Aanrader!
Ik kom al jaren iedere 3-4 weken bij Levena voor mijn nagels te voorzien van gelnagellak en dat tot grote tevredenheid. Simone is vakkundig, werkt hygiënisch en gebruikt goede producten. Absolute aanrader!
Bij Levena Beauty & Care staat het verbeteren van uw huid centraal. Omdat iedere huid uniek is, stellen wij specifiek voor uw huid een schoonheidsbehandeling samen om zo het beste resultaat te behalen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in PMU (Permanente Make-up) en Derma-needling. Levena Beauty & Care staat voor kwaliteit en klantgerichtheid, en dat merkt u aan al onze behandelingen.
Voorstraat 10, 4793EV, Fijnaart, Holandia
Uitstekende Behandeling en Service!
Simone is een ontzettend vriendelijke, kundige dame die duidelijk weet waar ze het over heeft. Ze werkt heel nauwkeurig en netjes. Mijn gellak zit er een tijdje op en het is zo mooi strak erop gezet, ik ben blij met het resultaat. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en persoonlijke aandacht op gebied van schoonheid

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Ik ben zeer tevreden! Ik kom al jaren hier
Ik kom iedere 6 weken voor een gezichtsbehandeling en heb mijn wenkbrauwen laten tatoeëren. Heel erg tevreden ben ik met het resultaat

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Ik ben heel blij met m'n wenkbrauwen.
Ik ben heel goed geholpen en ze kijkt heel goed welke kleur het beste bij je past.
Het is echt een aanrader.
Ben zeer tevreden

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Ik kom er al 13 jaar en ben nog steeds meer dan tevreden. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen. Ze is enorm kundig, je staat als klant centraal en ze heeft nog de persoonlijke touch waardoor je een enorm prettig gevoel hebt. Er worden top producten gebruikt. Van nagels en pedicure naar speciale gezichtsbehandelingen en permanent make up alles is perfect, goed verzorgd en enorm professioneel

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Ik heb permanete wenkbrauwen laten zetten en is kundig aangebracht. Goede begeleiding ontvangen, zeker aanrader voor dames die permanente wenkbrauwen wil laten zetten.

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Je krijgt goed advies op je vragen.
Behandelingen worden professioneel en goed gedaan
Resultaten zijn mooi en goed

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Ik kom al 10 jaar bij Levena Beauty & Care. Altijd goede service, hier is nog echt aandacht voor de persoon. Ze werkt met fijne producten en de kwaliteit van de gelnagels is super!

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
De behandeling is erg plezierig. Ik ken Simone al een tijdje. De klik is er. Vandaar de sterren.

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid. Altijd met mooi gelakte nagels naar huis

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Zeer kundige schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Kom hier al jaren naar volle tevredenheid. Voor o.a. nagels en PMU.

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Ik ben echt al jaren klant bij Simone en hoop ook nog heel erg lang bij deze vakvrouw over de vloer te komen.
Zowel voor mijn nagels, als voor PMU of een schoonheidsbehandeling; ze heeft een zeer hoog professioneel gehalte.

Odpowiedź od Levena Beauty & Care
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.