte forholde oss til, og som var til uvurderlig hjelp med hensyn til valg av alt fra sted og tid til blomster og sanger. Vi opplevde første møtet som menneskelig varmt, og et møte som gjorde tingene enklere for oss.
Selve bisettelsen ble for oss en sterk og god opplevelse, hvor blomster, pynt og arrangement var vakkert og verdig, og valgt solist til våre sanger og salmer gjorde hele opplevelsen veldig sterk og verdig. Tusen takk

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Lif begravelsesbyrå var et meget godt valg for oss.
De var ukjente for oss da vi valgte de. Men kunne se de hadde erfaring fra andre byrå og for oss var ordlyden i annonsen noe som passet oss.
Maken til raushet, tilstedeværelse og engasjement, samt enorm forståelse for oss i en meget vanskelig og tung tid skal vi lete lenge etter.
Å miste noen så kjær og samtidig støte på uventede utfordringer både før, under og senere er ikke noe man hadde forventet seg.
Både profesjonell hjelp, praktisk informasjon og kunnskap om hvordan gå frem, coachende kommunikasjon og åpenhet slik at fokuset kom på det som var viktigst, gi vår kjære mor en verdig avslutning på livet og å kunne feire det mennesket hun var. At de fulgte etiske retningslinjer og ytet service vi ikke hadde sett for oss gjør at dagen ble minneverdig og flott. Solisten var fantastisk!
Vi vil spesielt fremheve Kenneth som hele veien var løsningsorientert, kreativ, tydelig og meget tålmodig omstendighetene tatt i betraktning. Samtidig var han jordnær og vi kunne være oss selv med vår sårbarhet og sorg. Vi kunne dele latter, tårer, men med mye fokus på verdighet og respekt for vår mors liv og det mennesket hun var.
Kollegaer var også meget behjelpelige under seremonien og sørget for å ta vare på oss alle.
Vi har kontakt i ettertid og det må jeg påstå er sjeldent og nødvendig i vår situasjon, men det betyr enormt mye.
Evig takknemlig for støtten og tilliten som ble gitt og fortsatt er der. Og glad for at vi valgte Lif. Det beste valget for alle og enhver i vår familie, og ikke minst i vår mors ånd og minne.
Takk!
Jo m/familie

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Enkel, rask og problemfri prosess, akkurat slik det bør være i en sådann stund.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Veldig profesjonell og personlig service. Alt var ordnet og alt var perfekt. Tusen hjertelig takk til Christian som ordnet begravelsen og til Kenneth som tar seg av bestillingen av gravstein. Dere var fin støtte i en vanskelig tid.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Ble møtt med omsorg, forståelse og empati. God veiledning, støtte og hjelp. Et byrå jeg anbefaler på det varmeste.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
I en svært krevende periode opplevde vi Lif som en trygg og stødig støtte. Med varme og profesjonalitet bidro de til å gjøre alt rundt dødsfall og begravelse mer oversiktlig og håndterbart. Vi er dypt takknemlige for oppfølgingen gjennom hele forløpet, fra første kontakt til etter seremonien, hvor både omtanke og minnet om livet sto i sentrum. Lif gikk langt for å tilpasse seg våre særskilte behov og ønsker. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Profesjonelt byrå, leverte til forventning!
Alt fra første møte til oppfølging i etterkant var som forventet.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Lif begravelsesbyrå bistod på en profesjonell og ryddig måte, med god løpende dialog og tydelig struktur for hva som skulle skje. Lif strakk seg også langt for å imøtekomme våre særskilte behov og ønsker. Anbefales.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Familien uttrykker med dette en stor takk til Lif og til seremonileder Kenneth spesielt, som var en god støtte i en tung tid. Vi takker for en nydelig og verdig seremoni og familien kan på det varmeste anbefale Lif begravelse.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Kan anbefales på det varmeste. Fine folk som ivaretok oss på en profesjonell og behagelig måte. Ingenting å utsette!

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Respektfull og tydelig kommunikasjon. Veldig god service og oppfølging gjennom prosessen.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
I en så tung tid kom Lif med en uvurderlig støtte og stoisk ro, som har gjort hele prosessen rundt død og begravelse til noe vi vil huske i god tid fremover! Kan ikke få takket nok for hjelpen før, etter og i selve begravelsen - her har både verdighet og liv vært i fokus!

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Utrolig flinke, pliktoppfyllende og følte oss godt ivaretatt. De fikser og ordner alt. Service på sitt beste. Absolutt til å anbefale

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Verdifull støtte i en komplisert situasjon. Jeg følte meg forstått og sett fra første kontakt, Kenneth var en støttende og god veileder gjennom hele prosessen. Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Vi er SÅ fornøyd og takknemlig for den gode hjelpen vi har fått hos Lif. Kenneth har vært og er vår kontaktperson og vi har følt oss ivaretatt på beste måte. Begravelsen ble en nydelig seremoni med proffe og flinke personer fra Lif. Blomster, programhefter, solosanger og alt annet ble en verdig og fin opplevelse. TAKK!

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Vi er veldig fornøyd med servicen vi har fått fra Lif, vår kontaktperson Katja har vært veldig behjelpelig og var alltid der for oss uansett tid og dag.

Odpowiedź od Líf begravelsesbyrå
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.