Jeg er så heldig at have en super god genbrugsbutik i den ejendom jeg bor i. Nemlig Lelop. Personalet er meget professionelle og virkelig søde. Man kan finde alt der, lige fra designertøj- og tasker t... Zobacz więcej
Jeg har ofte stand i Lelop og nyder Heidi og Laura (og deres personales) evne til både at være nærværende og professionelle. De vejleder, prissætter, hænger op, rydder op og sælger i ét væk - og det e... Zobacz więcej
Lelop er familie ejet og det kan i den grad mærkes med det samme man træder ind af døren, man føler sig velkommen, både som kunde og standlejer. Lelop et sted jeg ville anbefale til alle. Og for ej... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I rented a stand at this shop for four weeks, and unfortunately, my experience was extremely disappointing. I genuinely felt that I was treated differently because I am not Danish. The shop regu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
LeLop er Ørestads bæredygtige reolloppemarked placeret i 8-tallet. Her kan du leje en stand og sælge ud af dine private ting eller komme forbi og gøre et godt køb. Du finder alt lige fra high-end varer til en vase til 10kr.
Richard Mortensens Vej 67a st., 2300, København S, Dania
- info@lelop.dk
- lelop.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk
Enestående ejer og personale i denne helt igennem, rene, dejlige, velindrettede og velfungerende genbrugs-biks.
Man mødes hver eneste gang, med smil, positivitet, hjælpsomhed og imødekommenhed.
En - på alle måder - rigtig god og inspirerende oplevelse.
Prøv det - kan i den grad anbefales.
Kh
Susanne Dichmann

Odpowiedź od Lelop
Fantastisk stemning og skønne ejere
Fantastisk stemning og skønne ejere og personale. Der er altid pænt og ordentligt, det er supernemt at sælge sine ting, standlejen og kommissionsprocenten fair sat, så man også selv får lidt indtjening for sit videresalg. Man kan stort set altid finde noget til bolig, baby, barn, teenager, unge, voksne, gamle, dyr etc. Smutter altid lige forbi og ser, om der mon er noget af det, garderoben skal fyldes op med, før jeg køber fra nyt. En nem og hyggelig måde at købe/sælge genbrug. Og fedt at der altid er highlights af aktuelle varer postet på Facebook og Instagram
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Rigtig fin butik i Ørestad
Rigtig fin butik i Ørestad. Vi har været der mange gange og fundet fine ting til gode priser

Odpowiedź od Lelop
Lelop er byens bedste secondhand butik
Lelop er byens bedste secondhand butik. Jeg har haft masser af salg fra mine stande. Butikken er pæn og velholdt og personalet er super søde og hjælpsomme.

Odpowiedź od Lelop
Generelt skal priserne ligge meget lavt…
Generelt skal priserne ligge meget lavt før man får solgt noget desværre, det ligger mange reklamer på Instagram og FB men mest af high-end produkterne. Det kan ske at man skal vente op til en måned før man får sine penge udbetalt efter endt periode.