Li-Ning Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Li-Ning i Herlev er for mig : Top Notch . Gode og gedigne tilbud. Glad ejer af 5 Li-Ning ketchers som bare ser godt ud og gør arbejdet i badmintonhallen.Kan varmt anbefale deres ketchers !!Jeg agter a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Website: Easy to use. In general, the product details are good. However, some products lack important detail. Would be useful to have an option to compare similar products with each other. Produc... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag förstår att priser skiljer mellan företag. Har inga problem med det, men när man under Blackweek säljer 1 förpackning overgrip för 143kr, ord pris 206kr ( jag utgick från att det var 3 paket) när... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fandt en virkelig flot badminton taske super billigt Blev dog lidt nervøs om hvordan kvaliteten var fordi den var så billig, men da den så blev leveret levede den op til forventningerne og mere t... Zobacz więcej

1. Sklep sportowy
  2. Sklep tenisowy

Napisane przez firmę

Li-ning.dk drives af Sportbiz ApS som er autoriserede distributører af Li-Ning til det Skandinaviske marked. Li-Ning er ét af verdens største sportbrands og har valgt, at specialisere sig inden for blandt andet badmintonudstyr. Derfor kan du på Li-Ning.dk finde et stort udvalg inden for badmintonudstyr som f.eks. badmintonketchere, badmintontøj, badmintonsko, badmintontasker samt andet tilbehør til badmintonspillere. Vi er kendt for højkvalitetsprodukter, hurtig levering samt god service. Så har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller andet du ønsker svar på, kan du altid ringe til os på 31 25 00 10. Du er også altid velkommen til at besøge vores butik på Marielundvej 45B i 2730 Herlev. Her kan du se og prøve alle vores produkter fysisk. Har du handlet hos os før og synes alt var i top? Så håber vi at du vil give os en 5-stjernet anmeldelse!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

126 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

😊😊😊😊

😊😊😊😊😊😊😊😊😊🏸

1 marca 2024

Hej Claus,

Mange tak for dine 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

God service, et godt produkt og kundevenlig personale

26 stycznia 2024

Hej Per,

Mange tak for de fine ord - dem sætter vi meget stor pris på!

Hej Kirsten,

Du aner ikke hvor meget 5 stjerner betyder for os - så tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber på at se dig en anden god gang inde på li-ning.dk!

God kvalitet

Hurtig levering- flotte vare og god kvalitet

3 stycznia 2024

Hej Jørn,

Tak for din anmeldelse! Den er vi utrolig glade for!

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice. Lige den hjælp vi skulle bruge ifm. bytning. Strak sig langt for vores skyld

8 stycznia 2024
Opinia niezależna

Hej Dennis,

MANGE tak for din anmeldelse! Jeg stikker kundeservice-teamet en stor HIGH-FIVE!

Vi ses på li-ning.dk !

Mega tilfreds

27 grudnia 2023

Hej Relisa,

Mange tak for din anmeldelse af li-ning.dk ! Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med at handle dit badmintonudstyr hos os!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen!

Hurtig expedition.

Hurtig expedition.
Gode produkter.
Vil handle der igen,

25 listopada 2023

Hej Uffe,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at behandle en ordre fra dig igen på et senere tidspunkt.

Utrolig hurtig levering

24 listopada 2023

Hej!

Mange tak for din dejlige 5 stjerne!

Vi gør alt hvad vi kan for at få vores ordre sendt afsted hurtigst muligt. Vi håber på at se dig igen på li-ning.dk - og måske slå rekorden ;-)

Der er mange ting og vælge imellem

Der er mange ting og vælge imellem
Og det er god pris.
Og gode ting.🤩

1 listopada 2023

Hej Tobias,

Vi er glade for, at du kan lide at handle hos os. Tusind tak for at du gjorde dig tid til, at skrive denne anmeldelse!

Hurtig og god service

25 września 2023

Hej Tine!

Mange tak for dine 5 stjerner!

Enormt hurtig respons

Enormt hurtig respons. Men stol ikke på størrelsesguide for sko :-).

25 września 2023

Hej Peter,

Tak for dine 5 stjerner!

Du har "desværre" ret i at vores skoguide kan være lidt afsporet, da den henvender sig til nogle modeller og at de nye falder lidt uden for kategori. Vi kigger på den ASAP!

God hjemme side

God hjemme side. Og et godt produkt.
Deres outlet er bare med de vildeste priser.

30 sierpnia 2023

Hej Lars,

Tak! Vi er glade for at vores hårde arbejde med hjemmesiden falder i din smag.

Oceniono na 5 z 5

Vi har købt klubtøj til Horsens…

Vi har købt klubtøj til Horsens squashklub. Og alt spille maks. lige fra start til slut, samt de er super hurtige. Kvaliteten er også i top.

28 sierpnia 2023

Hej Jess,

Vi er meget glade for dine fine ord og at vi kunne hjælpe hjælpe til i Squashverdenen også!

Vi står klar til at hjælpe jer igen i fremtiden!

snabb service

bra grejer o snabb service

28 sierpnia 2023

Hej Olof,

Tack så mycket för din fina 5-stjärniga recension.

Med vänliga hälsningar,

Nemt

Nemt, hurtigt og god kvalitet

27 sierpnia 2023

Hej Thomas,

Tak for dine flotte 5 stjerner!

Daniel Roland, Li-Ning

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej