Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

The products are of good quality. But their internet site looks like a tech/wholesale site. The communications are really bad (informed me about a product has e new price) which was in my 'basket... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Onbetrouwbaar!!! Zij hebben mijn computer gehackt en toegang verschaft aan een gast die Ziyad al Qurashi noemt, en die zijn uiterste heeft gedaan dat ik mijn thesis niet afmaak en die mijn computer co... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Service. Met eerste gebruik micro sd card verdween card in toestel. Geprobeerd het kaartje er weer uit te krijgen. Dit gelukte op gegeven moment. Opening lag niet in lijn met card holder. Toestel op... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I have a Lenovo PC laptop. The camera stopped working. It took 5 weeks for Lenovo working along with my husband to correct the problem. I sent numerous messages asking for a new laptop which they igno... Zobacz więcej

1,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Anderhalf jaar geleden lenovo ideapad…

Anderhalf jaar geleden lenovo ideapad flex.gekocht.
Sinds vorige week scharnier,stuk gebeld met service Lenovo.alle gegevens door genomen. Nee helaas valt niet onder garantie.(?????)
Kon het laten repareren en na reparatie een nieuwe verzekering afsluiten van €229.00 die zijn echt gek.zo gaat Lenovo dus met klanten om.
Ik koop nooit een Lenovo meer.
Bagger merk !!!

26 września 2023

Chinese brol

Chinese brol. Nooit koop ik nog een Lenovo. Veel problemen gehad met hardware en software. Met als de kerst op de taart, heeft de harde schijf het deze week begeven. Terug lekker een HP gekocht, waar ik goede ervaring mee heb.

24 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Mijn fijne ervaring!

Ik wou even mijn ervaring delen met Lenovo & Digital River!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad.

Ik heb een monitor besteld [Y27f-30] en kwam heel snel al binnen wat erg fijn was alles zat goed verpakt ik sloot hem aan alleen helaas kwam ik erachter dat je soms hele lichte strepen door het scherm ziet lopen. Ik vondt dit erg hinderend dus ik heb als eerst contact opgenomen met Lenovo hele fijne meneer aan te lijn die samen met mij alles ging vast stellen en een document aanmaakte daarna verwees hij mij naar Digital River die beheerd de website etc. en de bestellingen dus ik heb de volgende dag Digital River gebeld en dat was ook een hele aardige meneer helpte ons heel fijn met ons probleem en heeft alles duidelijk uitgelegd bijv. hoe het proces ging. Ik kreeg dag er na een mailtje of ik foto's kon maken van het probleem en na 1/2 dagen kreeg ik weer een mailtje dat het was goed gekeurd en dat ik een vervanging kreeg (zelf voor gekozen) dus ik heb hem netjes teruggestuurd was helemaal niet lastig en email contact was heel erg fijn. Ik kreeg de vervanging best wel snel binnen en was helemaal top heb hem nu aangesloten en oprecht een hele fijne monitor alles werkt goed.

Dit is de beste ervaring die ik tot nu toe heb gehad met een webwinkel!

20 sierpnia 2023

VERTROUW LENOVO EN MEDION NIET

VERTROUW LENOVO NIET EN MEDION OOK NIET!

2 laptops gekocht van het merk Lenovo en beiden zijn na 2,5 jaar stuk gegaan. De laptops hebben beiden meer dan EUR 1000 per stuk gekost. Om de laptops te repareren ben ik door Lenovo doorverwezen naar de oplichters van Medion.

Ik heb 1 laptop naar Medion gestuurd en EUR 668,- betaald om een scherm (die het gewoon hoort te doen) te repareren. De reparatie heeft meer dan 2 maanden geduurd en het scherm heeft het nog geen 10 maanden gedaan. Vervolgens bel je naar de klantservice om navraag te doen over de reparatie en dan betaal je ongeveer EUR 14,- omdat je zo lang in de wachtrij staat en het een betaald telefoonnummer is.

Niemand aan de telefoon kan je uiteindelijk vertellen wat de status is. Uiteindelijk besloten te mailen naar zowel Medion als Lenovo. Meerdere mails gestuurd en uiteraard geen reactie.....

De service van Medion is net zo slecht, dan wel slechter dan Lenovo. Nadat je geholpen bent heb je het gevoel dat je bent opgelicht. Klantenservice is zeer onvriendelijk. Waarschijnlijk omdat ze alleen maar klachten krijgen.

Lenovo en Medion zijn onbetrouwbaar en absoluut niet aan te raden.

KOOP NOOIT EEN LENOVO LAPTOP!

17 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit, spyware en corrupte garantie.

Slechte kwaliteit, spyware en corrupte garantie.
Ik heb mijn laptop 2 jaar gehad en het was een ervaring...

1. Toetsen komen los en vallen uit het toetsenbord. De verlichting van de num-lock en shift-lock toetsen flikkeren (heel irritant).
Hard drive begon te falen.
(Ik vond persoonlijk dat het voor de prijs een slechte bouwkwaliteit was)

2. Er wordt data verstuurd naar Lenovo al had ik dit uitgezet. (Ook probeert hun software hele tijd een scan uit te voeren en voor hier iets mee te doen moet je extra betalen)

3. Ze komen hun garantie niet na en draaien rond de pot. Ze proberen gewoon hun garantie niet na te komen. Daarbuiten is hun service gewoon slecht.

22 września 2022

Allerslechtste klantenservice ooit

Allerslechtste klantenservice ooit. Als de 0 ster zou bestaan, zouden ze deze zeker krijgen. Al 4 dagen aan het bellen, uren in wacht om een factuur met BTW nummer te krijgen, dit blijkt een onmogelijke opdracht te zijn.

1 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Koop hier geen producten!

Koop hier geen producten, klantenservice ronduit schandalig. Mijn moederbord is kapot (heb mijn laptop net iets langer dan een jaar en heeft geen stoot- waterschade) maar valt niet onder de garantie omdat er een opklik-letter van een toets loszit... Daarnaast werkt de klantenservice / website enorm omslachtig en ze geven aan dat dit aan Covid-19 ligt (we zijn halverwege 2023, onzin dus!) Werkelijk ongelooflijk en ze doen er alles aan om het je zo moeilijk mogelijk te maken, schandalig!

31 maja 2023

This company is a scam

This company is a scam. Products are non-functional on arrival, customer support does not exist.

Bought a Yoga 14" laptop through the site. Should have supposedly come with Windows 11 Home, but the built in M.2 is empty. The system won't let you boot from USB so you get a brick. When you try to return, you must reset your password and the system won't accept it due to "unknown error". So you end up with a 1000€ laptop that is a door stop.

Unacceptable.

18 maja 2023
Oceniono na 3 z 5

Niet bestellen via hun website (verzonden via digital river)

Update; mailen/terugsturen via de website werkt niet. Je moet bellen. Na ~10 pogingen kreeg ik een zeer aardige mevrouw aan de telefoon, kon ik binnen drie dagen een pakket via postNL sturen, en kreeg ik een aantal dagen later bericht dat het geld wordt terug gestuurd. Prima oplost.

- - - - - - - - - - - -

Product goed ontvangen via DHL. Ik wil het echter graag retourneren (laptop niet naar wens) maar dit blijkt onmogelijk.

Het product wordt verzonden via Digital River, waarmee niet te communiceren is. Op mail wordt niet geantwoord (ik heb nu vijf verschillende emailadressen via website, chat, klarna), via de website krijg je geen response, en telefonisch neemt er niemand op.

Ik vrees dat ik hem niet terug gestuurd krijg.

Niet bestellen!

11 maja 2023

Terrible support, unreliable manufacture

Terrible support, and strong likelihood you will buy a product which will break within a year. I contacted customer support, and over the course of 1.5 months they offered little to no effort to help the problem. Refused to physically inspect the device, instead offering lacklustre attempts at diagnosing the problem over email. Finally, they insist the problem is probably out of warranty. Do not buy these laptops, it is a waste of money, and the company will not actually try to fix any problems which arise, they will do their best to weasel out of warranty support.

30 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Koop geen Lenovo! Hardware ondeugelijk gemaakt!

Laptops lijden onder verschillende problemen. Zo breken de scharnieren vaak af bij het scherm welke, volgens Lenovo zelf, niet onder garantie vallen. Je kunt hiervoor ruim €250,- afrekenen om het te laten repareren en vervolgens is het een half jaar later weer kapot. Lenovo wimpelt je actief af en weigert dit probleem met hun scharnieren (welke veel van hun laptops hebben!) te erkennen! Het gaat vooral om de Ideapad 5 met Ryzen processor. Koop geen Lenovo!!!!

30 marca 2023
Oceniono na 2 z 5

Service

gegeven moment. Opening lag niet in lijn met card holder. Toestel opgestuurd ter reparatie. Binnen garantietermijn. Lenovo oordeelde: Geen garantie vanwege mechanische sporen. Reparatie zou 210 Euro kosten. Dit niet laten doen. Toestel is 100 Euro duurder.

17 marca 2023

Waardeloze klantenservice!!!

Als je een laptop via de website van Lenovo koopt, dan word deze geleverd door een bedrijf dat Digital River heet. Zij zijn de leverancier en hebben echt de meest waardeloze helpdesk die er bestaat. Als consument koop je een laptop en blijkt later dat je er niks op kunt installeren, door een windows SE versie. Op de website zelf staan bij de betreffende laptop geen duidelijke uitleg dat je bij deze versie niks kan installeren. Als je dan de klantenservice belt voor informatie, krijg je meerdere keren iemand aan de lijn die amper Nederlands spreekt en je in een soort straattaal aanspreekt dat je pech hebt en dat je zelf onderzoek had moeten doen naar de diverse windows uitvoeringen. Ze sturen je meteen door daar de fabrikant of naar microsoft, maar denken totaal niet met je mee. Echt waardeloos!!! Zie ook alle andere reviews hier over de klantenservice. Eens maar nooit meer Lenovo!! Laat je niet verleiden tot hun producten, want als je iets wilt weten behandelen ze je als st***.

14 marca 2023

Zeer trage support

Laptop besteld. Ging allemaal goed alleen bij aankomst bleek het touchpad defect. Wachten nu al ruim 3 weken op een nieuwe.

20 lutego 2023
Oceniono na 3 z 5

Door Lenovo geleverde M8 4e generatie…

Door Lenovo geleverde M8 4e generatie tablet bevalt me zeer goed. Over de status van mijn bestelling werd ik door Lenovo zeer goed geïnformeerd. Het zeer zwakke punt is de verzending door UPS. Hoewel ik de hele dag thuis was, werd mijn pakketje zonder enige berichtgeving bezorgd bij een afhaalpunt in een ander dorp. En dit was niet de eerste keer.

6 lutego 2023

Klantendienst is waardeloos

De laptop is goed, maar de klantendienst is waardeloos (in België, maar er lijkt geen Trustpilot account te zijn voor lenovo.be). Ik vroeg voordat ik een bestelling plaatste een factuur met vermelding van het btw nummer van mijn zaak, voor een bestelling die wel onderhevig zou zijn aan btw. De verkoper zei me ook het btw nummer in te vullen in het extra adres veld. Maar dit nummer kwam uiteindelijk niet op de factuur. Na contact te hebben opgenomen met specifiek de klantendienst (die weigert om de factuur aan te passen naar de gegevens die ik bij de bestelling heb opgegeven). Ze weigeren de factuur aan te passen of te crediteren, om "veiligheidsredenen". Dit heb ik nog nooit met een bedrijf meegemaakt. Dan maar direct terug gemaild naar de verkoper, die mijn mails ondertussen niet meer beantwoordt. Het apparaat zelf werkt goed, maar kan het niemand aanraden als je ooit met de klantendienst moet spreken. Als bedrijf verwacht ik dat als ik betaal voor een product, ik er dergelijke service voor terug krijg. Kan op basis van de contacten hier niemand Lenovo aanraden.
Daarnaast vroegen ze me na deze ervaring een review te plaatsen. Ik plaatste het bovenstaande en die werd geweigerd.

11 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

If whatever happens to you new Lenovo…

If whatever happens to you new Lenovo PC then throw it away. No way you can get it fixed.
I bought a Lenovo Legion PC in May 2022. It started hanging and glitching in august.
It's Feb 2023, PC is not yet fixed. They just send it back and forth saying nothing wrong.
I showed videos of how it's getting stuck just after being idle for several hours or after waking back from sleep.
No reaction.

31 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

WAARSCHUWING KOOP HIER NIET!

Gister een bestelling ontvangen van 1150,- euro. De laptop die ik heb ontvangen is niet goed en doet het niet. Nu wil ik de laptop retourneren en dit is niet mogelijk. De klantenservice is niet te bereiken. Net iemand kunnen spreken die geen eens normaal Nederlands kan en mij niet kan helpen!
U ben gewaarschuwd, koop hier geen producten!

24 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik heb op 31 december een tablet…

Ik heb op 31 december een tablet besteld bij Lenovo digital River Ierland. Ik wilde de bestelling annuleren. Weiger de zending aan de deur. Maar ze betalen niet meer terug. Al politie aangifte gedaan. En ook de autoriteit consument en Markt ingelicht. Maar het helpt niet hun email is niet meer voor klantenservice in gebruik krijg je terug over de email. En geloof ik heb veel gebeld en gemaild. Het helpt niets. ze beloofden nu binnen 7 werkdagen terug te betalen. Maar, nee hoor niks, Noppes. schade bedraagt 219:00 euro. Wat een oplichters.

24 stycznia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej