1 ster is echt te veel. Bestelling na 3 maanden nog niet ontvangen, uiteraard is de betaling wel geincasseerd. Op emails wordt niet gereageerd. Conclusie: bestel hier niets!?!!
Zobacz, co mówią recenzenci
Oplichters meer kan ik er niet over zeggen! Hallo iedereen! Bedankt dat u contact met ons opneemt, Wat betreft uw verzoek, helaas kunnen we de bestelling niet annuleren omdat deze al is... Zobacz więcej
Eind september een jas besteld. Tot op heden niks ontvangen. Meerdere emails gestuurd. Slechts 1 keer gereageerd met tracking informatie. De status is sinds 30 september niet veranderd. Dramatische... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Helaas ben ik er ook ingetrapt
Helaas ben ik er ook ingetrapt. Heb wel aangifte gedaan.
Oplichters
Jas gekocht! Betaald maar niet binnen. 2 mnd geleden. Site is niet meer bereikbaar ! Oplichters
Dezelfde ervaring
Dezelfde ervaring, in een impuls tegen beter weten in , een jas gekocht voor € 49,95. Vele mails gestuurd en steeds weer zoet gehouden met de mededeling de track and trace in de gaten te houden. De jas is nooit aangekomen en het geld is weg. Oplichters!!!
Oplichters via Instagram
Oplichters via Instagram
Jas besteld op 28/09 , nog steeds geen levering en geen antwoord meer , site onbereikbaar
Ik ben er jammer genoeg ook ingetrapt
Ik ben er jammer genoeg ook ingetrapt. Inderdaad om je rustig te houden, sturen ze je een mail. Met onderstaande tekst:
Hallo iedereen!
Dank u voor uw contact met ons, Wat uw bestelling betreft, na verificatie, is het verzonden en is het momenteel in transit. U kunt de bestelling direct op onze website volgen
Onze standaard levertijd is 7-12 dagen, maar als gevolg van de toename van online bestellingen wereldwijd, zal er een kleine vertraging in de levertijd, maar wees ervan verzekerd dat wij ons best doen om uw bestelling te verzenden in een tijdige wijze.
Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Wij wensen u veel succes,
Het klantenserviceteam
Je jas krijg je niet, het geld is dus ook weg. Ga dit ook melden, en hoop dat hier wat aan gedaan kan worden!
NIET BESTELLEN BIJ LERAVA!!
NIET BESTELLEN BIJ LERAVA!!! Ruim twee maanden geleden een Tommy Hilfiger jas gekocht, maar nog steeds niets ontvangen.
Oplichters meer kan ik er niet over…
Oplichters meer kan ik er niet over zeggen!
Hallo iedereen!
Bedankt dat u contact met ons opneemt, Wat betreft uw verzoek, helaas kunnen we de bestelling niet annuleren omdat deze al is verwerkt en verzonden voor verzending, Als u het artikel niet langer wilt, kunt u het retourneren voor een terugbetaling.
Wij wensen u veel succes,
Klantenondersteuning
Jas eind september besteld!!
Via instagram kwam ik een Tommy…
Via instagram kwam ik een Tommy Hilfiger jas tegen voor 49,95.. Leuk ding en ik ben verleid tot een impuls aankoop. Geen jas, geld weg….🥲
Hier helaas hetzelfde verhaal
Hier helaas hetzelfde verhaal. Ook de jas besteld. Reactie op mijn mail hetzelfde als onderstaande.
Nooit iets kopen
Nooit iets kopen ! Zelfde verhaal hier . Ik wacht ook al een maand op de levering van de jas . De status van Track & Trace beweegt niet . Ik vrees ook voor het ergste . Kan je ergens klacht neerlegen tegen deze praktijken ?
Noooit iets kopen
Noooit iets kopen! Nooit ! altijd je geld weg . Ook in die jas getrapt. Ze antwoorden alleen maar hallo iedereen enz. Ze zijn 1 grote leugenaars . Maar wat je zaait zal je ooit ook oogsten . Dus ze komen vanzelf een keer aan de beurt
Scam alert
Gereageerd nav IG reclame, in een impuls " Tommy Hilfiger " jack gekocht. Voor €49,95. Kan eigenlijk niet voor die prijs....had het kunnen weten. Jack nooit opgestuurd. Bestelling wordt nog wel bevestigd en je krijgt nog een track en trace notificatie waar helemaal niets instaat..Bedenkelijk. Bedrijf adverteert weer met dezelfde jacks, voor dezelfde prijs maar nu zonder TH logo...:-))
Lang verhaal kort, zelfs een ervaren rot als ik stink er nog in. Vermijdt dit bedrijf als de pest en geef je geld dan nog liever aan een straatzwerver. Komt het nog goed terecht
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.