Lideka® Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Werkelijk onmogelijk om met Lideka in contact te komen. Mail wordt slecht gelezen of niet beantwoord. Retourmeldingen worden niet in behandeling genomen, oftewel retourneren lijkt onmogeli... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Prachtige led lampen en mooie afstandsbediening voor een goede prijs. Wat ik miste was dat de WiFi alleen op 2,4 Ghz werkt. Dat mag wel wat duidelijker vermeld worden want dat is niet de standaard teg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lideka heeft LED lampjes geleverd als verjaardagscadeau voor mijn dochter. Deze waren binnen enkele weken kapot, terwijl we echt niets geks hebben gedaan. De eerste reacties waren snel en vriende... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja e-commerce

Napisane przez firmę

Lideka® is een merk dat zich concentreert op het leveren van Smart Home Producten met de allerbeste klantervaring en klantenservice.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Prachtige Solar Powerbank + Charger

Prima product, alle functies beantwoorden aan de handleiding. Voor mij doet deze powerbank waarvoor ik hem gekocht heb. Weliswaar laad ik meestal stroom via mijn laptop, maar ik schafte toch de combinatie met een Solar Charger aan om tijdens (lange) bergwandelingen de stroom stabiel te houden. Ook de service van Lideka kan ik wel appreciëren, in antwoord op een vraag werd kordaat maar accuraat geantwoord. Klantenservice! Ik volg zeker hun producten!

11 sierpnia 2023
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Mooi product voor goede prijs

Goed geholpen en een mooi product voor een goede prijs. Ik heb de 4x5meter RGBIC Ledstrip gekocht. Die IC erg belangrijk in deze, ledjes kunnen dan afzonderlijk een kleur krijgen. Supergaaf! Heel tevreden.

2 sierpnia 2023

Zeer tevreden

Mooie ledstrips. Gemakkelijk te installeren. Werkt hier perfect met de smartlife app en Google home. Ook de sound functie is super.

29 lipca 2023
Oceniono na 2 z 5

Niet geleverd, snel geld terug.

Op de site las ik bij de Solar Charger "niet op voorraad, levertijd 3-5 werkdagen". Alvorens te bestellen vroeg ik of ik het product in 10 dagen zou ontvangen, dit werd toegezegd.
Na 7 dagen gevraagd om een status-update. Het product was nog niet op voorraad en leek de gewenste datum niet meer te halen.
Ik heb de bestelling geannuleerd en kreeg snel mijn geld weer terug.

9 lipca 2023
Logo Lideka®

Odpowiedź od Lideka®

Beste Jonathan,

Onze excuses voor het ongemak en onze oprechte excuses voor de slechte ervaring,

We verzenden al onze bestellingen zo snel mogelijk, we streven ernaar onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden,

Onze voorraadzendingen werden getroffen door de laatste storm en veel van onze voorraad is nog steeds niet gevonden, wat leidde tot vertraging bij het leveren van de bestellingen van onze klanten.
en we moesten al onze producten op Pre-Order zetten.

onze welgemeende excuses en laat het ons weten als we dit toch voor u goed kunnen maken.

Bedankt!

Oceniono na 3 z 5

Product goed. Levering slecht.

Zover ik kan zien voldoet het product en werkt het prima. Echter op maandag bestellen en vrijdag pas leveren terwijl er wordt aangeven dat het product voorradig is en de volgende dag wordt bezorgd is in mijn optiek niet wat ik had verwacht.

14 maja 2023

Geweldig

Al meerdere keren besteld bij Lideka en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen. Snelle levering, altijd netjes verpakt en de producten werken super. Top bedrijf!

8 marca 2023
Oceniono na 4 z 5

Goed product!!

Led strips doen het goed!! De app werkt ook naar behoren. De lijmlaag laat alleen wel los naarmate van tijd. Voor de rest super enthousiast!!

27 lutego 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej