Lexenvide Recenzje 14

3,3

3,3

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Po tygodniu odebrali dostęp do…

Po tygodniu odebrali dostęp do konta...brak dostępu do pieniędzy i kogokolwiek z tej firmy...na moich urządzeniach firmą lexenvide.com wysyła błąd 404 not faund...uważajcie to naciągacze!!!!

19 sierpnia 2025

Weydmann Jan

Weydmann Jan

Zarejestrowałem się na platformie my, lexenvide na początku lipca 2025r.
Otrzymałem numer konta handlowego i pomoc stałego analityka finansowego.
Do połowy sierpnia 2025r. byłem zadowolony z inwestowania na platformie lexenvide i współpracy z analitykiem finansowym.
14 sierpnia 2025, po zasileniu konta handlowego większą kwotą pieniądza zostały zablokowany wszelkie kontakty z analitykiem i platformą lexenvide.
Jestem zaskoczony takim obrotem sprawy.
Czuję się oszukany.
Jak to możliwe , że dobra współpraca z platformą Lexenvide została nagle, bez ostrzeżenia zerwana?

2 lipca 2025

Firma jest w porządku

Firma jest w porządku. Podobał mi się sposób obsługi klienta, ale mogliby pracować szybciej. Jeśli się nie spieszysz, warto się do nich zwrócić. Będę śledzić ich postępy.

21 czerwca 2025

Witaj Józefa Szczepańska,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Doceniamy Twoje zaufanie i cieszymy się, że współpraca z platformą Lexenvide była dla Ciebie pozytywna. Nasz zespół będzie nadal ciężko pracował, aby zapewnić użytkownikom stabilne, wydajne i profesjonalne wsparcie.

Lexenvide.

Firma pomogła mi w wyborze produktu…

Firma pomogła mi w wyborze produktu ubezpieczeniowego. Wszystko zostało wyjaśnione w przystępny sposób, uwzględniono moje oczekiwania. Czuć troskę o klienta. Jestem bardzo wdzięczny za indywidualne podejście i sprawność działania.

5 czerwca 2025

Witaj Felicyta Kowalczyk,

profesjonalizm i indywidualne podejście

Pracownicy firmy wykazali wysoki poziom profesjonalizmu podczas rozwiązywania mojego problemu. Wszystko zostało zorganizowane sprawnie i szybko

25 maja 2025

Witaj Dominik Pawłowski,

Lexenvide.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (14 recenzji)