Todella hyvä laatuiset tuotteet ! Nopea toimitus tilasin torstaina 22 aikaan ja maanantaina oli perillä !! Luotettava firma alusta lähtien !! Ei voi kuin suositella 🤩 (hinta todellakin halpa laatuun... Zobacz więcej

Vaikka jouduin odottamaan pari kuukautta niin tilaus tuli ehjänä ja puhtaana osoitteeseen ja olen siitä kiitollinen ja ylpeä On odotusten arvoinen yritys ja kannattaa tilata. Minulle vastattiin ystävä... Zobacz więcej

Tilasin leizediltä washed angle hupparin ja se on muuten oikeen hyvä huppari, mutta kuvassa näkyvät värit eivät kunnolla vastanneet hupparin oikeaa väriä. Myöskin black friday tarjouksissa luvattya my... Zobacz więcej

The package arrived in only four days, which was amazing! I absolutely love the product! I ordered a small rhinestoned grey leized hoodie, I was especially looking for a hoodie that is thick and good... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy

Leized on suomalainen vaatebrändi, joka yhdistää modernin tyylikkyyden, korkean laadun ja vastuullisuuden. Valikoimastamme löydät ajattomat ja trendikkäät vaatteet, jotka on suunniteltu mukavuus ja kestävyys edellä.

3,9

Dobra

Tilasin hupparin jo 14.11

Tilasin hupparin jo 14.11, eikä tuotetta ole vieläkään toimitettu. Asiakaspalvelu on hidasta ja vastaukset ovat ympäripyöreitä selityksiä kuukausien viivästykselle. (chatgpt vastauksia) Koko toiminta on epäluotettava ja herättää vakavan epäilyn siitä, onko yritys edes tarkoitus toimittaa tilauksia. Todella huono kokemus. En suosittele kenellekään!!!!!

21 stycznia 2026

Så fin tröja

Så fin tröja! Jättebra kvalité också. Mycket finare i verkligheten.
Dock nästan 2månader lång leveranstid efter Black friday.

13 stycznia 2026

Very nice

Very fast customer service and the product is good quality. The shipping took very long even though it said 2-3 days.

17 stycznia 2026

Puffer takki tilaus

Tuote erinomainen, palvelu pääosin hyvää.

Tilasin takin lokakuun puolessavälissä. Tilaus oli ennakkotilaus ja toimitus 4-6 viikkoa. Laitoin ensimmäisen sähköpostin kuuden viikon jälkeen ja sain vastauksen että on ruuhkaa ja varasto ei pakkaa oikeassa tahdissa. Annoin asian olla.

Tilauksesta ei kumminkaan kuulunut mitään kahden kuukauden jälkeen ja laitoin uuden sähköpostin jossa kysyin, mikä ongelma? Sain todella epämääräisen vastauksen ja totesin sen olevan tekoälyllä tehty.

Sain jossain viestissä vastaukseksi, että Black Friday ja joulusesonki aiheuttavat ruuhkaa ja ihmettelin että miten se voi vaikuttaa kun tilasin tuotteen jo lokakuussa.

Kävin yhteensä 20 viestin keskustelun sähköpostissa ja sain kuulla pääosin selittelyä miksi tilaus kestää niin kauan. Tuote on nyt tullut ja olen tyytyväinen tuotteeseen.

Mutta pyydän siis harkitsemaan tilausta, sillä omalla kohdallani toimitus kesti lähes kolme kuukautta ja minulle ei ilmoitettu asiasta mitään, vaan jouduin itse kyselemään mikä tilauksessa kestää. Hieman heikkoa asiakaspalvelua mielestäni.

12 stycznia 2026

Parannettavaa on

Antaisin yhden tähden, koska tilaukseni lähettämisessä meni 2 kuukautta, vaikka sivuilla luki että tilaukseni toimituksessa menisi 4-6 viikkoa. Annan kuitenkin kaksi tähteä, koska takin laatu oli hyvä ja istui päälleni hyvin.

8 stycznia 2026