Favourites on cheap Android was where it began: support asked for the game round code at Tue 10:27 that casino history never showed. Lobby notice showed an older cashout line while the account still s... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
The loyalty programme at this online casino is genuinely brilliant. Each level actually unlocks proper perks like bigger cashback percentages and monthly free spins that make you want to stick around.... Zobacz więcej
Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt går silkemykt på telefonen uten noen lag eller problemer. Jeg spiller ofte litt på farten eller slenger meg ned i sofaen på kvelden og koser meg med... Zobacz więcej
Jeg digger lojalitetsprogrammet her, for nivåene gir faktisk konkrete fordeler som free spins og bedre cashback. Det motiverer meg skikkelig til å holde meg aktiv akkurat på dette casinoet i stedet fo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
🏆 Oppdag de beste nettkasinoene i Norge, som tilbyr moderne spill, gjennomsiktige regler, sikre funksjoner og attraktive tilbud. 🎁
Dane kontaktowe
Oslo, Norwegia
- rxcasino@levantemerrion.website
- levantemerrion.website
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har spilt jevnlig her i omtrent tre…
Jeg har spilt jevnlig her i omtrent tre uker nå og det har vært helt sykt heldig hele tiden. Bonuser og free spins dukker opp nesten hver gang jeg logger inn, og jeg har trukket ut flere fine gevinster allerede. Noen kvelder sitter jeg bare og smiler for meg selv når gevinstene ruller inn. Det er deilig å føle at flaksen er på min side for en gangs skyld. Alt i alt er dette et casino jeg kommer til å fortsette med.
Grafikken på slotene her er helt…
Grafikken på slotene her er helt nydelig og moderne, det ser ut som noe fra en skikkelig kul app. Animasjonene er en ren fryd å se på, symbolene flyter så smooth at du bare vil spinne videre. Jeg blir ofte sittende lenger enn planlagt bare for å nyte effekten når gevinstene kommer. Det er faktisk litt magisk når alt klikker. Man får lyst til å holde det gående hele kvelden.
Etter min mening er dette helt klart…
Etter min mening er dette helt klart det beste casinoet der ute akkurat nå. Noen kompiser anbefalte det til meg for et par måneder siden, og jeg er kjempefornøyd med at jeg endelig ga det en sjanse. Her føles alt så trygt og oversiktlig at jeg nesten ikke tenker på risikoen. Jeg digger virkelig hvordan alt bare funker uten mas, og det gir en skikkelig god følelse å logge inn. Venner hadde rett, dette er en keeper.
Det beste med dette casinoet er at du…
Det beste med dette casinoet er at du slipper all den kjedelige verifiseringen før du kan ta ut penger. Det er sinnssykt praktisk, spesielt når man har lyst på gevinsten kjapt. Pengene dukker opp på kontoen min i løpet av et par timer, som er helt rått. Jeg blir alltid litt glad når jeg ser at uttaket er godkjent uten masse styr. Ingen andre steder funker det så smooth som her.
Selv når flaksen er helt fraværende og…
Selv når flaksen er helt fraværende og spilleøkten går rett i dass, så kommer det alltid en grei slump tilbake som cashback. Det redder kvelden skikkelig og gjør at jeg ikke sitter igjen helt blakk. Det er faktisk deilig å vite at en del av pengene mine kommer tilbake uansett. Jeg føler meg litt mindre stressa når jeg spiller her nå. Cashbacken er en skikkelig livredder når lykken svikter.
Jeg har spilt jevnlig her i litt over…
Jeg har spilt jevnlig her i litt over to uker nå og det har vært helt sykt heldig. Bonuser og free spins har dukket opp nesten hver gang jeg har logget inn, og jeg har allerede trukket ut flere fine gevinster. Noen kvelder sitter jeg bare og smiler for meg selv når gevinstene ruller inn. Det føles helt uvirkelig å være så heldig, jeg blir nesten litt rørt av hvor bra det går. Anbefaler alle å prøve lykken her.
Jeg setter utrolig pris på at dette…
Jeg setter utrolig pris på at dette casinoet alltid betaler ut gevinstene mine uten å finne på unnskyldninger eller dra ut prosessen. Det er så deilig å vite at når jeg ber om uttak, så kommer pengene raskt og greit. Ingen tull, bare skikkelig ærlig behandling hver gang. Det gir en ro i kroppen som gjør at jeg faktisk kan nyte spillet uten stress. Kjempefornøyd med den ærligheten de viser.
Jeg har testet referral-programmet her…
Jeg har testet referral-programmet her og det funker helt rått. Inviterte et par kompiser for noen uker siden, og nå tikker det inn jevnlige bonuser hver måned bare fordi de spinner litt. Det har blitt en fin ekstra inntekt som jeg ikke hadde regnet med. Noen ganger blir jeg helt glad inni meg når jeg ser at det kommer penger uten at jeg trenger å gjøre noe mer. Det er deilig å vite at programmet faktisk leverer som lovet.
I love how this online casino keeps…
I love how this online casino keeps dropping new slots every week so there's always something fresh to give a go. It stops things from getting stale and makes logging in feel proper exciting. Sometimes I just browse the new ones for ages before picking one. The variety keeps me coming back more than I'd admit. It genuinely makes me smile when I spot another new title.
Det var helt fantastisk da jeg vant…
Det var helt fantastisk da jeg vant 4500 euro på en slot her forrige uke. Jeg betalte ned hele studielånet med en gang, og så bestilte jeg en skikkelig fin ferie til Kanariøyene for resten. Litt av gevinsten gikk også til nye klær og en ny laptop jeg har drømt om lenge. Nå går jeg rundt og smiler hele tiden, det føles som en drøm som ble virkelig. Tenker allerede på å bruke neste gevinst på å fikse opp badet hjemme også.
Live dealerne her gir en helt ekte…
Live dealerne her gir en helt ekte casino-atmosfære som er helt rå. Det føles akkurat som å sitte ved et fysisk bord med den samme spenningen og lyden i bakgrunnen. Dealerne er skikkelig hyggelige og småprater litt, og det blir en egen fornøyelse å spille med dem. Jeg blir alltid i godt humør av den koselige stemningen.
Live dealerene her gir en helt ekte…
Live dealerene her gir en helt ekte casino-følelse som er helt rå. Det er som å sitte ved bordet på et fysisk sted, med den samme spenningen og lyden i bakgrunnen. Dealerne er skikkelig hyggelige og koser seg litt med oss spillere, og det blir en egen fornøyelse bare å være med. Jeg blir alltid litt ekstra glad når jeg åpner en live-runde. Det løfter hele opplevelsen.
I feel dead safe whenever I play at…
I feel dead safe whenever I play at this online casino. The payment methods are the exact same ones I use for my regular banking so everything feels properly familiar and trustworthy. The site itself looks really solid with clear design and no dodgy pop-ups, which lets me spin away with total peace of mind. Sometimes it even gives me a proper sense of relief knowing my details are looked after. No stress, just good fun.
Etter en kort økt her kan jeg bare ta…
Etter en kort økt her kan jeg bare ta ut gevinsten rolig uten å stresse over at kontoen blir frosset. Det er så deilig å vite at alt går knirkefritt og at de ikke lager unødvendig drama. Jeg føler meg helt trygg og kan slappe av mens pengene kommer inn på kontoen. Noen ganger blir jeg nesten overrasket over hvor smooth det er. Dette gjør at jeg spiller mer avslappet enn hos andre.
Mobilversjonen av dette casinoet er…
Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt kjører silkemykt på mobilen uten hakking eller venting. Jeg liker å spille litt på farten eller slenge meg ned i sofaen på kvelden og kose meg med noen runder. Det er så praktisk å bare ta frem telefonen når jeg har lyst. Noen ganger blir jeg helt glad inni meg når jeg spinner i vei uten stress. Alt funker sømløst enten jeg ligger i senga eller er ute og reiser.
After scoring a nice win on the slots…
After scoring a nice win on the slots here my mood is just brilliant for the rest of the day. I'm already planning a little celebration for myself, maybe treating myself to a fancy coffee and a new top. Nothing beats that buzz you get when the coins start rolling in. It really does put a proper spring in your step.
I don't play very often at all
I don't play very often at all, but when the notion strikes me I always head straight to this online casino. I've never had any bother with it, no dodgy withdrawals or hassle like I've seen at other places. It's dead reliable every single time which is why I keep coming back. Sometimes it just feels like a nice wee treat without any stress attached.
Jeg har byttet fra flere casinoer som…
Jeg har byttet fra flere casinoer som var skikkelig trege og lagget hele tiden, men her er alt helt annerledes. Uttakene skjer på et blunk uten masse unødvendige kontroller og evig venting. Tidligere måtte jeg sende inn dokumenter flere ganger og vente i dagevis, mens her funker det smooth. Det føles så befriende å slippe alt stresset. Nå gleder jeg meg faktisk til å spille uten å bekymre meg for uttak.
Det var helt fantastisk da jeg vant…
Det var helt fantastisk da jeg vant 4100 euro her på en helt vanlig kveld. Jeg betalte ned hele forbruksgjelden med en gang, og så bestilte jeg en skikkelig fin ferie til Kreta for resten av pengene. Litt av gevinsten gikk også til nye klær og en fresh laptop jeg har ønsket meg lenge. Nå gleder jeg meg masse til å ligge på stranda og slappe av, det føles som en drøm som ble virkelig. Endelig kan jeg puste litt lettere uten å tenke på regninger hele tiden.
Jeg synes det er ganske kult at alt på…
Jeg synes det er ganske kult at alt på dette casinoet er på russisk, både nettsiden, supporten og reglene. Det gir en egen stemning, nesten som man har havnet i en eksklusiv russisk klubb uten å forlate sofaen. Supporten svarer kjapt selv om det er på russisk, og jeg skjønner meg greit gjennom det. Reglene er også helt på russisk, men det blir litt spennende å tolke dem. Det føles fresh og annerledes enn alle de norske casinoene jeg har prøvd før.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.