Oceniono na 1 z 5

KØB IKKE FRA LEKI!!! Jeg har nok ca.20-40 kabler af forskellig art, fra dem…Jeg skal være heldig, hvis jeg finder et der virker. Det er virkelig noget skrammel af værste skuffe. Totalt ressource spi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg kjøpte en lader og en lightning ladekabel til en hyggelig pris. Etter 2 uker sluttet den å virke. Det viste seg at "gullbelegget" på pluggen var oksydert bort. OK, tenkte jeg og kjøpte en original... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte earphones i Brugsen Billigt det skal siges De viste sig at være dårligt/ikke samlet , ledning skarpt bukket Lyden ustabil efter samling. Dejlig lækker emballage , hvilket Leki da også fre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi fik virkelig god service i jeres butik i Rosengårdscentret i Odense! Smilende og venligt personale der var meget opmærksomme på os, og gerne ville hjælpe. Kan kun anbefale denne flotte og overskue... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych

Napisane przez firmę

Leki A/S er Europas største leverandør af mobiltilbehør, med mere end 40.000 butikker som kunder. Vi er den eneste leverandør der yder 5 og 10 års garanti på vores produkter.. vi kan ikke love der aldrig er fejl, men derfor har vi vores garanti..

2,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 23% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og stort udvalg af…

Virkelig god service og stort udvalg af produkter!

Kære Isabella,

Mange tak for dit svar her på Trustpilot.

Vi er super glade for at du føler du har fået en god betjening og du er tilfreds med LEKI produkterne, det vil blive viderebragt til butikken 😊

Oceniono na 5 z 5

Super god vejledning og spændende…

Super god vejledning og spændende butik🤗

Kære Helle,

Mange tak for dit svar her på Trustpilot.

Vi er super glade for at du føler du har fået en god vejledning og du syntes butikken er spændende, det vil blive viderebragt til butikken 😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Sebastian gøre det virkelig godt, mega god betjening

Kære Paula,

Mange tak for dit svar her på Trustpilot.

Vi er super glade for at du føler du har fået en god oplevelse i butikken og af vores butikschef Sebastian, det vil blive viderebragt til butikken 😊

Virkelig god oplevelse!

Jeg kom hjem med flere produkter til en virkelig god pris! Servicen i butikken i Herning var der ingen finger at sætte på - Jeg fik god vejledning, oplyst om tilbud og et smil hele vejen igennem. Tak for en god oplevelse!

Kære Camilla,

Mange tak for dit svar her på Trustpilot.

Vi er super glade for at du føler du har fået en god betjening og du er tilfreds med LEKI produkterne og prissætningen, det vil blive viderebragt til butikken 😊

Super gode produkter

Jeg har købt sorte PRO kabler til min bil, og de virkelig stærke i kablet, og har både med USB og UBC-C stik, og har netop erfaret de nu også kan fås i hvide 👍

Covers fra jeres butikker er jo vanvittigt, har aldrig set så mange forskellige slags før 👍

29 kwietnia 2023

Kære Per

Mange tak for dit svar her på Trustpilot.

Det glæder os, at du er tilfreds med LEKI produkterne, såvel kabler som covers, vi ser frem til at se dig igen en anden gang i butikken.😊

Oceniono na 2 z 5

Ingen support?

Kan det passe at dette firma ikke har nogen support email? Deres hjemmeside er helt tom. Det er 2023!

Opdatering:
Vedr. jeres svar (som kom 9 måneder efter jeg har skrevet min kommentar), så var der ingen email kontakt-oplysninger på jeres hjemmeside i april 2023.

Jeg havde et spørgsmål vedr. en af jeres powerbanks på 20.000 mAh som i hvert fald ikke indeholdt 20.000 mAh.

13 kwietnia 2023

Hej Steen

Vi beklager det sene svar!

Jeg forstår ikke helt du ikke kan finde vores email, vi har en kontakt side på vores hjemmeside, der kan der skrives generelt og direkte til ledelsen.

Opdatering:

Angående powerbank, så bliver alle vores powerbank testet ved både intertek og Dansk teknologisk institut, så vi er sikre på de opfylder de krav vi stiller til dem inklusiv at de naturligvis har 20.000 mAh.
Vi giver ydermere 10års garanti på alle vores powerbank.
Hvis du mener at powerbanken ikke yder det vi lover kan du få den byttet eller penge tilbage i den butik du har købt den.

Har du yderligere kan du skrive på info@leki-as.com

Leki

Oceniono na 1 z 5

Expedienten bag kassen( Kolding butik)…

Expedienten bag kassen( Kolding butik) havde ingen forstand på hvad hun lavede købte panzerglas med montering og kun brugte 4 styks før hun sagde det var fint men det var fuld af bobler og sad løst i hjørnet. Gik så retur for og få det lavet tænker det hendes fejl så må hun Lave om på det hun prøver igen og montere det og det sidder helt skævt og det ene hjørne er ud over kanten af mobilen og stadig fuld af bobler hvor hun siger det er fordi der er en revne i skærmen, men der er ingen revne for mobilen var næsten helt ny og derefter skal jeg oveni købet betale igen for et nyt glas så dårlig service

13 stycznia 2023

0 stjerner herfra

Kunne man give 0 stjerner så hjorde jeg det! Køber panzerglas af mærket ByCPH og æsken er tom. Større snyd har jeg aldrig oplevet over for kunden

3 stycznia 2023

Hej Lasse

Det er naturligvis en fejl fra fabrikken, som Europas største leverandør af mobiltilbehør får vi produceret millioner af Leki bycph glass om året, så fejl kan opstå.. du skal bare gå ned i butikken hvor du har købt den og forklare det, så skal du nok få en ny, ellers kan du vise dem denne besked så skal de nok hjælpe dig.

Bedste hilsner
Peter

Dårlig oplader

Hvordan kan man finde på at sælge så dårlig en oplader?

Jeg har haft 3 bycph opladere de seneste 3 måneder, og de er alle gået i stykker selvom der ingen skader på laderen er.
Aldrig køb deres opladere

19 października 2022

Virkede ligepludselig ikke mere

Først købte jeg en to meters lader. Den blev revet op, og virkede kun i en vinkel, og til sidst ikke mere. Det er jo forståeligt havde den i lang tid. så købte jeg en ny, og der gik to uger og den virkede lige pludselig heller ikke mere. men der var intet galt med den

16 lipca 2022
Oceniono na 4 z 5

Har brugt Leki til at montere…

Har brugt Leki til at montere panzerglas på min iPhone 11 pro de sidste 2 år. Og har aldrig haft bedre glas. Kr 150 inkl montering. Væsentligt bedre end at skulle give kr 450 i El-giganten.

8 maja 2022

Køb ikke fra dem

Mine høretelefoner virkede i en halv time.Det står 10 års byttegaranti bare for det lyder godt så køb ikke herfra deres produkter virker ikke

8 stycznia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej