lewaofsweden.com Recenzje 76

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mycket goda smaker. Smart med ”starter packet” för att hitta sin favorit. Än sålänge är det spearmint för mig. Dock lämnar prillan ibland tygräster eller dylikt under läppen efter att man tar ut den.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, trevlig kundtjänst. Otroligt jäkla god smak på prillorna, smaken upplever jag håller i 2-3 timmar. Perfekt för att dämpa sötsuget när man sitter och kodar, och man slipper dricka en ma... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

World's first functional pouches designed to enable anyone, anywhere, anytime.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Ja min sambo e mycket nöjd som tycker…

Ja min sambo e mycket nöjd som tycker bra om LEWA

12 grudnia 2025

Hej Elise,

Väldigt kul att höra att sambon din är så nöjd!:)

God fortsättning & gott nytt år på er båda!
/Adam

Snabb leverans,
Och bra produkter såklart!😊

15 grudnia 2025

Hej Tobbe!

Stort tack för ditt fina omdöme - så roligt att läsa!:)

God jul & gott nytt år!

Snus påsarna går sönder

Snus påsarna går sönder

11 grudnia 2025

Hej Haci,

Stort tack för att du tog dig tiden att höra av dig till oss - såhär ska det såklart inte vara.

Du får jättegärna maila ditt ordernummer och bilder på portionerna till oss på info@lewaofsweden.com så kan mina kollegor undersöka saken närmare och hantera ersättning till dig:)

Fantastiskt bra.

Fantastiskt bra.
Köpte en dosa som påsarna var öppna på en sida. Mejlade dom och fick svar snabbt, så en ersättnings dosa är på väg.

20 listopada 2025
Opinia niezależna

Hej Patrik,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Glad att vi kunde hjälpa dig:)

Må bäst!

Oceniono na 2 z 5

Leverans fungerade bra men produkten…

Leverans fungerade bra men produkten var inget för mig

2 listopada 2025

Hej Jessica,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme - jag tar din feedback vidare till teamet:)

Adam

Oceniono na 5 z 5

Bra produkter och snabb leverans

Bra produkter och snabb leverans. Bra smaker var bara jordgubb och vanilj som lämnade lite mer att önska enligt mig.

28 października 2025

Hej Filip,

Stort tack för ditt fina omdöme, så kul att höra att du gillar våra smaker!:)

Mycket nöjd

Snabb leverans, många o goda smaker för liten peng

29 października 2025

Hej Mia,

Stort tack för din fina recension - kul att du vart så nöjd med både produkter och leverans:)

Oceniono na 1 z 5

Produkterna har en beska som ör…

Produkterna har en beska som ör oangenäm.

30 października 2025

Hej Micke,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!
Under september uppdaterade vi samtliga våra recept just för att ta bort beskheten - om du inte hunnit testa våra senaste produkter får du gärna maila in till info@lewaofsweden.com så kan mina kollegor hjälpa dig vidare.
Jag ser till så att detta kommer vidare till vår produktavdelning också:)

Önskar dig en fin helg!

Oceniono na 3 z 5

Leveransen var kanon

Leveransen var kanon, inget att klaga på.
Smakerna däremot har blivit alldeles för söta.
Och 100mg har försvunnit helt.
Starkaste är nu 50mg.

30 października 2025

Hej Peter,

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension!
Vi tar med oss din feedback vidare till teamet på produktutvecklingen:)

Dålig

Dåligt dåligt dåligt

29 października 2025

Hej Ammar,

Detta var ju ingen rolig morgonläsning - du får gärna utveckla vad det var som du upplevde som dåligt, eller maila direkt till oss på info@lewaofsweden.com så är jag säker på att vi kan hjälpa dig med vad det än kan tänkas vara:)

/Isak

Oceniono na 5 z 5

Jag har testat Lewa prillor förr

Jag har testat Lewa prillor förr. Gillade inte det det var torrt och smaklös. Men nu beställde jag 8 doser Jag måste säga att detta är ett mäster verk. Har slutat snusa med dessa. Supergoda smaker.

23 października 2025
Opinia niezależna

Hej Memmo!

Detta gjorde oss väldigt glada av att läsa - stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett sådant fint omdöme!

Bästa,

Felleverans

Jag hade beställt två stockar men fick bara två dosor levererade, det räckte med ett Mail så rättades felet till. :)

8 sierpnia 2025

Hej Peter,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme - härligt att höra att det gick att lösa vår lilla blunder så snabbt!:)

Öppna prillor, defekta varor

Ett stort antal prillor var öppna i sömmen i varje dosa jag öppnade, vilket resulterade i att jag var tvungen att kasta ungefär en fjärdedel av alla prillor jag köpte. Bra produkt i övrigt men knappast värt att köpa när så stor andel är defekt.

Uppdatering: blev kontaktad av LEWA och fick min order skickad en gång till som kompensation. Mycket trevligt och tillmötesgående bemötande, så har ändrat omdömet till 5/5.

1 czerwca 2025

Hej Marcus,

Beklagar att detta inträffat - såhär ska det självklart inte gå till.
Maila gärna in till oss på info@lewaofsweden.com så ska vi genast undersöka saken och hitta en bra lösning.

Oceniono na 5 z 5

För mig blev Lewa ”räddningen”

För mig blev Lewa ”räddningen”. 2023 var jag alltid trött och led av smärta i munnen pga svår muntorrhet. Efter att ha provat både receptfritt och det tandläkare rekommenderat utan resultat, upptäckte jag Lewa av en slump. Trots att Lewa inte marknadsförs som medicinskt, har min munhälsa idag nästan helt återställts och jag är nu 95 % smärtfri 😊

10 września 2025

Hej Maria,

Wow vilken underbar läsning!
Du har helt rätt i att vi inte marknadsför LEWA som en medicinsk produkt, utan som ett kosttillskott, men vi blir såklart hur glada som helst av att läsa om hur din munhälsa är så kraftigt förbättrad!
Håller tummar och tår att det håller i sig🙏

Funkar bra.

9 września 2025

Hej Malin,

Stort tack för ditt fina omdöme🤗

Oceniono na 5 z 5

Jag kontaktade er då ni råkade skicka…

Jag kontaktade er då ni råkade skicka fel vara i en beställning som jag gjorde. Jag fick en snabb återkoppling där ni skickade ut varan samt bjöd på några extra. Supertacksam för fin service!

1 marca 2025

Hej Sussi,

Vi är lika tacksamma för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme - härligt att höra att vi lyckades åtgärda felet snabbt!:)

Bra produkter

Produkterna smakar bra och gör det de ska i form av energikick, smidigt om man inte kan/vill dricka kaffe.

4 września 2025

Hej Marina,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi håller såklart helt med om att produkterna smakar bra och att det är ett perfekt alternativ till kaffet:)

Leva Burn

Har köpt Leva Burn flera gånger och är supernöjd. Snabb och smidig leverans.

2 września 2025

Hej Susanne,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att du är så nöjd och att du gillar vår storsäljare Burn🔥

Oceniono na 5 z 5

Älskar produkterna utan nikotin och…

Älskar produkterna utan nikotin och tobak! Smakar gott och ger mig energi. Lätt att navigera på hemsidan och snabb leverans. Toppen!

9 września 2025

Hej Linn,

Wow vilket härligt omdöme, stort tack för det!
Vi blir alltid så glada av att läsa recensioner likt dessa:)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej