LEMON AGENCY Recenzje 31

4,0

Absolutnie nie polecam tej firmy. Wydałem na leady 15.000 zł , które jak się okazało wyrzuciłem w błoto. Firma reklamowała się ,że odda pieniądze w przypadku nie podpisania żadnej umowy przez trzy... Zobacz więcej

Już drugi raz współpracuję z agencją przy pozyskiwaniu danych kontaktowych do potencjalnych klientów z kampanii reklamowych Meta. Leady są zweryfikowane, aktualne, a w razie pytań mam łatwy kontakt z... Zobacz więcej

1. Agencja marketingowa

We specialize in generating high-quality leads for service companies

4,0

Dobra

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Absolutnie nie polecam tej firmy.

Absolutnie nie polecam tej firmy.
Wydałem na leady 15.000 zł , które jak się okazało wyrzuciłem w błoto. Firma reklamowała się ,że odda pieniądze w przypadku nie podpisania żadnej umowy przez trzy miesiące. To także okazało się tanim chwytem marketingowym. Spełnienie warunków firmy ,aby otrzymać zwrot pieniędzy było dla mnie nie osiągalne. Z mojego punktu widzenia należy trzymać się od nich z daleka. Jest wiele innych firm na rynku,
które dostarczają wartościowe leady.

12 września 2025

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Opinia jest fałszywa, najprawdopodobniej pochodzi od konkurencji (fikcyjne konto i powielona fałszywa opinia praktycznie treść 1:1 również z innego fikcyjnego konta, ktore wystawiło nam już wcześniej fałszywą opinie).

1. W ostatnim czasie nie mieliśmy żadnego klienta, który nie podpisałby umowy z takiej ilości leadów.
2. Każdy klient, który spełni warunki gwarancji ma prawo do zwrotu - ostatnim klientem była firma EURA7 (osoby, które wątpią na podstawie tej opinii - zalecamy do kontaktu np z firmą EURA7). Dodatkowo warunki gwarancji są w pełni przejrzyste i transparetne.

Bardzo dobra współpraca

Bardzo dobra współpraca. Świetny kontakt z całym zespołem. Widać kulturę organizacyjną i kliento-centryczne nastawienie

25 marca 2026

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Bardzo doceniamy, że jest Pan z nami już drugi rok - długofalowa współpraca to dla nas największa wartość. Cieszy nas, że zarówno kontakt z zespołem, jak i nasze podejście do klientów spełniają Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby utrzymać ten poziom i stale go podnosić.
Zespół Lemon Agency

Kontakt i współpraca przebiegła bez…

Kontakt i współpraca przebiegła bez zarzutu, polecam jak najbardziej

10 marca 2026

Bardzo nam miło.
Cieszymy się, że współpraca przebiegła sprawnie i spełniła Państwa oczekiwania. Dziękujemy za polecenie.

Sun Czyste Powietrze

Z przyjemnością polecamy współpracę . Od początku współpracy wszystko przebiega bardzo profesjonalnie – komunikacja jest sprawna, a zespół zawsze chętnie odpowiada na pytania i pomaga w dopasowaniu działań do naszych potrzeb.

Szczególnie doceniamy zaangażowanie oraz jakość dostarczanych leadów, które realnie przekładają się na rozwój naszej działalności. Widać, że firma zna branżę i potrafi skutecznie prowadzić działania marketingowe.

Jesteśmy zadowoleni ze współpracy i z pewnością możemy polecić jako rzetelnego i profesjonalnego partnera biznesowego. Sun Czyste Powietrze

11 marca 2026

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię.
Cieszymy się, że doceniają Państwo naszą komunikację, zaangażowanie i jakość leadów. To dla nas bardzo ważne, że nasze działania realnie wspierają rozwój Państwa firmy.
Dziękujemy za zaufanie i polecenie - liczymy na dalszą owocną współpracę.

Wydalem 10 tysiecy na leady i nic z tego

Wydalem 10 tysiecy na leady. To pieniądze wyrzucone w błoto. Leady kiepskie na maksa. Wieszkosc ludzi nie zainteresowanych, afirma reklamuje 20 % wiec kupując 100 leadów otrzymujesz 20 po batalii. O zwrocie pieniedzy mozna zapomniec. Mam mega przykre doswiadczenie z tą firmą. NIe dam sie więcej nabrac nie polecam.

27 marca 2025

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro, że Pańskie doświadczenie z zakupionymi leadami nie spełniło oczekiwań.
Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że każdy lead w naszej bazie jest weryfikowany przed przekazaniem - zarówno pod kątem poprawności danych kontaktowych, jak i zgodności z deklarowanym zainteresowaniem. Rozumiemy jednak, że w tym przypadku efekt sprzedażowy nie był dla Pana satysfakcjonujący. Warto również pamiętać, że skuteczność leadów może zależeć od wielu czynników, m.in. sposobu kontaktu, oferty czy procesu sprzedaży po stronie klienta.
Mimo to zależy nam na dokładnym wyjaśnieniu tej sytuacji.
Skontaktujemy się z Panem bezpośrednio, aby ponownie przeanalizować sprawę i spróbować znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

Super współpraca w zakresie leadów

Super współpraca w zakresie leadów. Leady trafne, możliwość reklamacji i bardzo dobry kontakt, jeśli pojawiają się jakiekolwiek zapytania. Z czystym sumieniem polecam!

11 lutego 2026

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Bardzo dziękujemy za tę opinię i zaufanie, jakim obdarzył nas zespół Subigo.
Cieszymy się, że współpraca w zakresie generowania leadów spełniła Państwa oczekiwania – zarówno pod względem jakości kontaktów, jak i elastycznego podejścia do reklamacji oraz bieżącej komunikacji.
Zespół Lemon Agency :)

szukałam nowego sposobu pozyskiwania klientów i udało mi się to

Gdy szukałam rozwiązań dla zwiększenia ilości klientów nie wiedziałam czym jest lead.
W LEMON AGENCY wszystko zostało mi wyjaśnione już na pierwsze rozmowie. Pan, który mnie wprowadzał był bardzo cierpliwy i pamiętał o mnie- gdy ustalaliśmy termin kontaktu zawsze się z niego wywiązywał.
Otrzymana umowa i załączniki były przejrzyste i czytelne, nie miałam do nich pytań ani uwag.
Po podpisaniu umowy został mi przydzielony Opiekun, który do tej pory pozostaje ze mną w kontakcie i wdrożył mnie w sposób współpracy. Dostałam cenne wskazówki, a otrzymany Arkusz Excel zawiera wszystkie przydatne dla mnie kolumny i pomaga mi w prowadzeniu własnych notatek.
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu współpracy, a w ciągu pierwszych kilku dni zyskałam nowych klientów.
Staram się znaleźć coś, co mogłoby być robione lepiej, ale na prawdę nie widzę nic do poprawy.
Bardzo się cieszę, że postanowiłam zaufać tej firmie, ponieważ otrzymałam dokładnie to, czego potrzebowałam.

10 lutego 2026

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię!
Ogromnie się cieszymy, że od pierwszego kontaktu współpraca była dla Pani jasna, uporządkowana i komfortowa.
Najbardziej jednak cieszy nas informacja o pierwszych nowych klientach – to najlepsze potwierdzenie, że wspólnie obraliśmy właściwy kierunek.
Dziękujemy za zaufanie i za to, że jest Pani częścią LEMON AGENCY. Robimy wszystko, aby utrzymać ten poziom współpracy – i jeszcze go podnosić.
Zespół Lemon Agency :)

Miałam okazję współpracować z lemon…

Miałam okazję współpracować z lemon agency przy obsłudze social mediów i kampanii na fb ads i serio, jestem bardzo zadowolona. Wszystko było ogarnięte od A do Z, świetny kontakt, dużo pomysłów i realne efekty. Widać że wiedzą co robią i robią to z zaangażowaniem.

28 stycznia 2026

Dzień dobry,
Dziękujemy za tak pozytywną opinię :)

Opinia o współpracy

Witam!

Prosze uważać na współprace z tą agencją, proponują współprace z gwarancją (niby bez ryzyka) a potem dostarczają kompletnie bez wartościowe leady. Leady miały być przedzwonione i wysokiej jakości - tak też kosztują ale absolutnie tak nie jest, ten samo poziom jakości uzyskałbym wrzucając randomową reklame samodzielnie.

Pomimo że obsługiwaliśmy je zgodnie z umową to środki nie zostały nam zwrócone a agencja nie poczuwa się do odpowiedzialności, jedynie szuka dziury w całym aby nie zwrócić środków i finalnie ich nie oddaje.

Rozmawiałem z moim prawnikiem na ten temat ale kwota za mała aby się bawić, co ciekawe mecenas znał Lemon Agency już po samym opisie sytuacji bez podawania nazwy firmy.

Według mnie to nic innego jak agresywny marketing i po prostu tak zaplanowania strategia, ale w ten sposób daleko się nie zajedzie.

10 października 2025

Dzień dobry,
chcielibyśmy odnieść się do tej opinii i doprecyzować kilka kwestii z perspektywy przebiegu współpracy.
Leady przekazywane w ramach kampanii były weryfikowane telefonicznie przed ich przekazaniem. Posiadamy potwierdzenia wykonanych połączeń i w razie potrzeby jesteśmy w stanie je udostępnić.
Zasady gwarancji oraz ewentualnego zwrotu środków są jasno określone w umowie. W tym przypadku wniosek nie został uwzględniony, ponieważ sposób obsługi leadów po stronie klienta nie spełniał warunków określonych w umowie - według dostępnych informacji podejmowana była pojedyncza próba kontaktu, co ma istotny wpływ na skuteczność działań.
Zawsze zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości w oparciu o dokumentację i fakty, zamiast formułowania publicznych oskarżeń.
Pozdrawiamy

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Daria, bardzo dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że doceniasz nasz profesjonalizm — to dla nas największa satysfakcja.
Polecamy się na przyszłość!

Współpraca zdecydowanie na plus

Współpraca zdecydowanie na plus, duże zaangażowanie zespołu co pomogło osiągnąć naprawdę niezły wynik.

19 listopada 2025

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Cieszymy się, że nasze zaangażowanie przełożyło się na świetne wyniki. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i podnoszenia jakości usług.

Z przyjemnością będziemy kontynuować współpracę!

Gorąco odradzam

Witam, Niestety ale dałam się nabrać na gładkie słówka ze strony handlowców. Lidy są słabe, problemy z kontaktem. Co gorsza ustalenia nie są realizowane. Byłam klientką i uważam, że przepłaciłem za każdy kiepski lead mimo, że miały być one weryfikowane. Nie polecam. Ale to moja prywatna opinia jako dzwoniącej, który musiała tam dzwonić. AAAA dają te same kontakty kilku firmom.

15 listopada 2025

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Pani Moniko, niestety nie jesteśmy w stanie zweryfikować czy była Pani naszym klientem.

Możemy jednak stwierdzić, że ta opinie zawiera nieprawdę, gdyż każde ustalenie jest przez nas realizowane.

Każdy lead jest również weryfikowany na co mamy dowody w postaci nagrań rozmów.

Jeśli faktycznie była Pani naszym klientem to prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji, gdyż od żadnej Pani Moniki w ostatnim czasie nie otrzymaliśmy negatywnego feedbacku - wręcz przeciwnie każda Pani Monika jest zadowolona, że współpracy z nami.

Konto prawdpodobnie utworzone w celu wystawienia fikcyjnej opinii co potwierdza brak jakichkolwiek innych opinii na tym profilu.

Od kilku lat pracujemy z leadami

Od kilku lat pracujemy z leadami, jednak ich jakość nie była tak zadowalająca jak tutaj. Zdecydowanie udana współpraca.

5 listopada 2025

Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że jakość naszych leadów spełniła Państwa oczekiwania i że współpraca przebiega pomyślnie. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać wartościowe kontakty i wspierać naszych partnerów w osiąganiu celów biznesowych. Liczymy na dalszą owocną współpracę!

Brałem udział w kuriozalnej rekrutacji

Brałem udział w kuriozalnej rekrutacji.
Poprzeczka była zawieszona bardzo nisko a nawet tego nie dowieźli.

22 października 2025

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Panie Grzegorzu, dziękujemy za szczerość!

Wygląda na to, że tym razem nie trafiliśmy z formułą rekrutacji – zdarza się nawet najlepszym 😉

Jeśli ma Pan chwilę, prosimy o wiadomość na lemon@lemonagency.pl, żebyśmy mogli wyciągnąć wnioski i poprawić proces na przyszłość.

Polecam!

Współpraca bardzo owocna, od pierwszego dnia zespół stanął na wysokości zadania. Ich wskazówki przekuły się na wyniki i pozyskaliśmy świe odtne kontakty. Super ekipa.

13 października 2025

Dziękujemy! 😊
Super słyszeć, że współpraca od początku przebiegała tak dobrze i że nasze wskazówki przełożyły się na realne wyniki.
Bardzo doceniamy zaufanie — oby każda współpraca tak wyglądała! 🚀

Szczerze polecam

Szczerze polecam, udało nam się pozyskać nowych klientów z branży energetycznej 30% zamówienia była trafiona, co się rzadko zdarza. Na pewno wrócimy.

14 października 2025

Dzięki, Bartku, za tak miłe słowa! 🙌
Mega się cieszymy, że kampania przyniosła tak dobre efekty — szczególnie w tak wymagającej branży.
Będzie nam bardzo miło, jeśli wrócicie – już mamy kilka pomysłów, jak zrobić jeszcze lepsze wyniki przy kolejnej współpracy. ⚡️

Ceny mogłyby być niższe ale bronią się…

Ceny mogłyby być niższe ale bronią się jakością to ze względu na powyzsze daję 5 gwiazdek.

13 października 2025

Odpowiedź od LEMON AGENCY

Dziękujemy za słowa uznania — takie opinie motywują nas do dalszego rozwoju i jeszcze lepszych rezultatów dla naszych klientów.

Podpisaliśmy 7 umów podczas 3 miesięcy…

Podpisaliśmy 7 umów podczas 3 miesięcy z łącznie ok 100 leadów z klientami branźy OZE. Uważamy to za świetny wynik i chcielibyśmy szczerze polecić współpracę z Lemon Agency.

1 sierpnia 2025

Bardzo nam miło! ❤️
Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas na podzielenie się opinią.