Zo blij met dit unieke tandendoosje. Het materiaal voelt heel degelijk en stevig aan. De eigen tekst die ik erop heb laten zetten is heel netjes gedaan. Een heel bijzonder bewaarplekje voor de tandjes... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Al vaker bij Lisanne besteld. Dit omdat de service heel goed is en elk item prachtig wordt verpakt. Persoonlijk ben ik heel blij met mijn gepersonaliseerde bewaarzakjes. Zo kunnen de mooie herinnerin... Zobacz więcej
Kraamcadeau besteld, ondanks dat het ongeveer 6 werkdagen duurde om te maken, was het cadeau op tijd klaar en verstuurd. Snelle reactie op mail en meedenkend om alles op tijd in huis te hebben. Su... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben zeer tevreden over de ontvangen producten van lief moment. Prijs-kwaliteit is goed. Ik kreeg keurig een mail dat mijn pakket door omstandigheden een aantal dagen later kwam en kreeg er daarom... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Lief Moment verkoopt kraamcadeaus om herinneringen tastbaar te houden met een eigen collectie en de fijnste merken voor mama en kind.
Dane kontaktowe
Uithoorn, Holandia
- hallo@liefmoment.nl
- liefmoment.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Weer heel blij met de geleverde…
Weer heel blij met de geleverde kwaliteit van de spullen! Lisanne weet het altijd fantastisch te verpakken en maakt het een feestje om te krijgen of te geven.

Odpowiedź od lief moment
Super mooie letters binnen gekregen
Super mooie letters binnen gekregen! De betonnen diertjes zijn ook erg leuk. Helaas was er een letter 2 maal kapot gegaan met de bezorging. Maar wat een top service. Op de mail die ik stuurde werd meteen gereageerd en er werd een nieuwe letter opgestuurd. En ja hoor 3de maal scheepsrecht een hele letter! Iedere keer weer even netjes ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij. Super!!

Odpowiedź od lief moment
Super tevreden met onze ontvangen…
Super tevreden met onze ontvangen posters!

Odpowiedź od lief moment
Een webshop vol met leuke artikelen
Een webshop vol met leuke artikelen. De service is fijn en snel. Lisanne is ook altijd bereid om met je mee te denken, een echte aanrader dus!

fijne webshop
leuke creatieve items worden aangeboden. voor ieder wat wils! snelle verzending en prettig contact met de eigenaresse.

Super service
Super service, snelle levering en prachtig eindresultaat! Ontzettend bedankt!

Echt een aanrader!
Pasgeleden heb ik prachtige beton letters besteld.
Ze waren heel zorgvuldig en netjes ingepakt.
Er zat nog een leuk cadeautje bij bij mijn bestelling. Heel leuk. Het was een feestje om uit te pakken.
Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Odpowiedź od lief moment
Lisanne van Liefmoment is een topper
Lisanne van Liefmoment is een topper. Je product wordt verzonden als een cadeautje en de producten zelf zijn geweldig. Ik heb lakzegels en een stempel besteld voor mijn eigen bedrijf Studio Ilonca en het is perfect.

Aanrader!
De communicatie over mijn persoonlijke portrettekening verliep vlot en soepel. De levering was volgens de verwachte levertijd. Het eindresultaat is prachtig! Ik ben er heel blij mee. Zowel het product als de service van lief moment kan ik iedereen aanbevelen.

Odpowiedź od lief moment
Kwaliteit niet in verhouding tot de…
Kwaliteit niet in verhouding tot de prijs.

Lief moment is geweldig!
Super gave spulletjes en ze houdt rekening met al je wensen. Ik ben ontzettend blij en tevreden met mijn bestelling!

Odpowiedź od lief moment
Snelle en accurate afhandeling van de…
Snelle en accurate afhandeling van de bestelling.
Directe communicatie.
Een aanrader!

Odpowiedź od lief moment
Super service en mooi verpakt
Super service en mooi verpakt, het is net een cadeau!

Super leuke shop
Super leuke shop! Mooie kwaliteit artikelen. Ben verliefd op de betonnen letters en mooie horoscoop poster!!

Odpowiedź od lief moment
Super blij met lief moment
Super blij met lief moment! Mega mooie lakzegels gekregen via de post met een handgeschreven kaartje: fantastisch! Kan niet wachten ze op de geboortepost te plakken voor de geboorte van ons zoontje in augustus!

Voor herhaling vatbaar!
Snelle bezorging en met zorg ingepakt. Een cadeautje om te ontvangen.

Odpowiedź od lief moment
Super goeie service helemaal blij met…
Super goeie service helemaal blij met de posters!!

Doświadczenie Trustpilot