LetyShops Recenzje 15 465

4,0

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 173 recenzji, recenzenci mieli wspaniałe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z obsługi klienta, która jest szybka, pomocna i profesjonalna w rozwiązywaniu problemów. Użytkownicy chwalą również aplikację, uznając ją za intuicyjną, bezproblemową i oferującą duży wybór sklepów oraz promocji. Niektórzy ludzie byli jednak niezadowoleni z naliczania zwrotów gotówki, zgłaszając problemy z ich brakiem lub odrzucaniem, zwłaszcza przy większych kwotach zakupów. Pojawiły się również opinie o błędach w aplikacji, szczególnie podczas płatności, oraz o tym, że część zwrotów nie nalicza się automatycznie.

O czym najczęściej mówią ludzie

Refund

Ludzie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z refundacjami. Wielu konsumentów docenia możliwość odzyskania... Zobacz więcej

Customer service

Użytkownicy opisują pozytywne interakcje z obsługą klienta. Klienci chwalą szybką i skuteczną pomoc,... Zobacz więcej

Application

Klienci konsekwentnie zgłaszają pozytywne doświadczenia z aplikacją. Wielu użytkowników chwali jej łatwość... Zobacz więcej

Website

Klienci dzielą się niejednoznacznymi opiniami na temat strony internetowej. Wielu konsumentów chwali szeroki... Zobacz więcej

Payment

Klienci mieli niejednoznaczne doświadczenia z płatnościami. Wielu zgłaszało, że cashback pojawia się bez... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Letyshops jest super opcją dla wszystkich kupujących przez internet. Korzystam regularnie z cashbacku z letyshops i polecam każdemu. Bardzo rzadko zdarzają mi sie małe problemy z anulowaniem cashbac... Zobacz więcej

Na początku świetnie - cashbacki się naliczamy, można było coś odzyskać. Od około 8 miesięcy część cashbacków się nie nalicza. Tylko z ostatniego miesiąca: 3x Allegro, 2x empik, decathlon. Przekierowa... Zobacz więcej

Super serwis, cashback na czas, można zarobić pieniądze za zwykłe zakupy, jakie zawsze się robi. Aplikacja działa bez zarzutu, a serwis pomocy zasługuje na maksymalną ilość punktów. Odpowiedzi są bard... Zobacz więcej

Robiąc zakupy przez aplikację LetyShops można zaoszczędzić trochę pieniędzy. Z wypłatą zgromadzonej sumy nie ma żadnych problemów. Zgromadzone pieniądze przelali mi w ciągu jednego dnia. W przypadku n... Zobacz więcej

1. Cashback

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

LetyShops is a cashback service. The customers of our company can return up to 30% of their spending.

4,0

Dobra

15 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Szybkie rozwiązanie problemu

Ostatnio miałam problem z naliczeniem cashbacku z jednego sklepu, Pani Oleksandra okazała się pomocna i przesympatyczna! Szybko rozwiązała owy problem. Przemiła obsługa klienta, szczerze polecam!

28 listopada 2025

Szybkie akceptacje cashbacku, fajnie że minimalna kwota to 20 zł

21 listopada 2025

Rewelacyjny serwis

Rewelacyjny serwis! Mila obsluga, szczegolnie support. Pani pomogla bez wiekszych problemow przy tym zachowujac charyzme oraz profesjonalizm :)

23 listopada 2025

Dziękujemy. Bardzo się staramy🥰

Pieniądze nie pojawiają się a jeśli już to są pomniejszone około 3-4 razy

Cashback nie pojawia się terminowo a jeśli coś wpadnie to w sumie kilku, kilkudziesięciu groszy.
Jeśli Allegro daje 1,87% a zakup wynosi 261,49x0,0187=4,89 a dostaję0,0 albo z opóźnioną datą zakupu około 0,30
22,10 zrobiłem następny zakup za 189,99 też nic nie dostałem

20 października 2025

Cześć!

Cashback pojawia się na podstawie danych otrzymanych od partnerów. Jeśli on się nie pojawił, to znaczy, że coś wywarło na to wpływ.

Także prosimy zwrócić uwagę, iż w tym sklepie są różne stawki na różne kategorie towarów.

Napisz do nas na help@letyshops.com, żebyśmy mogli sprawdzić sytuację i pomóc.

zrobiłem kilka zakupów i zero zwrotu

zrobiłem kilka zakupów i zero zwrotu, wcześniej działało. W dupy z takim serwisem. Usunąłem konto i nie zamierzam korzystać, każdego zniechęcę do LetyShops!

26 października 2025

Cześć!

Szkoda, że masz taką opinię, gdyż zawsze staramy się pomagać naszym użytkownikom:(

niektóre cashbaki się n3/5aliczają same

niektóre cashbaki się naliczają same, a niektóre trzeba samemu wypełniać, dodatkowo nie rozumiem czemu nie można używać polskich znaków, skoro mam tak na nazwisko to mam tak a nie inaczej, totalny brak szacunku

15 października 2025

Cześć!

System płatniczy akceptuje tylko litery łacińskie, ponieważ jest to system międzynarodowy:)

Dzień dobry.

Dzień dobry.
Chcę wypłacić cashback przez transfer z banku i wiecznie komunikat : błąd, niewłaściwy znak… przestałam już używać polskich znaków.
Proszę o odpowiedź LetyShop

15 października 2025

Cześć!

Chętnie pomożemy. Prosimy napisać do nas na help@letyshops.com

Scam

Scam, nie polecam. Zrobiłem zakupy i cashbacku brak.

2 października 2025

Cześć, Filipie!

Widzimy, że nasz specjalista się z Tobą skontaktował i sytuacja została już rozwiązana:)

Brak cashback powyżej 1000 PLN nigdy…

Brak cashback powyżej 1000 PLN nigdy nie został uznany i wypłacony a miałem takich zakupów ponad 20 więc coś jest nie tak , podejrzewam już że ktoś podkrada środki z moich zakupów tylko nie mam możliwości sprawdzenia tego w żaden sposób.

30 września 2025

Cześć!

Działamy uczciwie i nie podkradamy środków.

Prosimy napisać do nas na help@letyshops.com, żebyśmy mogli sprawdzić sytuację i pomóc.

Ciagly problem z Cashbackiem

Ciagly problem z Cashbackiem, po co wspolpracowac ze sklepami ktore nie chca go wyplacac. A wymowki typu "naruszenie regulaminu kupna badz sklepu" .... To sa tylko wymowki. Za zamowienie na okolo 23€ otrzymalam 0.04€ cashbacku. Czy tak ma byc? A wytlumaczenie - sklep nie wypłacił nam prowizji za Twoje zamówienie.... I tak caly czas. Jak sama nie zloze reklamacji transakcji to Letyshops udaje ze takowej nie bylo chociaz wchodze na strony przez ich aplikacje.

29 września 2025

Cześć!

Cashback pojawia się na podstawie informacji od partnerów. Jeśli on się nie pojawił, to znaczy, że coś wywarło na to wpływ.

Prosimy napisać do nas na help@letyshops.com. Z chęcią sprawdzimy sytuację.

jestem zadowolony

Ja osobiście jestem zadowolony. Za każdym razem kiedy zwrot się zgubił zawsze uzyskałem wsparcie i zawsze znalazło się rozwiązanie. Fundusze też ok jak się kupuje to początkowo małe kwoty później już z okresem używania zaczyna się robić lepiej. Ja osobiście polecam.

29 września 2025

Ogólnie przydatna aplikacja

Ogólnie przydatna aplikacja, na zwykłych zakupach można zebrać dodatkowe kieszonkowe. Nie zawsze dobrze nalicza albo nie odnotowuje cashback, ale można liczyć na wsparcie ze strony firmy.

24 września 2025

Podobnie jak u przedmowcy

Podobnie jak u przedmowcy, u mnie takze notoryczny problem z naliczaniem cashbacku. To nie na tym polega zeby 2 transakcje na 3 wymagaly "zlozenia wniosku", ktory finalnie czesto wymaga "rozpatrzenia" trwajacego kilka miesiecy, co zreszta tez nie gwarantuje powodzenia. Ich "pomoc" to zart, a po ktorejs z kolei zagubionej transakcji odechciewa sie o to walczyc dalej... i chyba o to im w tym wszystkim chodzi. Ja rowniez uwazam ze bardzo chetnie "gubia" te wyzsze cashbacki, gdyby bylo inaczej to nawet szkoda byloby mi czasu na skladanie smiesznych "wnioskow" i ostrzeganie tu kogokolwiek. Poczatkowo zdarza sie to rzadziej, a wyplata srodkow nastepuje stosunkowo szybko, natomiast odnosze wrazenie ze im dluzej z tego korzystam tym jest to trudniejsze i srodki do wyplaty zwyczajnie trudniej zebrac. Ja mam dosc.

29 sierpnia 2025

Cześć!

Są różne czynniki, które mogą wpływać na pojawienie się cashbacku np. naruszenie zasad sklepu lub zasad dokonywania zakupów z cashbackiem.

Jeśli cashback się nie pojawia, nie otrzymujemy prowizji. Więc jesteśmy zainteresowani, by zwrot pojawiał się automatycznie.

Prosimy napisać do nas na help@letyshops.com, żebyśmy mogli sprawdzić sytuację.

Bardzo dobra aplikacja

Bardzo dobra aplikacja do cashbacku. Korzystam od kilku lat i nie jestem zawiedziony. Osoby którym poleciłem aplikacje są zadowolone i używają jej do dziś.

16 września 2025

Super aplikacja .

Super aplikacja .
Super support pomagają bez problemu z wszystkim i rozwiązują szybko problem .
Super pomysł na oszczędzanie na zakupach .

15 września 2024

Polecam Letyshops

Korzystam z LetyShops już od dłuższego czasu. Polecam gorąco. I tak człowiek kupuje, a mam możliwość odzyskania części pieniędzy. Gdy cashback się nie pojawi albo zostanie źle naliczony support szybko i sprawnie pomaga.

7 listopada 2024